ONLINE TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Lako, povoljno i kvalitetno usvajanje stranih jezika

Brzi rast pružanja nastave stranih jezika u digitalnom okruženju potpuno je prirodna i očekivana pojava u današnjem svijetu u kojem sve više ljudi traži prikladnija, a još uvijek učinkovita rješenja za samousavršavanje. Polaznicima kojima je to zanimljivo, dostupno je bezbroj mogućnosti - nove lokalne i globalne platforme koje pružaju različite formate učenja jednim klikom. 

 

Koja je razlika između jezičnih tečajeva koje nudi IntegralEdu?
Naš portfelj internetskih tečajeva razvijen je zajedno s dugogodišnjim partnerima - jezičnim centrima i školama iz cijelog svijeta, koji imaju veliko iskustvo u poučavanju učenika svih nacionalnosti, dobi, ciljeva i predznanja stranog jezika kojeg žele učiti. U našoj ponudi postoje tečajevi različite strukture, intenziteta i razine interakcije, koji koriste prikladne digitalne platforme, s kojima možemo zadovoljiti potrebe svakog polaznika. Zajednički nazivnik je dokazana kvalifikacija i iskustvo profesora što je standard kod naših partnera, a i ključna stvar za kvalitetno, jednostavno i brzo učenje stranog jezika.

JEZICI KOJI SE MOGU UČITI ONLINE

JEZIK TEČAJA

Engleski jezik

Njemački jezik

Francuski jezik

Španjolski jezik

Ruski jezik

Pripremni tečajevi za službene jezične certifikate

VRSTE ONLINE TEČAJEVA STRANIH JEZIKA

Tečajevi stranih jezika za odrasle

Nude se tečajevi različitog intenziteta koji pokrivaju sve razine predznanja stranog jezika. Za polaznike s višim predznanjem postoji mogućnost učenja akademskih predmeta ili specijalizirani tečajevi poput onih s naglaskom na poslovne ili druge stručne teme.

Tečajevi stranih jezika za mlade s praktičnim dijelom

Polaznici imaju priliku raditi u grupama na raznim projektima, rješavati stvarne slučajeve i pripremati materijale na nastavi i izvan nastave. Također razvijaju se vještine za timski rad na daljinu, kao i za poboljšanje komunikacije u neformalnom okruženju.

Pripremni tečajevi za službene jezične certifikate

Za buduće studente koji bi htjeli studirati u inozemstvu, za što je potrebno imati službeni jezični certifikat, nude se pripremni tečajevi za ispite za međunarodno priznate certifikate kao što su IELTS ili TOEFL za engleski, testDaf za njemački, DELE za španjolski, DELF za francuski, a neke škole nude i polaganje samih ispita u školi. Na ovakvim tečajevima primarni fokus nije na učenju gramatike već na pripremanje na formu i zadatke koji se pojavljuju na ispitima za službene certifikate. Za ovakve tečajeve polaznici već moraju imati određenu razinu predznanja koja se provjerava inicijalnim ispitom prije samog upisa na tečaj.

Business Courses - Online poslovni tečajevi

Glavna prednost online tečajeva poslovnog jezika su organizirani interesni klubovi koji su u njih uključeni.
Raspravlja se o poslovnim temama i rješavaju stvarni poslovni slučajevi. Učenici se postavljaju u različite situacije i igraju se uloge, kao praktična simulacija dinamičnog i raznolikog stvarnog poslovnog okruženja.

TRAJANJE I RASPORED

Jezični centri nude različite mogućnosti trajanja jezičnih tečaja tj. intenziteta tečaja, ovisno o tome koliko brzo polaznik želi naučiti strani jezik

  • Tečajevi stranih jezika u inozemstvu imaju od 20 do 30 školskih sati tjedno koji su raspoređeni u 4 do 6 školskih sati dnevno od ponedjeljka do petka, najčešće u blokovima od dva sata između kojih su pauze. Minimalno trajanje tečaja je 1 tjedan (5 radnih dana), a praksa dokazuje da dulji tečajevi dovode do boljih rezultata. Za dovršetak cijele jezične razine potrebno je između 6 i 12 tjedana, ovisno o intenzitetu tečaja.
     
  • Većina tečaja strnaih jezika se održava u jutarnjim satima, ali tijekom ljeta je moguće da se ponekad održavaju i popodne zbog ograničenog broja polaznika. Tečajevi stranih jezika za odrasle imaju u prosjeku 12 polaznika, ali tijekom visoke sezone može biti i 15 polaznika u grupi.

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka