IntegralEdu je najveća savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu s više od 25 godina iskustva. Naših 16 ureda nalazi se u Bugarskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Litvi i Albaniji, a u siječnju 2015. smo stigli i u Hrvatsku!
IntegralEdu nudi obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Naša misija je da ostvarimo san o kvalitetnom obrazovanju svakome tko se želi akademski razvijati u inozemstvu. Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakti u području obrazovanja garantiraju besprijekoran proces prijave na studij.

Naše usluge pokrivaju cijeli akademski put naših klijenata te im pružamo podršku na svakom koraku. S velikim brojem klijenata lojalnost gradimo od malih nogu – pružanjem iskustva ljetnih kampova. Nakon toga s vremenom ih usmjeravamo prema kvalitetnom srednjoškolskom obrazovanju da bi osigurali upis na vrhunska sveučilišta. Na kraju upis na najprestižnija sveučilišta u svijetu postaje formalnost.
Mi smo uz vas kroz cijeli proces, čak i kada više niste studenti. Dokaz tome su naši prvi klijenti koji su sada roditelji i upisuju svoju djecu u jezične kampove i to je ono što smatramo najvećim priznanjem!
Imamo partnerski odnos sa više od 100 sveučilišta u desetak država Europe i Amerike. Suradnja s nama olakšava cijeli proces prijave i nudi njenim klijentima posebne popuste i stipendije.

U našem porfelju se, osim savjetovanja za upise na strana sveučilišta i savjetovanja za upise u privatne srednje škole i jezične tečajeve u inozemstvu nalazi i program Work&Travel USA i Internship USA. Svaki od naših savjetnika bavi se svojim dijelom savjetovanja o obrazovanju i usavršavanju u inozemstvu što garantira visoku stručnost i profesionalni pristup. 

Upoznajte naš tim

Lea Šegotić

lea@integraledu.hr

Viša savjetnica za privatne srednje škole i jezične tečajeve u inozemstvu

Martina Benzon Puntijar

m.benzon@integraledu.hr

091 468 3382

Direktorica marketinga

Katarina%20Pancirov_edited.png
Katarina Pancirov Žeravica

k.pancirov@integraledu.hr

091 468 3384

Viša obrazovna savjetnica

Filip%20Cirkven%C4%8Di%C4%87_edited.png
Filip Cirkvenčić

f.cirkvencic@integraledu.hr

091 468 3383

Viši obrazovni savjetnik

Iva Kužina

i.kuzina@integraledu.hr

091 468 3385

Obrazovna savjetnica

Marijana Mišić

m.misic@integraledu.hr

091 468 3386

Obrazovna savjetnica za Work and Travel USA i studij u inozemstvu