IELTS pripremni tečaj

Specijalizirani intenzivni tečaj u maloj grupi

ŠTO JE IELTS PRIPREMNI TEČAJ?

ŠTO JE IELTS PRIPREMNI TEČAJ?

IELTS pripremni tečaj specijalizirani je tečaj izrađen u skladu s potrebama studenata koji se prijavljuju na studij u inozemstvu. Tečaj je intenzivan i zahtjevan kako bi se na službenim ispitima engleskog jezika postigli što bolji rezultati. Svi naši profesori imaju dugogodišnje iskustvo u pripremanju studenata za IELTS ispite te će ti detaljno objasniti koncept ispita, sve što te može dočekati te vam otkriti trikove za što bolje rješavanje ispita.

Cijena uključuje:

 • online tečaj u grupi od najviše 10 polaznika,

 • 25 školskih sati tečaja,

 • test za određivanje razine znanja engleskog jezika,

 • probni intervju na engleskom jeziku,

 • pomoć pri prijavi na IELTS ispite,

 • 10% popusta na službenu IELTS knjigu.

OSNOVNE INFORMACIJE

Tečaj: IELTS
Trajanje: 25 šk. sati
Idući online tečaj:

POČETAK: 18.10.

 • utorkom i četvrtkom
 • od 19:00 do 20:30
Cijena:  304 EUR/2290 HRK
 

 

KONTAKTIRAJ NAŠE SAVJETNIKE

UPIŠI IELTS PRIPREMNI TEČAJ

Ispuni obrazac i prijavi se na IELTS pripremni tečaj.

PRIJAVI SE NA IELTS TEČAJ

Zašto je IELTS pripremni tečaj koristan?

IELTS pripremni tečaj specijaliziran je za IELTS Academic ispit koji je potreban za upis sveučilišta u inozemstvu. IELTS General nije pokriven ovim tečajem te, ako ti je potrebna priprema za te ispite, savjetujmo da se informiraš o školama koje nude pripreme tog tipa.

 

IELTS pripremni tečaj usmjeren je na oblik ispita te trikove i napomene za najbolje moguće rješavanje pojedinih zadataka koji se bitno razlikuju od zadataka i načina rješavanja na koje smo navikli u našem obrazovnom sustavu. 

 

Zbog navedenoga, cilj ovog tečaja nije utvrđivati osnovna gramatička pravila, već napredna upotreba takvih pravila za što uspješnije rješavanje ispita. 

 

Ako misliš da ti je potrebno ponavljanje gramatike i vokabulara, savjetujemo da prije ovog tečaja upišeš standardni tečaj engleskog jezika, a najkorisniji je onaj u inozemstvu.

Je li za tečaj potrebno određeno predznanje?

IELTS pripremni tečaj namijenjen je pripremama za IELTS ispit te je za sam tečaj potrebno određeno predznanje. 

 

Svoje predznanje možeš provjeriti ovdje te bi bilo dobro da nam javiš rezultate kako bi profesorica na pripremnom tečaju mogla znati s kakvim predznanjem započinješ te kakve rezultate možeš očekivati. Imaj na umu da polaznike s niskom razinom predznanja ne možemo kvalitetno pripremiti za IELTS ispit, a idealno bi bilo imati minimalno B1/B2 razinu predznanja

Kako je tečaj koncipiran?

Program tečaja vrlo je intenzivan te se od učenika očekuje da redovno radi i samostalno vježba zadatke te piše eseje i projekte koje profesorica zada. Predavanja se održavaju online srijedom i subotom te bi za kvalitetnu pripremu polaznici trebali prisustvovati na svih 25 sati, kao i uložiti samostalno vrijeme za učenje. 

 

Za pripremni ispit potrebni su i službeni materijali. Službenu knjigu za IELTS Cambridge IELTS 13 Academic Student's Book with Answers with Audio Authentic Examination Papers možete kupiti u VBZ knjižarama po cijeni od 375 kn. Međutim, svi naši polaznici dobit će vaučer s kojim ostvaruju 10% popusta na tu cijenu. Na satovima će profesorica pripremati dodatne materijale za sve polaznike kako bi ih što bolje pripremila za IELTS ispit.

Kako prijaviti IELTS ispit?

Prijava za IELTS ispit radi se na stranicama British Councila minimalno 6 tjedana prije željenog datuma pisanja ispita, a profesorica ti može pomoći i s prijavom. Savjetujemo da od završetka tečaja do pisanja ispita prođe najmanje 2 tjedna, a najviše 2 mjeseca kako bi se naučeno gradivo moglo kvalitetno ponoviti. Cijene, uvjete, datume i lokacije pisanja ispita možete provjeriti ovdje, na web stranici British Councila.

SAZNAJ VIŠE INFORMACIJA.

Prijavi se na IELTS tečaj!!

Nastava se održava u malim grupama putem online platforma za učenje, s naglaskom na individualnE potrebE svakog polaznika. Pripremni tečaj specijaliziran je za učenike i studente koji žele nastaviti svoje obrazovanje u inozemstvu.

 

Tečaj se usredotočuje na:

 • upoznavanje strukture ispita,
 • proširivanje vokabulara,

 • konsolidaciju gramatičkih struktura,

 • poboljšavanje komunikacijskih vještina,

 • naprednu uporabu navedenih elemenata za uspješno rješavanje ispita.

 

Ovi specijalizirani tečajevi imaju za cilj postizanje samouvjerenosti studenata pri govoru i pisanju engleskog jezika te postizanje što boljih rezultata na IELTS Academic ispitu. Također, polaznici će naučiti na koji način odgovarati tijekom Speaking dijela ispita te dobiti savjete kako pisati eseje tijekom Writing dijela ispita.

 • Tečaj se održava srijedom i subotom i ne savjetujemo preskakanje termina.

 • Za rezervaciju mjesta na tečaju potrebno je uplatiti 400 kn pologa koji se oduzima od ukupne cijene tečaja te je povratan do 48 sati prije početka tečaja.

 • Tečaj je moguće platiti u više rata, ali zadnja rata mora biti plaćena do sredine tečaja.

 • Polaznik je dužan platiti cijeli iznos tečaja čak i ako izostane neki sat.

 • Škola zadržava pravo otkazivanja tečaja u slučaju da se na isti ne prijavi dovoljan broj ljudi, a u tom slučaju polaznicima će biti vraćen sav uplaćeni iznos.

DOVEDI PRIJATELJA I OSTVARITE 10% POPUSTA NA TEČAJ!

PRIJAVI SE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka