IELTS pripremni tečaj

Specijalizirani intenzivni tečaj u maloj grupi

ŠTO JE IELTS PRIPREMNI TEČAJ?

ŠTO JE IELTS PRIPREMNI TEČAJ?

IELTS pripremni tečaj specijalizirani je tečaj izrađen u skladu s potrebama studenata koji se prijavljuju na studij u inozemstvu. Intenzitet tečaja prilagođen je stvarnim zahtjevima ispita kako bi se u trenutku polaganja službenih ispita engleskog jezika postigli što bolji rezultati. Svi naši profesori imaju dugogodišnje iskustvo u pripremanju studenata za IELTS ispite te nude detaljna objašnjenja koncepta ispita i trikove za što bolje rješavanje ispita.

Cijena uključuje:

  • online tečaj u grupi od najviše 10 polaznika,

  • 25 školskih sati tečaja,

  • test za određivanje razine znanja engleskog jezika,

  • probni intervju na engleskom jeziku,

  • pomoć pri prijavi na IELTS ispite,

  • 10% popusta na službenu IELTS knjigu.

OSNOVNE INFORMACIJE

Tečaj: IELTS
Trajanje: 25 šk. sati
Idući online tečaj:

POČETAK: 8.4.2024.

  • ponedjeljkom i četvrtkom samo online
  • od 19:30 do 21:00
Cijena:  350 €
 

 

Zašto je IELTS pripremni tečaj koristan?

IELTS pripremni tečaj specijaliziran je za IELTS Academic ispit koji je potreban za upis sveučilišta u inozemstvu.

 

Ovaj tečaj ne nudi pripremu za IELTS General ispite.

 

IELTS pripremni tečaj usmjeren je na oblik ispita te trikove i napomene za najbolje moguće rješavanje pojedinih zadataka koji se bitno razlikuju od zadataka i načina rješavanja na koje smo navikli u našem obrazovnom sustavu. 

 

Cilj tečaja je usavršavanje napredne upotrebe gramatičkih pravila za što uspješnije rješavanje ispita.

 

Ukoliko postoji potreba za ponavljanjem gramatike i vokabulara, našim klijentima savjetujemo da prije ovog tečaja upišu neki od standardnih tečajeva engleskog jezika, a najkorisniji je onaj u inozemstvu.

Je li za tečaj potrebno određeno predznanje?

IELTS pripremni tečaj namijenjen je pripremama za IELTS ispit te sami tečaj podrazumijeva određeno predznanje jezika. 

 

Svoje predznanje možeš provjeriti ovdje, a poželjno je i da nam javiš rezultate kako bi se naši profesori mogli pripremiti i objasniti ti kakve rezultate možeš očekivati. Imaj na umu da polaznike s niskom razinom predznanja ne možemo kvalitetno pripremiti za IELTS ispit, a idealno bi bilo imati minimalno B1/B2 razinu predznanja

Kako je tečaj koncipiran?

Program tečaja vrlo je intenzivan te se od učenika očekuje da redovno radi i samostalno vježba zadatke te piše eseje i projekte prema zadanim zadacima. Predavanja se održavaju online, ponedjeljkom i četvrtkom te bi za kvalitetnu pripremu polaznici trebali prisustvovati na svih 25 sati, kao i uložiti samostalno vrijeme za učenje. 

 

Za pripremni ispit potrebni su i službeni materijali. Službenu knjigu za IELTS Cambridge IELTS 13 Academic Student's Book with Answers with Audio Authentic Examination Papers možete kupiti u VBZ knjižarama po cijeni od 375 kn. Međutim, svi naši polaznici dobit će vaučer s kojim ostvaruju 10% popusta na tu cijenu. Na satovima će profesorica pripremati dodatne materijale za sve polaznike kako bi ih što bolje pripremila za IELTS ispit.

Kako prijaviti IELTS ispit?

Prijavu za IELTS ispit moguće je ispuniti na stranicama British Councila minimalno 6 tjedana prije željenog datuma pisanja ispita, a s prijavom ti mogu pomoći i naši profesori. Savjetujemo da od završetka tečaja do pisanja ispita prođe najmanje 2 tjedna, a najviše 2 mjeseca kako bi se naučeno gradivo moglo kvalitetno ponoviti. Cijene, uvjete, datume i lokacije pisanja ispita moguće je provjeriti ovdje, na web stranici British Councila.

PRIJAVI SE

UPIŠI IELTS PRIPREMNI TEČAJ

Ispuni obrazac i prijavi se na IELTS pripremni tečaj.

PRIJAVI SE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka