MyCareerChoices

Specijalizirani karijerni test za učenike

O ISPITU

O ISPITU

MyCareerChoices ispit pomaže učenicima da identificiraju područja i zanimanja koji im odgovaraju, otkriju kako mogu razviti vještine i dobiti detaljne informacije o određenim akademskim i profesionalnim područjima koja ih zanimaju. Uz pomoć ispita učenici mogu donijeti odluke o svojoj budućnosti i razumiju važnost grane i karijere koju žele. Ispit se sastoji od dva dijela. 

Uz sam MyCareerChoices ispit dolazi i Cambridge Aptitude Test Score, tj. drugi dio ispita, koji mjeri kako učenici konkuriraju svojim vršnjacima u sljedećim kategorijama: verbalno rasuđivanje, numeričko rasuđivanje, apstraktno rasuđivanje, prostorna orijentacija, aritmetičke kalkulacije, pravopis i rad u kratkom vremenskom roku. Za čitavo vrijeme analize rezultata ispit se referira i na gore spomenute vještine i koliko su iste potrebne u određenim profesijama. Uz to, on pruža pristup MyCareersRoom – personaliziranoj internetskoj platformi na kojoj će učenik moći detaljno istražiti rezultate ispita te dobiva korisne linkove na web stranice. 

My CareerChoices ispit idealno je napraviti u 3. razredu srednje škole.

OSNOVNE INFORMACIJE

Test: MyCareerChoices
Dob: 14+
Minimalna razina engleskog jezika: B1
Format:  Online
Cijena paketa MyCareerChoices: 130 EUR
   

 

 

Kako izgleda MyCareerChoices?

  • Sastoji se od 580 pitanja na engleskom jeziku o vještinama i interesima budućeg studenta; 300 pitanja je u prvom, a 280 pitanja u drugom dijelu koji se naziva Cambridge Aptitude Test.

  • Na osnovu odgovora dobije se radna bilježnica od četrdesetak stranica koja nudi odgovore na pitanja poput: koja zanimanja bi odgovarala, a koja ne bi budućem studentu, u kojim područjima je dobar, a na kojima još mora poraditi.

  • Ta radna bilježnica nudi i rezultate ispita sposobnosti prema kojima se došlo do gore navedenih zaključaka vezanih za zanimanja.

Što je uključeno u MyCareerChoices ispit?

  • Pisanje ispita u udobnosti doma putem online platforme. Potrebno je od 120 do 180 minuta kako bi se ispunio cijeli ispit; 60-80 minuta za prvi i 60-100 minuta za drugi dio ispita. Savjetujemo da se zbog kompleksnosti pitanja napravi pauza između dva dijela.

  • Dobivanje rezultata u radnoj bilježnici na četrdesetak stranica (broj stranica varira s obzirom na odgovore te može biti od 25 do 40).

  • Tumačenje rezultata zajedno s roditeljima i obrazovnim savjetnikom, online ili u našem uredu.

  • Savjetovanje o nastavku školovanja u raznim visokoobrazovnim sustavima Europe.

OBRATITE SE NAŠIM OBRAZOVNIM SAVJETNICIMA

Ispunite obrazac i zakažite termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.
 

REZERVIRAJTE KONZULTACIJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka