WORK AND TRAVEL USA

It's closer than you think

Work and Travel USA program omogućuje studentima iz cijeloga svijeta da rade i žive u Americi tijekom ljetnih praznika. Program je osmislio američki State Department 1961. godine. Od tada pa sve do danas, program je poznat kao najlakši te najsigurniji način odlaska i legalnog rada u SAD-u. 


Zašto? U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu puno više od običnih turista u zemlji. 


Studenti na programu rade, odmaraju, putuju, istražuju, stječu nova iskustva, upoznaju nove ljude, ali i kulture te stvaraju uspomene za prepričavanje!


Tijekom programa, moguće je zaraditi dovoljno novaca za pokrivanje svih troškova koji su prethodili odlasku u SAD, dok se ostatak zarade može iskoristiti za putovanja, avanture, kvalitetan shopping ili nešto drugo.  

Želiš saznati više informacija o programu?

ZAŠTO SUDJELOVATI?

ZAŠTO SUDJELOVATI?

ZARADA

Program ti nudi mogućnost rada na pozicijama koje su daleko bolje plaćene od bilo kojeg ljetnog posla u Hrvatskoj. Dovoljno je reći da su neki studenti, uz to što su bez problema pokrili sve troškove odlaska pri povratku s programa, putovali po cijelom SAD-u te kasnije posjetili i neke velike europske gradove. 

NOVA POZNANSTVA I PRIJATELJSTVA

Tijekom nekoliko ljetnih mjeseci radit ćeš rame uz rame s Amerikancima iz svih dijelova SAD-a, ali i sa studentima iz drugih dijelova Europe i svijeta. Samim time, upoznat ćeš mnogo novih lica i potencijalnih prijatelja.

ISKUSTVO

Sudjelovanje u programu dragocjeno je iskustvo, kao i odlična referenca u tvojem životopisu. Američki poslodavci susretljivi su kad su u pitanju preporuke te možeš računati na njihovu pomoć i podršku jednom kad postaneš dio tržišta rada. 

SAMOSTALNOST

Najveći izazov za sve sudionike jest udaljenost od prijatelja, obitelji i bližnjih tisuće kilometara, mjesecima. No, to je ujedno prilika da izađeš iz svoje zone komfora te u budućnosti spremno prihvatiš sve izazove!

PUTOVANJA

Work and Travel USA pruža vam jedinstvenu priliku da vidite neka od najpoznatijih mjesta na svijetu, uživate u impresivnoj prirodi, budete dio američkih praznika i festivala – sve ovo i još mnogo toga dio je Work&Travel USA iskustva! 

WORK AND TRAVEL USA

KORISNE INFORMACIJE

Opcije i cijene programa

Proces prijave

Unovčavanje čekova

Radne ponude

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

Više od 10 000 uspješno poslanih studenata.

ODLIČNA CIJENA I KVALITETA PROGRAMA
ODLIČNA CIJENA I KVALITETA PROGRAMA

Imamo najbolje cijene za realizaciju odlaska na program Work and Travel USA i surađujemo s najboljim američkim sponzorima.
 

RAZNOLIKA PONUDA POSLOVA
RAZNOLIKA PONUDA POSLOVA

Imamo veliku i raznoliku ponudu poslova u kojoj će se pronaći nešto za svakoga! Uz to, dio naše usluge je pomoći ti u pronalasku savršenog poslodavca.

LAKŠI I BRŽI NAČIN PRIJAVE
LAKŠI I BRŽI NAČIN PRIJAVE

Organiziramo brzu prijavu bez stresa – papirologije je malo i svi su koraci prijave digitalizirani.

NAŠI STUDENTI

Teodora Grozdanić

Agencija sa kojom nećete pogriješiti je @integraleducroatia ♥️

 

Jedan dan razgovor sa predivnom Teom iz agencije, isti dan poslati ugovori i potpisani bez razmišljanja. A onda, tačno 865 poslova od kojih sam mogla da biram! Ne neka tabela sa 20 poslova gdje je svaki drugi pranje suđa ili čišćenje javnih površina. Ne ni ,,izbacaćemo na Instagram pa ti prati i javi se ako ti se nešto sviđa.” 865 poslova, gdje vam padne na pamet i šta vam padne na pamet.

 

Preporuku sam dobila od svog faksa, a profesori su mi jasno naglasili da me ,,puštaju” da idem samo ako ću da nađem pravu praksu, ne neke, kako oni kažu, gluposti koje će mi praviti rupu u cv-u. I tako sam ja listala ko zna koliko dugo po cijeli dan i gledala šta ću i gdje ću, smarala Teu da mi daje savjete, odgledala 1001 video svih mjesta u Americi, mapu napamet naučila, isplanirala sve, a onda našla ni manje ni više nego posao iz svojih snova!

 

Tea, kako ja da apliciram za Ritz-Carlton, nema šanse da dobijem tamo posao. A Tea mi kaže da apliciram i da ne postoji šansa da ga ne dobijem. I tako je i bilo, a onda sam je najsrećnija ikad zvala da joj se zahvaljujem i da joj više puta ponovim da ću zbog njih ostvariti svoje snove.♥️

 

I to nije sve. Nisam morala da se mučim oko bilo čega jer su oni o svemu mislili. Oni mi našli i kupili karte sa ogromnim popustom i čak 2 kofera, fleksibilnim letom da mijenjam kad i odakle ću da letim (ne može bolje za nekog ko je neodlučan kao ja). Onda nam nacrtali sve od toga kako da se spakujemo i šta da ponesemo od robe, preko onog šta da uradimo kad dođemo, kakva je klima, kako izgledaju dolari, gdje da idemo i šta da vidimo. A onda nam spremili i poklone…

 

Ako ste iz Hrvatske - @integraleducroatia neka vam bude jedina opcija. Ako ste iz drugih država, njima se možete javiti za kupovinu karata sa predobrim uslovima.

 

Hvala još jednom na divnom iskustvu. 🥰
 

Marcela K.

Ovim putem želim izraziti pohvalu na rad asistentice za W&T program, Tee Ivanić, koja je bila zadužena za moju kulturnu razmjenu Work&Travel. Od prvog poziva Tea je pokazala jaku želju i volju za rad sa mnom, pomogla mi je u rješavanju papirologije i prema meni imala prijateljski odnos. Nadalje, od početka 2022. godine se potrudila da CIEE čim prije odobri mog poslodavca, s obzirom na to da smo na odobrenje čekali skroz do travnja. Redovitim provjeravanjem statusa moje aplikacije, slanjem e-mailova i održavanjem komunikacije sa mnom, Tea se iskazala svojom profesionalnošću i trudom. Kasnije mi je pomogla u traženju letova, provjeravanju uvjeta i donošenju konačne odluke.
 

Iva S.

Zaposlenici Integrala su iznimno dobro informirani ljudi, pristupačni, simpatični i uvijek spremni pomoći. Na mojih milijun pitanja uvijek su imali spremne odgovore i puno strpljenja. 

WORK AND TRAVEL USA

NAJNOVIJE VIJESTI

Radi kao spasioc na nekom od američkih bazena!

High Sierra Pools je tvrtka osnovana 1992. godine i više od 25 godina misija joj je uspostaviti i održavati visoke standarde sigurnosti i profesionalnosti u komercijalnoj industriji upravljanja...
11.01.2023 Vidi više

Work and Travel USA iskustvo: Zašto iskoristiti pr...

Work and Travel USA program je kulturne razmjene u punom smislu tih riječi – osim što rade top poslove u skladu s njihovim željama, studenti na programu stječu internacionalna poznanstva,...
28.12.2022 Vidi više

Top 10 places to see in New York City

Vjerujemo da ste zauzeti obavezama na poslu ili fakultetu pa vam za motivaciju donosimo nove savjete za Work and Travel USA putovanja. Work and Travel se bliži i nije neobično zamišljati se na...
15.12.2022 Vidi više

Top 10 things to do in San Francisco

Work and Travel putovanja uspomene su koje ćete pamtiti cijeli život. Jedna od destinacija koju većina studenata na Work and Travel programu ne preskače je San Francisco! Nastavite čitati i saznajte v...
05.12.2022 Vidi više

Work and Travel USA – obavijesti iz veleposlanstva...

U nastavku pročitajte najnovije obavijesti Veleposlanstva SAD-a o datumima i uvjetima za dobivanje vize za Work and Travel USA program 2023. POČETAK PROGRAMA 10. 6.! Vrlo važna obavijest iz velepos...
21.11.2022 Vidi više

Obavijesti za sve zainteresirane za Work and Trave...

Pokušaji prevara studenata Američke sponzorske agencije poslale su obavijest o sve većem broju pokušaja prevara studenata zainteresiranih za Work and Travel USA.  Prema informacij...
13.09.2022 Vidi više

Ako si u Americi – organiziraj novo Work and Trave...

Poslodavac kod kojega trenutno radiš te oduševio, kao i mjesto u kojem se nalaziš i stalno razmišljaš kako bi ponovio/la sve isto i sljedeće godine? Možeš! Ra...
01.08.2022 Vidi više

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim Work & Travel USA/Internship USA
savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka