Screenshot 2021-03-30 141745.jpg

 UPOZNAJ WORLD EDUCATION FAIR

  • Preddiplomski, diplomski programi i MBA studiji na brojnim sveučilištima u inozemstvu te studiji iz područja koji su najtraženiji na tržištu rada

  • Srednje škole u nekim od najboljih internata na svijetu

  • Studentske stipendije i ostali načini financiranja

  • Prezentacije

  • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni što bi studirali

  • Nakon Brexita – novi uvjeti za financiranje i prijavu na studije u Velikoj Britaniji

  • Work and Travel USA program

Za detaljne informacije o izlagačima, prezentacijama kao i registraciju za sudjelovanje možeš potražiti na službenoj stranici World Education Faira, odnosno klikom na gumb Saznaj više!

 

O projektu World Education Fair

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i prijavi se na svoje sveučilište u inozemstvu.

Projekt ujedinjuje više od 250 partnerskih obrazovnih institucija u svijetu i okuplja više od 100 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu.

Organizacijom Sajma svjetskog obrazovanja želja nam je mlade u Hrvatskoj osvijestiti o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja vještina koje im nude najpoznatije europske i svjetske institucije. Mnogi od njih još uvijek nisu svjesni da su im elitne škole i sveučilišta zapadne Europe nadohvat ruke.

 

Tijekom sajma pružamo informacije o mogućnostima obrazovanja u području učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima u zapadnim zemljama, upisa na preddiplomske i diplomske programe na sveučilištima diljem svijeta te studiranja na top MBA programima. Važno je istaknuti da su i nakon sajma naši obrazovni savjetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.