STUDIJ U DANSKOJ

Besplatna obuka i moderna obuka s praktičnim fokusom

15. OŽUJKA

15. OŽUJKA

Rok za prijavu

10

10

Sveučilišta

100

100

Studijski programi

Hrvatski studenti

BESPLATNO

BESPLATNO

Školarina za preddiplomski studij
 

DANSKA KAO OBRAZOVNA DESTINACIJA

Zahvaljujući besprijekornoj organizaciji i naprednim metodama poučavanja na sveučilištima, Danska je jedna od zemalja s najboljim obrazovnim sustavom na svijetu. Ne čudi što studenti u Danskoj uče s kreativnošću i željom. Ako vam se to do sada nije dogodilo, možda bi bilo dobro uroniti u danski koncept da je učenje način života.

 

Pretvaranje naučenog u inovativno rješenje model je koji se koristi i na akademskim i na praktičnim sveučilištima. Dok tradicionalna sveučilišta i dio njihovog fokusiranja na istraživanje potiču studente da pomiču granice poznatog i otkrivaju nove modele, metode, otkrića od javnog značaja, poslovne akademije i fakulteti potiču razvoj kritičkog mišljenja, izražavanja nestandardnih ideja, inovativnosti i timskog rada u kojem je zajedničko mišljenje važno. Znanje je jedan od najvrjednijih resursa Danske i svatko tko traži i uvjeren je u njegovu vrijednost može se tamo pronaći.

ŠTO JE VAŽNO ZNATI?

Visoko obrazovanje u Danskoj besplatno je za studente iz Europske Unije. Međutim, Danska ima snažnu socijalnu politiku i financijski podržava studente koji istovremeno studiraju i kombiniraju svoje obrazovanje s honorarnim radom.

Sveučilišta u Danskoj nemaju vlastite studentske domove iu koje bi mogli smjestiti svoje studente nego se smještaj organizira putem agencija koje nude smještaj za sve međunarodne u danske studente u određenom gradu.

Zbog ograničenog broja studentskih domova, preporučuje se budućim studentima da se prijave unaprijed (najmanje 3 mjeseca prije početka akademske godine) i dodatno potraže smještaj u privatnom sektoru putem dostupnih platformi.

MOŽETE STUDIRATI U DANSKOJ

STUDIJI

Arhitektura

Ekonomija

Financije, računovodstvo, bankarstvo

Informatika

Inženjerstvo

Poslovanje

Turizam, ugostiteljstvo & kulinarstvo

Umjetnost i dizajn

ŠTO BI VAS JOŠ MOGLO ZANIMATI?

IELTS pripremni tecajevi

Ispiti profesionalne orijentacije

Motivacijsko pismo

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom

REZERVIRAJ TERMIN

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka