TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

Izaberite tečaj stranog jezika ili ljetni kamp koji će najbolje odgovarati vama ili vašem djetetu

ZAŠTO TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

Izaberite najprikladniji tečaj jezika za vas ili vaše dijete

Tečajevi jezika u inozemstvu su više od ljetnih praznika, više od jezičnog tečaja i iskustvo koje bi više od 95% naših klijenata ponovno ponovilo. Razgovor na stranom jeziku, novo okruženje i nova atmosfera, zanimljive aktivnosti i upoznavanje novih ljudi – sve ovo uključuje jezični tečaj u inozemstvu.

Učenje stranog jezika u njegovom izvornom okruženju, u zemlji u kojoj se on govori kao službeni jezik, najviše nas približava onome kako djeca savladavaju svoj materinji jezik tijekom djetinjstva. Baš zbog toga, polaznici jezičnih tečajeva u inozemstvu uče strani jezik puno brže, a sve to dok su uronjeni u kulturu i jedinstvena iskustva koje pruža učenje stranog jezika u inozemstvu.

ZAŠTO TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

UČENJE JEZIKA U ODGOVARAJUĆEM OKRUŽENJU

Iskustveno učenje je dokazano najučinkovitija metoda učenja s kojom dobivamo kvalitetno i dugotrajno znanje. A ima li čega boljega kada to iskustveno učenje možete prilagoditi sebi i odabrati okruženje koje vam najbolje odgovara, najbolju zemlju za učenje tog jezika, najprikladniji smještaj i jezični centar, aktivnosti kojima ćete prisustvovati i trajanje sve – te sve to uz pomoć stručnih savjetnika?

PRILIKA ZA UPOZNAVANJE RAZLIČITIH KULTURA

Svako nas novo putovanje obogaćuje nezamjenjivim iskustvima, a svaki polaznik može imati različite koristi od jednog jezičnog tečaja s obzirom na njegovu dob, predznanje jezika i interese. Nova poznanstva i prijateljstva, upoznavanje običaja i kulture, učenje o umjetnosti, sportu, gastronomiji neke države – sve ovo može proširiti horizonte i poglede na svijet izvan poznatog.

JAČANJE SAMPOUZDANJA

Putovanje u inozemstvo na jedan ovakav tečaj stranog jezika zasigurno zahtjeva vještine poput komunikacije, samostalnosti u donošenju odluka i samopouzdanja. U novom okruženju ove se vještine jačaju spontano i prirodno dok polaznik pohađa tečaj ili se bavi aktivnostima koje se događaju izvan učionice.

IZABERI LJETNI KAMP ZA DJECU ILI TEČAJ STRANOG JEZIKA

LJETNI KAMPOVI ZA DJECU I TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU (7-18 godina)

Tečajevi stranih jezika u inozemstvu i ljetni kampovi organiziraju se za djecu od 7 do 18 godina. U većini slučajeva jezični tečajevi i kampovi u sebi sadržavaju sve aktivnosti, transfere i obroke. 

Saznaj više

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA ZA MLADE I ODRASLE (16+)

Ovi su tečajevi stranih jezika u inozemstvu osmišljeni za samostalnije mlade i odrasle. Uglavnom ne sadržavaju dodatne aktivnosti niti su povezani sa organiziranim programom.

Saznaj više

ŠTO ČINIMO ZA VAS

ŠTO ČINIMO ZA VAS

POČETNO SAVJETOVANJE

Na prvom savjetovanju s vašim ćete savjetnikom razgovarati o onome što želite postići od tečaja stranog jezika, te vaše želje i mogućnosti, bilo da želite otići vi na tečaj jezika u inozemstvo ili poslati vaše dijete u ljetni kamp za djecu. Nakon razgovora savjetnik će vam poslati preporučene jezične tečajeve koji odgovaraju zadanim parametrima kao i jezične centre koji ih nude i koji bi vam najbolje odgovarali.

ODABIR I REZERVIRANJE TEČAJA

Vaš će savjetnik za vas odraditi sve potrebne korake kako biste rezervirali odabrani tečaj stranog jezika u inozemstvu i biti u stalnoj komunikaciji s odabranim jezičnim centrom.

PRIPREMA

Po rezervaciji tečaja ili ljetnog kampa za djecu primit ćete sve potrebne informacije, a nekoliko tjedana prije početka sve smjernice i upute za putovanje. Roditelji djece koja odlaze na tečaj ili ljetni kamp primit će posebnu knjižicu sa svim savjetima i uputama za što sigurniji boravak djeteta u jezičnom centru.

ORGANIZACIJA PUTOVANJA

Za vas ćemo organizirati vaš ili put vašeg djeteta na željeno odredište. Kako poznajemo cijeli proces te smo upoznati sa detaljima na koje treba pripaziti, dobit ćete potpunu informaciju o putovanju.

PLANIRANJE DALJNJEG USAVRŠAVANJA

Nakon povratka s tečaja stranog jezika ili ljetnog kampa za djecu, a temeljeno na vašoj povratnoj informaciji, naši vam savjetnici mogu pomoći s daljnjim usavršavanjima i budućim putovanjima na tečajeve jezika ili postizanje nekih drugih obrazovnih ciljeva poput upisivanja privatne srednje škole ili sveučilišta u inozemstvu.

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

BOGAT IZBOR TEČAJEVA STRANIH JEZIKA
BOGAT IZBOR TEČAJEVA STRANIH JEZIKA

Imamo u ponudi preko 300 različitih programa i ljetnih kampova za sve uzraste. Sedam svjetskih jezika, u 25 država, s različitim formatima tečaja, intenziteta, predznanja, trajanja, vrsta smještaja i okruženja, a sve prema željama naših klijenata.

BRZA I POUZDANA POMOĆ TE OSOBNI PRISTUP
BRZA I POUZDANA POMOĆ TE OSOBNI PRISTUP

Pristupamo svakom našem polazniku individualno – od odabira najprikladnije zemlje za učenje stranog jezika, grada i programa jezičnog tečaja, do pripreme i organizacije putovanja, podrške tijekom putovanja i boravka na jezičnom tečaju. A i dulje.

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA
BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA I DODATNIH NAKNADA

Jasno je uvijek napisano što je uključeno u cijenu, a što nije. Nemamo dodatnih troškova upisnina ili provizija.

KAKO MOŽEMO BITI KORISNI

Ljetni kampovi za djecu

Tečajevi stranih jezika za odrasle

Online tečajevi stranih jezika

Prijave na tečaj stranog jezika

Česta pitanja

Savjeti za roditelje

Naša ponuda

Naša ponuda

Pogledajte
TEČAJEVI JEZIKA U INOZEMSTVU

NAJNOVIJE VIJESTI

Ovog ljeta uči španjolski u čarobnoj Barceloni

Učenje stranog jezika u zemlji u kojoj se taj jezik izvorno govori pruža jedinstveno iskustvo koje se ne može usporediti s učenjem u vlastitoj zemlji.  U slučaju španjolskog jezika, koji...
12.06.2024 Vidi više

Ljetni tečaj engleskog jezika u srcu New Yorka

Jeste li ikada maštali o učenju engleskog jezika u srcu jednog od najuzbudljivijih gradova na svijetu? Učenje stranog jezika uvijek je najzabavnije i najučinkovitije u zemlji gdje se taj jezik...
30.04.2024 Vidi više

Usavrši njemački kroz ljetne kampove njemačkog jez...

Mnogo je razloga zbog kojih sve više djece i mladih uči njemački jezik. Njemačka je jedna od vodećih svjetskih ekonomija s mnogo poslovnih prilika i visokom potražnjom za radnom snagom, pa znan...
03.04.2024 Vidi više

Učenje engleskog u Londonu: Spoj zabave i neformal...

Ljetni kampovi za djecu sve češći su odabir onih koji traže drugačiji način za provesti praznike, žele kvalitetnu referencu u životopisu, traže idealan način za istraživanje novih mjesta i kult...
01.03.2024 Vidi više

Srednja škola u Švicarskoj: Prilike i mogućnosti z...

Srednje škole u Švicarskoj dugo su se smatrale ulaznicom u svijet mogućnosti za učenike iz cijelog svijeta pa tako i one iz Hrvatske. Ove renomirane institucije generacijama su privlačil...
30.01.2024 Vidi više

Iskoristite popuste na ljetne kampove za djecu u Š...

Već je poznato da se kampovi za djecu u Švicarskoj ističu svojom visokom kvalitetom. Osim vrhunskih nastavnika, ponose se i svojim raznolikim aktivnostima, a njihova je struktura...
17.01.2024 Vidi više

Individualni i grupni ljetni jezični kampovi - što...

Tečajevi stranih jezika u inozemstvu nisu samo uzbudljiva avantura, već i jedinstvena prilika za stjecanjem znanja, korisnog iskustva i sklapanje novih prijateljstava. Engleska, Francuska, Njema...
11.01.2024 Vidi više

Ljetne škole stranih jezika u inozemstvu - najbolj...

Ako ovog Božića tražite nešto drugačiji poklon za svoje najmilije, dopustite da vam predstavimo poklon koji je ujedno i nevjerojatno iskustvo te prilika za osobni rast i razvoj. Ljetni jezični...
21.12.2023 Vidi više

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom
 

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka