ONLINE JEZIČNI TEČAJEVI

Lako, povoljno i kvalitetno usvajanje stranih jezika

Brzi rast pružanja nastave stranih jezika u digitalnom okruženju potpuno je prirodna i očekivana pojava u današnjem svijetu u kojem sve više ljudi traži prikladnija, a još uvijek učinkovita rješenja za samousavršavanje. Zanimljivim studentima dostupno je bezbroj mogućnosti - nove lokalne i globalne platforme koje obećavaju različite formate učenja jednim klikom. 

 

Koja je razlika između jezičnih tečajeva koje nudi IntegralEdu?
Naš portfelj internetskih tečajeva razvijen je zajedno s dugogodišnjim partnerima - jezičnim centrima i školama iz cijelog svijeta, koji imaju veliko iskustvo u obučavanju učenika svih nacionalnosti, dobi, ciljeva i osnovnih znanja. U našem odabiru postoje tečajevi različite strukture, intenziteta i razine interakcije, koji koriste prikladne digitalne platforme, s kojima možemo zadovoljiti potrebe svakog tražitelja. Zajednički nazivnik je dokazana kvalifikacija i iskustvo učitelja - standard naših partnera i ključna osnova za kvalitetno, jednostavno i brzo učenje stranog jezika.

JEZICI KOJI SE MOGU IZUČITI ONLINE

JEZIK OBRAZOVANJA

Engleski jezik

Njemački jezik

Francuski jezik

Španjolski jezik

Ruski jezik

Tečajevi s certifikatima

VRSTE TRENINGA

Jezični tečajevi za odrasle

Nude se tečajevi različitog intenziteta koji pokrivaju sve razine proučavanog jezika. Za studente s boljim znanjem postoji mogućnost studiranja akademskih predmeta, s naglaskom na poslovne ili druge stručne teme. Za buduće studente postoji priprema za ispite za međunarodno priznate certifikate kao što su IELTS, testDaf, DELE.

Praktični tečajevi za tinejdžere

Studenti imaju priliku raditi u grupama na raznim projektima, rješavati slučajeve i pripremati materijale na nastavi izvan nastave. Također razvija vještine za timski rad na daljinu, kao i za poboljšanje komunikacije u neformalnom okruženju.

Engleski za zaposlene ljude

Mrežne lekcije iznimno su prikladno i učinkovito rješenje. Tečajevi imaju različit smjer i trajanje prema individualnim potrebama.

Mrežni tečajevi poslovnog engleskog jezika

Glavna prednost virtualnih tečajeva poslovnog engleskog jezika su organizirani klubovi interesa koji su u njih uključeni.
Raspravlja se o poslovnim temama i rješavaju slučajevi. Učenici se postavljaju u različite situacije i igraju se uloge, kao praktična simulacija dinamičnog i raznolikog stvarnog poslovnog okruženja.

TRAJANJE I RASPORED

Jezični centri nude različite mogućnosti za trajanje školskih sati koje učenik može pokriti.

  • Mogu se kretati od 20 do 30 školskih sati tjedno. Minimalno trajanje tečaja je 1 tjedan, a praksa dokazuje da dulji tečajevi dovode do boljih rezultata. Za dovršetak cijele razine potrebno je između 6 i 12 tjedana, ovisno o intenzitetu tečaja.
     
  • Odabirom određenog kolegija i predavača student također dobiva fleksibilnost tijekom sesije. Neki od grupnih satova imaju izborne jutarnje, ručak i popodnevne sesije. Pojedinac se pak temelji na sporazumu između učitelja i učenika.

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka