PRIJAVE NA TEČAJ STRANOG JEZIKA

Koraci do nezaboravnog učenja jezika

PRIJAVE NA TEČAJ STRANOG JEZIKA

01. POČETNO SAVJETOVANJE

Tijekom uvodnog razgovora s vašim osobnim savjetnikom, on/ona će vas pozvati da podijelite svoje ciljeve, potrebe i mogućnosti za učenje stranog jezika u inozemstvu. Na temelju toga dobivate potpuni popis prijedloga tečajeva stranih jezika i programa sa specifičnim parametrima, kao i preporuke koji bi od njih, prema vašim osobnim kriterijima, bili najprikladniji za vas.
 

02. ODABIR I POTVRDA TEČAJA STRANOG JEZIKA

Nakon što se odlučite za svoj tečaj stranog jezika, vaš će se savjetnik pobrinuti za sve administrativne korake kako bi potvrdio vaše mjesto na tečaju i svu komunikaciju s jezičnim centrom ili školom.
 

03. PRIPREMA PRIJE ODLASKA NA TEČAJ JEZIKA U INOZEMSTVU

Nakon potvrde tečaja stranog jezika od svog savjetnika dobit ćete potpune smjernice i specijalizirani IntegralEdu priručnik, uključujući informacije o pripremama prije polaska, samom putovanju, boravku u inozemstvu i povratku u Hrvatsku. Također možete tražiti dodatno savjetovanje ili se pridružiti općim sastancima s drugim polaznicima kako biste dobili odgovor na sva pitanja koja imate.
 

04. ORGANIZACIJA PUTOVANJA

Dobro poznavajući specifičnosti putovanja u inozemstvo i za odrasle i za djecu, u potpunosti organiziramo cijeli proces za vas - od ishođenja dokumenata za vizu, preko informacija o letovima i popustima, do kupnje samih avio karata. Dežurna telefonska linija koja radi 24 sata dnevno pruža potpuni mir roditeljima tijekom tečaja stanog jezika/ljetnog kampa djeteta.
 

05. PLAN ZA BUDUĆI RAZVOJ

Tečaj stranog jezika u inozemstvu gotovo je uvijek dio koraka nadogradnje na budućem obrazovnom putu naših polaznika. Na temelju povratnih informacija s putovanja i vaših sljedećih osobnih ciljeva, naši savjetnici mogu vam pružiti dodatna stručna vodstva i pomoći u razvoju sveobuhvatnog plana za njihovo postizanje.
 

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

Formula uspjeha s IntegralEdu-ovim konzultantima za stručno obrazovanje

VELIKA RAZNOLIKOST TEČAJEVA STRANIH JEZIKA
VELIKA RAZNOLIKOST TEČAJEVA STRANIH JEZIKA

Preko 300 tečajeva stranih jezika za sve uzraste. 7 jezika, u preko 25 zemalja, s mogućnostima za različite formate i intenzitete tečaja, jezične razine i trajanje, smještaj i okruženje - sve prema željama klijenta.

STRUČNA POMOĆ I OSOBNI PRISTUP
STRUČNA POMOĆ I OSOBNI PRISTUP

Svakom polazniku tečaja stranog jezika pristupamo pojedinačno - od odabira najprikladnije zemlje, lokacije i tečaja, preko pripreme i organizacije putovanja, podrške tijekom tečaja ali i nakon toga.

BEZ SKRIVENIH NAKNADA ILI DODATNIH TROŠKOVA
BEZ SKRIVENIH NAKNADA ILI DODATNIH TROŠKOVA

IntegralEdu agencija uspješno pregovara s jezičnim centrima o povoljnim uvjetima za svoje klijente. Cijene su konačne, bez naknade za usluge ili drugih neočekivanih troškova.

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka