TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU ZA ODRASLE

Pronađite svoj idealni tečaj stranog jezika!

IntegralEdu ima široku ponudu tečajeva stranih jezika kao što su engleski, francuski, njemački, talijanski, ruski, portugalski i španjolski jezik u Engleskoj, Malti, SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španjolskoj, Rusiji, Portugalu, Australiji, Italiji i dr.
Jezični tečajevi za odrasle izrazito su individualizirani te se, za razliku od tečajeva za djecu i mlade, svaka komponenta tečaja prepušta polazniku da odluči prema svojim preferencijama. Zbog toga, polaznik koji se odluči na ovakav jedan tečaj, prije rezerviranja tečaja mora znati što će sve utjecati na cijenu tečaja, a to je:

  • Dob polaznika
  • Intenzitet tečaja
  • Vrsta i svrha tečaja
  • Razina predznanja
  • Datum polaska
  • Trajanje tečaja
  • Vrsta smještaja
  • Transferi i dodatne usluge
  • Lokacija

VRSTE TEČAJEVA STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU ZA ODRASLE

Tečajevi stranih jezika za tinejdžere (16-18 godina)

U dinamičnom suvremenom svijetu olakšane komunikacije, prijevoza i brojnih tehnoloških pogodnosti, sve je više tinejdžera sposobnih i koji radije otkrivaju nova znanja i odredišta sami, bez stalnog praćenja i strogog rasporeda.
U ovoj vrsti tečajeva stranih jezika u inozemstvu imaju organiziran program za izvannastavne aktivnosti samo za dio boravka u inozemstvu, koji uključuje razgledavanje, jednodnevne izlete, sportske aktivnosti. Tako imaju puno slobodnog vremena da biraju kako će provesti prema osobnim preferencijama i idejama.

Stručni tečajevi stranih jezika

Učenje stranog jezika i posebnog vokabulara vezanog za neku struku i posao ima puno prednosti – od lakše komunikacije na poslu i s kolegama, klijentima i partnerima, do proširenja vidika i saznavanja novih stvari o struci kroz čitanje stručne literature na stranim jezicima, a sve to kako bi stekli samostalnost, samopouzdanje i prilagodljivost.

Bilo da želite učiti strane jezike s naglaskom na pravo, medicinu, poslovanje ili avijaciju, postoji nemali broj tečajeva stranih jezika koji uz učenje stranog jezika nude i upravo ovakav fokusirani vokabular kojim poboljšavate jezične vještine u određenom stručnom području. Ovakve tečajeve vode specijalizirani profesori cijele godine s fleksibilnim opcijama rasporeda prema osobnim mogućnostima polaznika.

Pripremni tečajevi za službene jezične certifikate

Bez obzira trebate li IELTS 6.5 za prijavu na sveučilište ili želite dokazati svoje jezične sposobnosti za impresivniji životopis, priprema za polaganje službenog ispita u zemlji u kojoj se jezik zapravo govori može značajno poboljšati vaše rezultate i ubrzati učenje.
Pripremni tečajevi koje nudimo pomoći će vam da savladate potrebne ispitne tehnike, upoznate se sa strukturom ispita i značajno razvijete svoje gramatičko znanje kroz brojne primjere i vježbe. Istodobno, imate priliku poboljšati govorenje stranog jezika i razumijevanje uranjanjem u stvarno okruženje. Ovo je idealan način za pripremu u kratkom vremenskom razdoblju, bez obzira na to na koji certifikat ciljate - IELTS, TOEFL, Cambridge, DELE, DELF, TestDaf, ÖSD, SIELE, SAT, CELI, TCF.

Tečajevi stranih jezika za odrasle

Nikada nije kasno za početi učiti novi jezik, a u ubrzanom svijetu sve je više potreba da svi znamo strane jezike. Zbog toga ni ne začuđuju brojne studije koje dokazuju kako možemo razviti jezični kapacitet čak i u starijoj životnoj dobi, a prednosti ovakve kognitivne dinamike su velike, ne samo za samopouzdanje dok pričate strani jezik već i neuroplastičnost mozga, poboljšavanje pamćenja i sveobuhvatnu funkciju mozga.

Tečajevi stranih jezika za odrasle u stranoj zemlji su sjajna prilika da se kombiniraju turistički obilazak i obrazovno iskustvo u potpunosti prema željama polaznika i njegovim mogućnostima. Tako tečaj obogaćuje putovanje, a putovanje poboljšava razumijevanje zemlje jezika koji se uči. To se zove win-win situacija.

JEZICI KOJE MOŽETE UČITI

JEZIK TEČAJA

Engleski jezik

Njemački jezik

Francuski jezik

Španjolski jezik

Talijanski jezik

Ruski jezik

ZEMLJE

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka