WORK AND TRAVEL USA

It's closer than you think

Work and Travel USA program omogućuje studentima iz cijeloga svijeta da rade i žive u Americi tijekom ljetnih praznika. Program je osmislio američki State Department 1961. godine. Od tada pa sve do danas, program je poznat kao najlakši te najsigurniji način odlaska i legalnog rada u SAD-u. 


Zašto? U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu puno više od običnih turista u zemlji. 


Studenti na programu rade, odmaraju, putuju, istražuju, stječu nova iskustva, upoznaju nove ljude, ali i kulture te stvaraju uspomene za prepričavanje!


Tijekom programa, moguće je zaraditi dovoljno novaca za pokrivanje svih troškova koji su prethodili odlasku u SAD, dok se ostatak zarade može iskoristiti za putovanja, avanture, kvalitetan shopping ili nešto drugo.  

Želiš saznati više informacija o programu?

ZAŠTO SUDJELOVATI?

ZAŠTO SUDJELOVATI?

ZARADA

Program ti nudi mogućnost rada na pozicijama koje su daleko bolje plaćene od bilo kojeg ljetnog posla u Hrvatskoj. Dovoljno je reći da su neki studenti, uz to što su bez problema pokrili sve troškove odlaska pri povratku s programa, putovali po cijelom SAD-u te kasnije posjetili i neke velike europske gradove. 

NOVA POZNANSTVA I PRIJATELJSTVA

Tijekom nekoliko ljetnih mjeseci radit ćeš rame uz rame s Amerikancima iz svih dijelova SAD-a, ali i sa studentima iz drugih dijelova Europe i svijeta. Samim time, upoznat ćeš mnogo novih lica i potencijalnih prijatelja.

ISKUSTVO

Sudjelovanje u programu dragocjeno je iskustvo, kao i odlična referenca u tvojem životopisu. Američki poslodavci susretljivi su kad su u pitanju preporuke te možeš računati na njihovu pomoć i podršku jednom kad postaneš dio tržišta rada. 

SAMOSTALNOST

Najveći izazov za sve sudionike jest udaljenost od prijatelja, obitelji i bližnjih tisuće kilometara, mjesecima. No, to je ujedno prilika da izađeš iz svoje zone komfora te u budućnosti spremno prihvatiš sve izazove!

PUTOVANJA

Work and Travel USA pruža vam jedinstvenu priliku da vidite neka od najpoznatijih mjesta na svijetu, uživate u impresivnoj prirodi, budete dio američkih praznika i festivala – sve ovo i još mnogo toga dio je Work&Travel USA iskustva! 

WORK AND TRAVEL USA

KORISNE INFORMACIJE

Opcije i cijene programa

Proces prijave

Unovčavanje čekova

Radne ponude

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

Više od 10 000 uspješno poslanih studenata.

ODLIČNA CIJENA I KVALITETA PROGRAMA
ODLIČNA CIJENA I KVALITETA PROGRAMA

Imamo najbolje cijene za realizaciju odlaska na program Work and Travel USA i surađujemo s najboljim američkim sponzorima.
 

RAZNOLIKA PONUDA POSLOVA
RAZNOLIKA PONUDA POSLOVA

Imamo veliku i raznoliku ponudu poslova u kojoj će se pronaći nešto za svakoga! Uz to, dio naše usluge je pomoći ti u pronalasku savršenog poslodavca.

LAKŠI I BRŽI NAČIN PRIJAVE
LAKŠI I BRŽI NAČIN PRIJAVE

Organiziramo brzu prijavu bez stresa – papirologije je malo i svi su koraci prijave digitalizirani.

NAŠI STUDENTI

Marcela K.

Ovim putem želim izraziti pohvalu na rad asistentice za W&T program, Tee Ivanić, koja je bila zadužena za moju kulturnu razmjenu Work&Travel. Od prvog poziva Tea je pokazala jaku želju i volju za rad sa mnom, pomogla mi je u rješavanju papirologije i prema meni imala prijateljski odnos. Nadalje, od početka 2022. godine se potrudila da CIEE čim prije odobri mog poslodavca, s obzirom na to da smo na odobrenje čekali skroz do travnja. Redovitim provjeravanjem statusa moje aplikacije, slanjem e-mailova i održavanjem komunikacije sa mnom, Tea se iskazala svojom profesionalnošću i trudom. Kasnije mi je pomogla u traženju letova, provjeravanju uvjeta i donošenju konačne odluke.
 

Iva S.

Zaposlenici Integrala su iznimno dobro informirani ljudi, pristupačni, simpatični i uvijek spremni pomoći. Na mojih milijun pitanja uvijek su imali spremne odgovore i puno strpljenja. 

WORK AND TRAVEL USA

NAJNOVIJE VIJESTI

Besplatan program za razvoj liderskih vještina u W...

U partnerstvu s američkim State Departmentom, Uredom za obrazovna i kulturna pitanja, sponzorska agencija CIEE provodi program za razvoj vodstva – BridgeUSA Leadership Development Program. ...
05.05.2022 Vidi više

Najjeftinije avionske karte za sve koji putuju u A...

Bez obzira na to ideš li na Work and Travel USA preko agencije IntegralEdu ili ne, i dalje ti omogućujemo najjeftinije avionske karte s brojnim pogodnostima. Stigni na svoju Work and Travel des...
01.04.2022 Vidi više

Last minute Work and Travel USA prijave uz sjajne...

Nekad se isplati čekati! Odbrojavamo dane do krajnjeg roka za prijavu na ovogodišnji Work and Travel USA program. Za kraj prijava dobili smo nove Work and Travel poslove s fantastičnim uvjetima...
31.03.2022 Vidi više

Želiš ići na Work and Travel USA, ali možeš početi...

Želiš ići na ovogodišnji Work and Travel USA program, ali imaš obaveze u lipnju? Jedan od Work and Travel poslodavaca otvoren je za dogovor i fleksibilan početak, kao i zavr&scaro...
31.03.2022 Vidi više

Produžen je rok za prijavu na Work and Travel USA...

Iskoristi posljednju priliku za odlazak na Work and Travel USA program ove godine! Prijave za Work and Travel produžene su do kraja 3. mjeseca, a i dalje te čekaju brojni poslovi.  Koji su sljed...
09.03.2022 Vidi više

Vrijeme je za Work and Travel vize: Evo kako se bo...

Došli ste do dijela Work and Travel USA procesa koji uključuje intervju za vizu. Vjerojatno se pitate kakav će biti intervju, što biste trebali učiniti prije, što biste trebali re...
01.03.2022 Vidi više

Odgovori na pitanja zbog kojih se dvoumiš oko odla...

Vjerujemo da postoje određena pitanja zbog kojih se dvoumiš oko toga hoćeš li se prijaviti na ovogodišnji Work and Travel USA program. Putovanja kao takva promijenila su se, ali s...
22.02.2022 Vidi više

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim Work & Travel USA/Internship USA
savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka