PRIJAVE NA TEČAJ JEZIKA

Koraci do nezaboravnog učenja jezika

PRIJAVE NA TEČAJ JEZIKA

01. POČETNO SAVJETOVANJE

Tijekom uvodnog razgovora s vašim osobnim savjetnikom, on / ona će vas pozvati da podijelite svoje ciljeve, potrebe, sklonosti i mogućnosti. Na temelju toga dobivate potpuni popis prijedloga tečajeva i programa sa specifičnim parametrima, kao i preporuke koji bi od njih prema vašim osobnim kriterijima bili najprikladniji za vas.
 

02. ODABIR I POTVRDA PROGRAMA

Nakon što se odlučite za svoj tečaj, vaš će se konzultant pobrinuti za sve administrativne korake kako bi potvrdio vaše mjesto i svu komunikaciju s jezičnim centrom ili školom.
 

03. PRIPREMA

Nakon potvrde tečaja od svog konzultanta dobit ćete potpune smjernice i specijalizirani Integral priručnik, uključujući informacije o pripremama prije polaska, samom putovanju, boravku u inozemstvu i povratku u Bugarsku. Također možete održati dodatne konzultacije ili se pridružiti općim sastancima s drugim studentima kako biste odgovorili na sva pitanja koja imate.
 

04. ORGANIZACIJA IZLETA

Dobro poznavajući specifičnosti putovanja u inozemstvo i za odrasle i za djecu, u potpunosti organiziramo proces - od dokumenata za vizu, preko informacija o letovima i popustima, do kupnje samih avio karata. Dežurna telefonska linija koja radi 24 sata dnevno pruža potpuni mir roditeljima tijekom tečaja djeteta.
 

05. PLAN ZA BUDUĆI RAZVOJ

Obuka jezika u inozemstvu gotovo je uvijek dio nekoliko koraka nadogradnje na obrazovnom putu naših učenika. Na temelju povratnih informacija s putovanja i vaših sljedećih osobnih ciljeva, naši konzultanti mogu vam pružiti dodatna stručna vodstva i pomoći u razvoju sveobuhvatnog plana za njihovo postizanje.
 

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

Formula uspjeha s IntegralEdu-ovim konzultantima za stručno obrazovanje

BOGATA RAZNOLIKA PROGRAMA
BOGATA RAZNOLIKA PROGRAMA

Preko 300 prijedloga iz jezičnih i akademskih programa za sve uzraste. 7 jezika, u preko 25 zemalja, s mogućnostima za različite formate i intenzitete, jezične razine i trajanje, smještaj i okruženje prema željama klijenta.

STRUČNA POMOĆ I OSOBNI PRISTUP
STRUČNA POMOĆ I OSOBNI PRISTUP

Svakom učeniku pristupamo pojedinačno - od odabira najprikladnije zemlje, lokacije i programa, preko pripreme i organizacije putovanja, podrške tijekom raspusta. I nakon toga.

BEZ SKRIVENIH NAKNADA ILI DODATNIH TROŠKOVA
BEZ SKRIVENIH NAKNADA ILI DODATNIH TROŠKOVA

IntegralEdu uspješno pregovara s jezičnim centrima o povoljnim uvjetima za svoje klijente. Cijene su konačne, bez naknade za usluge ili drugih neočekivanih provizija.

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka