PRIJAVA NA SVEUČILIŠTE

IntegralEdu usluge i cijene

BASIC PACK

Cijena: 200 EUR/1506,9 HRK


Basic Pack uključuje savjetovanje usmjereno na odabir najboljeg područja studija te studentske destinacije. Savjetovanje obrazovnih savjetnika o odabiru najboljeg sveučilišta temelji se na informacijama o tvojim željama, ambicijama i akademskim postignućima, kao i na stručnosti i dugogodišnjem iskustvu obrazovnih savjetnika. 

 

Uz proces mentoriranja prilikom odabira, paket obuhvaća cjelokupni process prijave na 1 studijski program uključen u World Education Network. Individualiziran pristup, upute za pripremu motivacijskog pisma i životopisa, jedan prepravak svih dokumenata, finalni pregled cjelokupne dokumentacije i informacije o financijskom aspektu studiranja, uključujući školarine i stipendije, dio su Basic paketa. 

STANDARD PACK

Cijena: 350 EUR/2637,08 HRK


Standard Pack najpopularniji je paket formiran kako bi ostvario želju studija u inozemstvu većini hrvatskih studenata nudeći prijavu na 2 programa uključena u World Education Network. Glavna prednost ovoga paketa jest sigurnost prilikom prijave jer, uz prijavu prioritetnog studija, daje mogućnost prijave dodatnih partnerskih institucija. Naši su obrazovni savjetnici educirani o procesima i adekvatnoj pripremi dokumentacije za sveučilišta uključena u World Education Network te će ti, na temelju iskustva i prikupljenih informacija o tvojim preferencijama, ponuditi najkvalitetnija obrazovna rješenja.

 

Uz detaljno savjetovanje i listu odgovarajućih studija, Standard Pack podrazumijeva upute za pripremu motivacijskog pisma i životopisa te 2 pregleda i ispravka navedenih dokumenata. Ovi dokumenti u većini su slučajeva najvažniji dio prijave na sveučilišta, a dvostruka provjera i prijedlozi obrazovnih savjetnika osigurat će ti najbolje moguće predstavljanje u obliku teksta te formu u skladu s očekivanjima sveučilišta koje želiš upisati. Standard Pack uključuje i ovjereni prijevod tri kartice teksta, nužnih za inicijalnu prijavu sveučilišta.

 

Upisujući studij u inozemstvu, ponekad je teže pronaći odgovarajući smještaj nego upisati željeno sveučilište. U sklopu Standard paketa dobit ćeš i smjernice te pomoć pri traženju smještaja, kao i orijentacijski sastanak prije odlaska.

PREMIUM PACK 

Cijena: 450 EUR/3390,53 HRK


Premium Pack kreiran je za sve one koji žele istražiti studijske mogućnosti u cijelome svijetu te započeti svoje visoko obrazovanje na nekim od studija s najzahtjevnijim prijavnim procesima. Premium paket rezerviran je za prijavu studija kao što su medicina, arhitektura i dizajn ili za sve one kojima je želja konkurirati na Cambridge, Oxford ili Ivy League sveučilištima. 

 

Prijave za ove studije uključuju detaljno savjetovanje, prikupljanje informacija o svim akademskim i izvannastavnim uspjesima studenta, pripremu specifične dokumentacije poput portfelja, individualiziran pristup usmjeren na najbolju moguću pripremu dokumentacije, pripremu učenika za dodatne provjere, ali i za početak akademskog obrazovanje na najboljim svjetskim institucijama. 

 

Premium Pack obavezan je odabir za sve one koji se odluče za sveučilišta koja nisu dio World Education Network popisa. Odabirom ovoga paketa moguće je prijaviti 3 sveučilišta s navedenog popisa partnerskih institucija, neograničen broj nepartnerskih institucija uz nadoplatu, pregled i prepravku 3 verzije motivacijskog pisma i životopisa.

 

Također, Premium Pack uključuje pripremu sve potrebne dokumentacije za vizu te probne intervjue koji su standardan dio prijavnog procesa za najbolja svjetska sveučilišta, a posebice studentske destinacije poput Velike Britanije ili SAD-a.

VAŠA PRIJAVA MOŽE BITI LAKŠA, BRŽA I SMIRENIJA

Formula uspjeha s IntegralEdu stručnim obrazovnim savjetnicima

BESPLATNO PRVO SAVJETOVANJE
BESPLATNO PRVO SAVJETOVANJE

Naš prvi susret i savjetovanje su besplatni. Naglasak stavljamo na upoznavanje i aktivno slušanje želja naših klijenata te je prvo savjetovanje, po našem mišljenju, temelj kvalitetne i uspješne suradnje.

STRUČNA POMOĆ CIJELOM PROCESU
STRUČNA POMOĆ CIJELOM PROCESU

Svakom budućem studentu pristupamo pojedinačno - od prvog savjetovanja do odlaska na sveučilište. I nakon toga.

NEMA RIZIKA ILI GREŠAKA
NEMA RIZIKA ILI GREŠAKA

Rad s IntegralEdu obrazovnim savjetnikom garantira ti da nećeš propustiti niti jedan rok ili detalj u prijavi.

ŠTO BI TE JOŠ MOGLO ZANIMATI?

Academic IELTS pripremni tečajevi

Program profesionalne orijentacije

Motivacijsko pismo

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom.

 

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka