WORK AND TRAVEL USA

It's closer than you think

Work and Travel USA program omogućuje studentima iz cijeloga svijeta da rade i žive u Americi tijekom ljetnih praznika. 
Program je osmislio američki State Department 1961. godine. Od tada pa sve do danas, program je poznat kao najlakši te najsigurniji način odlaska i legalnog rada u SAD-u. 


Zašto? U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu puno više od običnih turista u zemlji. 


Studenti na programu rade, odmaraju, putuju, istražuju, stječu nova iskustva, upoznaju nove ljude, ali i kulture te stvaraju uspomene za prepričavanje!


Tijekom programa, moguće je zaraditi dovoljno novaca za pokrivanje svih troškova koji su prethodili odlasku u SAD, dok se ostatak zarade može iskoristiti za putovanja, avanture, kvalitetan shopping ili nešto drugo.  

Želiš saznati više informacija o programu?

ZAŠTO SUDJELOVATI?

ZAŠTO SUDJELOVATI?

ZARADA

Program ti nudi mogućnost rada na pozicijama koje su daleko bolje plaćene od bilo kojeg ljetnog posla u Hrvatskoj. Dovoljno je reći da su neki studenti, uz to što su bez problema pokrili sve troškove odlaska pri povratku s programa, putovali po cijelom SAD-u te kasnije posjetili i neke velike europske gradove. 

NOVA POZNANSTVA I PRIJATELJSTVA

Tijekom nekoliko ljetnih mjeseci radit ćeš rame uz rame s Amerikancima iz svih dijelova SAD-a, ali i sa studentima iz drugih dijelova Europe i svijeta. Samim time, upoznat ćeš mnogo novih lica i potencijalnih prijatelja.

ISKUSTVO

Sudjelovanje u programu dragocjeno je iskustvo, kao i odlična referenca u tvojem životopisu. Američki poslodavci susretljivi su kad su u pitanju preporuke te možeš računati na njihovu pomoć i podršku jednom kad postaneš dio tržišta rada. 

SAMOSTALNOST

Najveći izazov za sve sudionike jest udaljenost od prijatelja, obitelji i bližnjih tisuće kilometara, mjesecima. No, to je ujedno prilika da izađeš iz svoje zone komfora te u budućnosti spremno prihvatiš sve izazove!

PUTOVANJA

Work and Travel USA pruža vam jedinstvenu priliku da vidite neka od najpoznatijih mjesta na svijetu, uživate u impresivnoj prirodi, budete dio američkih praznika i festivala – sve ovo i još mnogo toga dio je Work&Travel USA iskustva! 

WORK AND TRAVEL USA

KORISNE INFORMACIJE

Opcije i cijene programa

Proces prijave

Unovčavanje čekova

Radne ponude

ZAŠTO ODABRATI INTEGRALEDU?

Više od 10 000 uspješno poslanih studenata.

ODLIČNA CIJENA I KVALITETA PROGRAMA
ODLIČNA CIJENA I KVALITETA PROGRAMA

Imamo najbolje cijene za realizaciju odlaska na program Work and Travel USA i surađujemo s najboljim američkim sponzorima.
 

RAZNOLIKA PONUDA POSLOVA
RAZNOLIKA PONUDA POSLOVA

Imamo veliku i raznoliku ponudu poslova u kojoj će se pronaći nešto za svakoga! Uz to, dio naše usluge je pomoći ti u pronalasku savršenog poslodavca.

LAKŠI I BRŽI NAČIN PRIJAVE
LAKŠI I BRŽI NAČIN PRIJAVE

Organiziramo brzu prijavu bez stresa – papirologije je malo i svi su koraci prijave digitalizirani.

NAŠI STUDENTI

Iva S.

Zaposlenici Integrala su iznimno dobro informirani ljudi, pristupačni, simpatični i uvijek spremni pomoći. Na mojih milijun pitanja uvijek su imali spremne odgovore i puno strpljenja. 

WORK AND TRAVEL USA

NAJNOVIJE VIJESTI

#3 Work and Travel USA iskustvo

Evo moje „američke priče“! Prvu američku avanturu doživjela sam 2018. godine kada sam otišla na W&T program u Maine (Saco), zatim 2019. godine ponavljam avanturu i odlazim u Col...
02.11.2021 Vidi više

Novosti o putovanju u Sjedinjene Američke Države

U SAD turistički i poslovno bez vize i kontrole na graničnim prijelazima Hrvatska je tako ušla u program izuzeća od viza (VWP), koji uključuje sveobuhvatno sigurnosno partnerstvo SAD-a i zemal...
25.10.2021 Vidi više

#2 Work and Travel USA iskustvo

Kako si se odlučila za Work&Travel USA program? Nekako sam oduvijek znala da ću posjetiti Ameriku jer su i moje sestre, kada su studirale, sudjelovale na nekoj vrsti Work and Travel USA programa....
04.10.2021 Vidi više

#1 Work and Travel USA iskustvo

Naš klijent Borna 2019. proveo je četiri mjeseca radeći i putujući po Sjedinjenim Američkim Državama, a s nama je podijelio svoje iskustvo. Kako si se odlučio za Work&Travel USA program?...
04.10.2021 Vidi više

INTEREXCHANGE OTVARA SVOJE PRIJAVE!

Prijava će biti moguća već od idućeg tjedna, a upravo ovaj američki sponzor poznat je po velikom izboru američkih poslodavaca.  Osim toga, od prošle godine aktivan je njihov Online Matchi...
29.09.2021 Vidi više

Amerika je ponovno otvorena za internacionalna put...

Naime, svi potpuno cijepljeni putnici moći će ući u zemlju bez naknadne izolacije i dodatnih testiranja pri ulasku u zemlju. Jeff Zients, koordinator Bijele Kuće za Covid-19, naveo je da će se od putn...
24.09.2021 Vidi više

Work&Travel USA – često postavljena pitanja

Work and Travel USA sjajna je prilika za stjecanje radnoga iskustva, razvoj u multikulturalnoj i dinamičnoj okolini, umrežavanje i poznanstva iz cijeloga svijeta te za putovanje na lokacije iz snova....
17.09.2021 Vidi više

Pripremi se za odlazak u SAD s ovim savjetima

Na Work and Travelu te očekuju nova poznanstva, iskustva, istraživanje i učenje. Ali, kako ne bi slučajno nešto zaboravio i požalio na pola puta preko Atlantika pripremili smo ovaj kratki vodič...
21.05.2021 Vidi više

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim Work & Travel USA/Internship USA
savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka