TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

Izaberite tečaj stranog jezika ili ljetni kamp koji će najbolje odgovarati vama ili vašem djetetu

ZAŠTO TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

Izaberite najprikladniji tečaj jezika za vas ili vaše dijete

Tečajevi jezika u inozemstvu su više od ljetnih praznika, više od jezičnog tečaja i iskustvo koje bi više od 95% naših klijenata ponovno ponovilo. Razgovor na stranom jeziku, novo okruženje i nova atmosfera, zanimljive aktivnosti i upoznavanje novih ljudi – sve ovo uključuje jezični tečaj u inozemstvu.

Učenje stranog jezika u njegovom izvornom okruženju, u zemlji u kojoj se on govori kao službeni jezik, najviše nas približava onome kako djeca savladavaju svoj materinji jezik tijekom djetinjstva. Baš zbog toga, polaznici jezičnih tečajeva u inozemstvu uče strani jezik puno brže, a sve to dok su uronjeni u kulturu i jedinstvena iskustva koje pruža učenje stranog jezika u inozemstvu.

ZAŠTO TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

UČENJE JEZIKA U ODGOVARAJUĆEM OKRUŽENJU

Iskustveno učenje je dokazano najučinkovitija metoda učenja s kojom dobivamo kvalitetno i dugotrajno znanje. A ima li čega boljega kada to iskustveno učenje možete prilagoditi sebi i odabrati okruženje koje vam najbolje odgovara, najbolju zemlju za učenje tog jezika, najprikladniji smještaj i jezični centar, aktivnosti kojima ćete prisustvovati i trajanje sve – te sve to uz pomoć stručnih savjetnika?

PRILIKA ZA UPOZNAVANJE RAZLIČITIH KULTURA

Svako nas novo putovanje obogaćuje nezamjenjivim iskustvima, a svaki polaznik može imati različite koristi od jednog jezičnog tečaja s obzirom na njegovu dob, predznanje jezika i interese. Nova poznanstva i prijateljstva, upoznavanje običaja i kulture, učenje o umjetnosti, sportu, gastronomiji neke države – sve ovo može proširiti horizonte i poglede na svijet izvan poznatog.

JAČANJE SAMPOUZDANJA

Putovanje u inozemstvo na jedan ovakav tečaj stranog jezika zasigurno zahtjeva vještine poput komunikacije, samostalnosti u donošenju odluka i samopouzdanja. U novom okruženju ove se vještine jačaju spontano i prirodno dok polaznik pohađa tečaj ili se bavi aktivnostima koje se događaju izvan učionice.

IZABERI LJETNI KAMP ZA DJECU ILI TEČAJ STRANOG JEZIKA

LJETNI KAMPOVI ZA DJECU I TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU (7-18 godina)

Tečajevi stranih jezika u inozemstvu i ljetni kampovi organiziraju se za djecu od 7 do 18 godina. U većini slučajeva jezični tečajevi i kampovi u sebi sadržavaju sve aktivnosti, transfere i obroke. 

Saznaj više

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA ZA MLADE I ODRASLE (16+)

Ovi su tečajevi stranih jezika u inozemstvu osmišljeni za samostalnije mlade i odrasle. Uglavnom ne sadržavaju dodatne aktivnosti niti su povezani sa organiziranim programom.

Saznaj više

ŠTO ČINIMO ZA VAS

ŠTO ČINIMO ZA VAS

POČETNO SAVJETOVANJE

Na prvom savjetovanju s vašim ćete savjetnikom razgovarati o onome što želite postići od tečaja stranog jezika, te vaše želje i mogućnosti, bilo da želite otići vi na tečaj jezika u inozemstvo ili poslati vaše dijete u ljetni kamp za djecu. Nakon razgovora savjetnik će vam poslati preporučene jezične tečajeve koji odgovaraju zadanim parametrima kao i jezične centre koji ih nude i koji bi vam najbolje odgovarali.

ODABIR I REZERVIRANJE TEČAJA

Vaš će savjetnik za vas odraditi sve potrebne korake kako biste rezervirali odabrani tečaj stranog jezika u inozemstvu i biti u stalnoj komunikaciji s odabranim jezičnim centrom.

PRIPREMA

Po rezervaciji tečaja ili ljetnog kampa za djecu primit ćete sve potrebne informacije, a nekoliko tjedana prije početka sve smjernice i upute za putovanje. Roditelji djece koja odlaze na tečaj ili ljetni kamp primit će posebnu knjižicu sa svim savjetima i uputama za što sigurniji boravak djeteta u jezičnom centru.

ORGANIZACIJA PUTOVANJA

Za vas ćemo organizirati vaš ili put vašeg djeteta na željeno odredište. Kako poznajemo cijeli proces te smo upoznati sa detaljima na koje treba pripaziti, dobit ćete potpunu informaciju o putovanju.

PLANIRANJE DALJNJEG USAVRŠAVANJA

Nakon povratka s tečaja stranog jezika ili ljetnog kampa za djecu, a temeljeno na vašoj povratnoj informaciji, naši vam savjetnici mogu pomoći s daljnjim usavršavanjima i budućim putovanjima na tečajeve jezika ili postizanje nekih drugih obrazovnih ciljeva poput upisivanja privatne srednje škole ili sveučilišta u inozemstvu.

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

BOGAT IZBOR TEČAJEVA STRANIH JEZIKA
BOGAT IZBOR TEČAJEVA STRANIH JEZIKA

Imamo u ponudi preko 300 različitih programa i ljetnih kampova za sve uzraste. Sedam svjetskih jezika, u 25 država, s različitim formatima tečaja, intenziteta, predznanja, trajanja, vrsta smještaja i okruženja, a sve prema željama naših klijenata.

BRZA I POUZDANA POMOĆ TE OSOBNI PRISTUP
BRZA I POUZDANA POMOĆ TE OSOBNI PRISTUP

Pristupamo svakom našem polazniku individualno – od odabira najprikladnije zemlje za učenje stranog jezika, grada i programa jezičnog tečaja, do pripreme i organizacije putovanja, podrške tijekom putovanja i boravka na jezičnom tečaju. A i dulje.

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA
BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA

Jasno je uvijek napisano što je uključeno u cijenu, a što nije. Nemamo dodatnih troškova upisnina ili provizija.

KAKO MOŽEMO BITI KORISNI

Ljetni kampovi za djecu

Tečajevi stranih jezika za odrasle

Online tečajevi stranih jezika

Prijave na tečaj stranog jezika

Česta pitanja

Savjeti za roditelje

Naša ponuda

Naša ponuda

Pogledajte
TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

NAJNOVIJE VIJESTI

Jezični kampovi Bucksmore u srcu Cambridgea: savrš...

Tražite uzbudljivo i impresivno iskustvo učenja jezika u inozemstvu? Ne tražite dalje od ljetnih jezičnih kampova Bucksmore, smještenih u srcu jedne od najprestižnijih svjetskih akademskih inst...
13.04.2023 Vidi više

Osvojite 1 od 3 besplatna tjedna u ljetnom jezično...

Imate priliku osvojiti iskustvo u nevjerojatnom ljetnom jezičnom kampu zahvaljujući Academic Summer jezičnim tečajevima. Za osvajanje besplatnog tjedna tečaja jezika potrebna je samo kreativnost, a na...
13.04.2023 Vidi više

Iskustva polaznika ljetnog jezičnog kampa u London...

Ljetne jezične kampove u inozemstvu svake godine s razlogom posjećuje velik broj mladih iz cijeloga svijeta pa tako i Hrvatske!  Uz 2 tjedna života u bilo kojem dijelu svijeta, ovi tečajevi stra...
03.04.2023 Vidi više

Učenica Iva o svom obrazovanju i životu u srednjoj...

Od 1961. Leysin American School, srednja škola u Švicarskoj, ukorijenjena je u svom obiteljskom identitetu. Osnovana od strane obitelji Ott, uz pomoć tima talentiranih profesora&nbs...
30.03.2023 Vidi više

Provedite ljeto života u LAS ljetnim jezičnim kamp...

Od 1949. LAS Summer in Switzerland nudi nevjerojatno ljetno iskustvo u njihovom prekrasnom kampusu u švicarskim Alpama. Njihov program kombinira sve elemente impresivnog ljetnog kampa dok ostva...
23.03.2023 Vidi više

Ljetni kampovi za djecu: učenje talijanskog i njem...

Ljeto u isto vrijeme može biti nezaboravno i produktivno, a za stvaranje najljepših uspomena zaslužni su tečajevi stranih jezika u inozemstvu. Uz učenje ili usavršavanje stranog jezika,...
15.02.2023 Vidi više

Kako odabrati karijeru već u srednjoj školi?

Dok ste u srednjoj školi, vjerojatno vrlo često čujete pitanje „Što želiš biti kad odrasteš?“ Odgovor se čini jednostavnim: „Želim imati dobar posao koji...
25.01.2023 Vidi više

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom
 

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka