PROGRAM PROFESIONALNE ORIJENTACIJE

Pronađite svoju idealnu karijeru i studij i stvorite viziju svoje budućnosti

Planiranje budućnosti nije lako, ali program profesionalne orijentacije može biti od velike pomoći. Uz pravi ispit profesionalne orijentacije učenici mogu pronaći svoju idealnu karijeru i studij te lakše stvoriti viziju svoje budućnosti. Ispit profesionalne orijentacije pomoći će učeniku i pri usmjeravanju i razvoju vještina.

 

Ispiti profesionalne orijentacije MyUniChoices i MyCareerChoices pomažu donijeti pravu odluku za budući studij i zanimanje!

Oba ispita je razvio tim stručnjaka Cambridge Occupational Analysts (MyFutureChoice) i vodeći britanski psiholozi, a trenutno su najbolji ispiti profesionalne orijentacije u Velikoj Britaniji. Sastoje se od raznolikih pitanja, a na temelju odgovora, dosadašnjeg obrazovanja, interesa i sposobnosti istaknut će najbolje studijske programe i zanimanja. 

Ponosni smo što je IntegralEdu jedina obrazovna agencija u Hrvatskoj i Sloveniji koja je ovlaštena provoditi ove ispite profesionalne orijentacije. Profesionalna orijentacija u IntegralEdu obuhvaća cijeli proces mentorstva i vođenja učenika od preliminarnog razgovora do odabira studija. 

ŠTO UKLJUČUJE?

PRELIMINARNI RAZGOVOR I UPOZNAVANJE S UČENIKOM
PRELIMINARNI RAZGOVOR I UPOZNAVANJE S UČENIKOM

Na besplatnim konzultacijama savjetujemo koji je ispit profesionalne orijentacije najbolje izabrati.

POTPUNO ONLINE
POTPUNO ONLINE

Rješavanje ispita u udobnosti doma putem online platforme. 

TUMAČENJE REZULTATA
TUMAČENJE REZULTATA

Izrada strategije o budućem obrazovanju s obrazovnim savjetnicima – odabir karijere i/ili studija

MyUniChoices
MyUniChoices

Specijalizirani test za pronalazak studija i sveučilištu

​MyUniChoices ispit analizira akademske interese učenika i fokusira se na područja studija, programa i institucija koje im odgovaraju. Rezultati ispita se temelje na nekoliko bitnih faktora – interesima učenika, dosadašnjem obrazovanju te sposobnostima učenika. Rezultati se uspoređuju sa zahtjevima visokog obrazovanja na sveučilištima u Velikoj Britaniji, Irskoj i drugim europskim obrazovnim institucijama koje nude obrazovanje na engleskom jeziku.

Saznaj više
MyCareerChoices
MyCareerChoices

Specijalizirani test za pronalazak buduće karijere

MyCareerChoices ispit pomaže učenicima da identificiraju područja i zanimanja koji im odgovaraju, otkriju kako mogu razviti vještine i dobiti detaljne informacije o određenim akademskim i profesionalnim područjima koja ih zanimaju. Uz pomoć ispita učenici mogu donijeti odluke o svojoj budućnosti i razumiju važnost grane i karijere koju žele. Ispit se sastoji od dva dijela. 

Uz sam MyCareerChoices ispit dolazi i Cambridge Aptitude Test Score. Uz to, on pruža pristup MyCareersRoom - personaliziranoj internetskoj platformi na kojoj će učenik moći detaljno istražiti rezultate ispita, te dobiva korisne linkove na web stranice. 

Saznaj više
MyAptitude
MyAptitude

Britanski psihometrijski test za učenike

 

MyAptitude mjeri kako učenici konkuriraju svojim vršnjacima u sljedećim kategorijama: verbalno rasuđivanje, numeričko rasuđivanje, apstraktno rasuđivanje, prostorna orijentacija, aritmetičke kalkulacije, pravopis i rad u kratkom vremenskom roku. Za čitavo vrijeme analize rezultata ispit se referira i na gore spomenute vještine i koliko su iste potrebne u određenim profesijama.

Saznaj više

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom
 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka