MyCareerChoices

Specijalizirani karijerni test za učenike

KOJI JE TEST?

KOJI JE TEST?

MyCareerChoices ispit pomaže učenicima da identificiraju područja i zanimanja koji im odgovaraju, otkriju kako mogu razviti vještine i dobiti detaljne informacije o određenim akademskim i profesionalnim područjima koja ih zanimaju. Uz pomoć ispita učenici mogu donijeti odluke o svojoj budućnosti i razumiju važnost grane i karijere koju žele. Ispit se sastoji od dva dijela. 

Uz sam MyCareerChoices ispit dolazi i Cambridge Aptitude Test Score, tj. drugi dio ispita, koji mjeri kako učenici konkuriraju svojim vršnjacima u sljedećim kategorijama: verbalno rasuđivanje, numeričko rasuđivanje, apstraktno rasuđivanje, prostorna orijentacija, aritmetičke kalkulacije, pravopis i rad u kratkom vremenskom roku. Za čitavo vrijeme analize rezultata ispit se referira i na gore spomenute vještine i koliko su iste potrebne u određenim profesijama. Uz to, on pruža pristup MyCareersRoom - personaliziranoj internetskoj platformi na kojoj će učenik moći detaljno istražiti rezultate ispita, te dobiva korisne linkove na web stranice. 

My CareerChoices ispit idealno je nastaviti na MyUniChoices ispit kada učenik bude 3. razred srednje škole.

OSNOVNE INFORMACIJE

Test: MyCareerChoices
Dob: 12 - 14 godine
Minimalna razina engleskog jezika: B1
Format:  Online
Cijena paketa MyCareerChoices: 990 kn
Cijena s popustom:  750 kn*

*Snižena cijena je pojedinačna cijena ispita profesionalne orijentacije i odnosi se na prijave s prijateljom do 30.6.

 

Kako izgleda MyCareerChoices?

  • Sastoji se od 580 pitanja na engleskom jeziku o vještinama budućeg studenta i interesima. 300 pitanja je u prvom dijelu, a 280 pitanja u drugom dijelu koji se naziva Cambridge Aptitude Test.

  • Na osnovu odgovora dobije se radna bilježnica od četrdesetak stranica koja nudi odgovore na pitanja poput: koja zanimanja bi odgovarala, a koja ne bi budućem studentu, u kojim područjima je dobar, a na kojima još mora poraditi.

  • Ta radna bilježnica nudi i rezultate ispita sposobnosti prema kojima se došlo do gore navedenih zaključaka vezanih za zanimanja.

Što je uključeno u MyCareerChoices ispit?

  • Pisanje ispita u udobnosti doma putem online platforme. Potrebno je od 120 do 180 min kako bi se ispunio cijeli ispit. 60-80 min za prvi dio i 60-100 min za drugi dio ispita. Savjetujemo da se zbog kompleksnosti pitanja, napravi pauza između dva dijela.

  • Dobivanje rezultata u radnoj bilježnici na četrdesetak stranica (broj stranica varira s obzirom na odgovore te može biti od 25 do 40).

  • Tumačenje rezultata zajedno s roditeljima i obrazovnim savjetnikom online ili u našem uredu.

  • Savjetovanje o nastavku školovanja u raznim visokoobrazovnim sustavima Europe.

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom
 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka