Srednja škola u inozemstvu – prvi korak prema uspješnoj akademskoj i karijernoj realizaciji!

08.12.2021

Srednje škole u Americi, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Španjolskoj, Švicarskoj, Italiji, Portugalu, Belgiji; saznajte sve informacije.


Prvi korak prema uspješnoj akademskoj i karijernoj realizaciji te najboljim sveučilištima u inozemstvu svakako je završena vrhunska srednja škola u inozemstvu. Upis srednje škole u inozemstvu hrabar je potez za roditelje i dijete, a puno je informacija koje su bitne za odabir prave srednje škole u Americi, Engleskoj ili drugim svjetskim obrazovnim sustavima.

Kao agencija za obrazovanje u inozemstvu, želje o kvalitetnom obrazovanju te nastavku obrazovnog razvoja u inozemstvu ostvarujemo kroz sustav mentorstva i obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama svakoga klijenta.

Ove subote, 11. prosinca, organiziramo događaj koji će Vam pomoći u detaljnom i kvalitetnom informiranju o svim mogućnostima upisa najbolje srednje škole u inozemstvu za Vaše dijete.

Na virtualnom događaju koji će se održati od 10 do 13 sati možete se informirati o najboljim srednjim školama u inozemstvu; uvjetima, kriterijima, financijskom aspektu. Sve navedene informacije, kao i svoje obrazovne programe, predstavit će 16 vrhunskih srednjih škola iz 8 država, kao i obrazovni savjetnici iz agencije IntegralEdu.

Abbey DLD Group of Colleges – London, Manchester, Cambridge
MPW Colleges – London, Birmingham & Cambridge
Leighton Park School, Velika Britanija
Mill Hill School, Velika Britanija
Rossal School, Velika Britanija
Reddam House Berkshire, Velika Britanija
Schule Schloss Salem, Njemačka
Inspired Education Group
St. George's International School, Švicarska
King's College Soto de Vinuelas, Madrid, Španjolska
Colegio San Patricio Toledo, Španjolska
St. Peter’s International School, Portugal
International School of Milan, Italija
St. John's International School, Belgija
St. Gilgen International School, Austrija
Danube International School Vienna, Austrija

Upoznajte neke od najboljih srednjih škola na svijetu


Abbey DLD Group of Colleges
Abbey DLD Group of Colleges sastoji se od tri institucije za srednjoškolsko obrazovanje sa sjedištem u Cambridgeu, Londonu i Manchesteru, a glasi za instituciju s dugogodišnjom reputacijom pružanja obrazovanja vrhunske kvalitete. Grupa ima jedinstvenu poziciju da britanskim i međunarodnim učenicima ponudi obrazovanje prilagođeno njihovim individualnim zahtjevima. GCSE, A-Level, BTEC ili University Foundation vrste su srednjoškolskih programa koje mogu birati u skladu s vlastitim potrebama. 
Njihov je cilj pomoći svim svojim učenicima da postignu svoj puni akademski potencijal. To postižu intenzivnom, ali neformalnom nastavom, malim razredima, čestim testiranjima te vrhunskim učiteljima koji interese svakog svog učenika stavljaju u središte svega što rade.

ZAŠTO ODABRATI ABBEY DLD?
Od 1931. Abbey DLD sinonim je za visokokvalitetno obrazovanje, snažna sveučilišna odredišta i životna iskustva koja obogaćuju. Učenici Abbey DLD-a napuštaju školu opremljeni vještinama i rezultatima potrebnima za konkretan profesionalni razvoj, s brojnim poznanstvima i iskustvom koje uvelike utječe na pozitivan osobni razvoj.

OBRAZOVANJE ZLATNOG STANDARDA
Ovaj je elitni internat dio Alpha Plus Grupe; njihovi učitelji vrhunski su stručnjaci u svojim područjima, predaju na vrhunskim sveučilištima te nastavi pristupaju s bogatim iskustvom u podučavanju nastavnog plana i programa Ujedinjenog Kraljevstva. Njihovo internatsko osoblje također čine iskusni i suosjećajni profesionalci.

VRHUNSKI AKADEMSKI REZULTATI
Na ova tri kampusa, 42% učenika koji idu u gimnazijski program položili su maturu s više od 90 ili 95% uspješnosti. Više od jedne trećine učenika koji su išli na specijalizirane srednjoškolske programe za tehničke studije bili su među najboljima te godine, a 36% učenika završilo je GCSE program s vrlo dobrim i odličnim.

NAPREDAK DO NAJBOLJE RANGIRANA SVEUČILIŠTA
Najveća prednost vrhunskih srednjih škola jesu sustavne i visokokvalitetne pripreme za nastavak obrazovanja na visokim obrazovnim institucijama. Svaki od njihovih učenika dobiva osobno prilagođenu podršku za prijavu na sveučilište i smjernice koje će im pomoći da upišu najbolje moguće sveučilište za njih. Više od 70 Abbey DLD učenika pridružilo se Oxbridgeu posljednjih godina, 33 učenika upisala su G5 sveučilišta 2019. (Oxford, Cambridge, Imperial, LSE i UCL), a 19 učenika studij medicine 2019., koji stoji za najkonkurentniji od svih u Ujedinjenom Kraljevstvu.


MPW Colleges
Osnovana u Londonu 1973. MPW Group jedna je od najpoznatijih i najuglednijih nezavisnih obrazovnih institucija u Velikoj Britaniji. S lokacijama u Londonu, Birminghamu i Cambridgeu, pruža vrlo atraktivna i moderna okruženja za učenje smještena u neposrednoj blizini prestižnih sveučilišnih kampusa.
Osiguranje kvalitete unutar MPW Grupe vođeno je zajedničkim modelom upravljanja i zajedničkim skupom načela i operativnih metoda kojih se svaka institucija pridržava.

ZAŠTO MPW – PRILAGOĐENO, A NE UNIFORMIRANO
Kada je u pitanju dobro obrazovanje, jedna veličina ne mora nužno odgovarati svima.
Jedna su od najcjenjenijih obrazovnih institucija s prilagođenim programima, a nude GCSE i A-levels programe za više od 45 predmeta. Posebnost njihovog rada je u grupama do 10 učenika, što omogućuje individualiniziran pristup.
Fokusiraju se na pripremu ispita, ali također nude izvanrednu osobnu podršku studentima – pomažu svim učenicima da jačaju svoje ambicije i daju im samopouzdanje da postignu sve ciljeve. MPW je prijateljski, fleksibilan internat koji nudi izvanredno okruženje za učenje. 

MPW METODE
Reputacija MPW-a temelji se na programima usmjerenim na studente, praktičnim ispitima, širokom i vrlo fleksibilnom nastavnom planu i programu, malim razredima, snažnoj podršci i poznatoj sveučilišnoj pomoći. 
U MPW-u roditelji su detaljno upućeni u razvoj i napredak svoje djece. Rezultati testova i domaćih zadaća dostupni su tijekom cijelog obrazovanja učenika na matičnom intranetu, kao i detaljna pisana izvješća o svakom predmetu.
Središnje mjesto u metodologiji MPW-a je poštovanje prema studentima kao mladim odraslim osobama. Inzistiraju na strogoj točnosti u pohađanju nastave i predaji zadataka, ali su s druge strane oslobođeni mnogih tradicionalnih školskih pravila koja tinejdžeri često smatraju ograničavajućima, poput nošenja uniformi. Predavači i studenti su na ti, a prioritet je stvaranje ugodne i opuštene atmosfere u kojoj učenici uživaju dolaziti na fakultet i marljivo raditi.

Schule Schloss Salem
Najbolja privatna srednja škola u Njemačkoj koja nudi mogućnost polaganja Međunarodne mature (IB) i njemačkog Abitura, odnosno prijamnog kvalifikacijskog ispita za njemačko sveučilište. Schule Schloss Salem najistaknutiji je njemački internat, u zemlji i inozemstvu – dio je G30 mreže koju čini 50 vodećih škola iz cijeloga svijeta.

Škola nudi redovite programe razmjene s preko 50 partnerskih škola na svim kontinentima. Uz to, nudi visokokvalitetan program obrazovanja u malim grupama, između prosječno 14 i maksimalno 22 učenika po grupi, a omjer nastavnika i učenika je 1:6. Škola nudi 600 internatskih mjesta za djevojčice i dječake te kampus na dvije lokacije, prilagođen dobi učenika. Imaju bogat izbor sportskih i ostalih izvannastavnih aktivnosti, više od 20 sportova, zbor, orkestar, kazalište, kao i mogućnost učenja raznih jezika poput njemačkog, engleskog, latinskog, francuskog i španjolskog. 

Informacije o najboljim srednjim školama u inozemstvu lako su dostupne, a ulaganje u obrazovanje investicija je koja se uvijek isplati. Kontaktirajte nas i dopustite nam da kroz sustav mentorstva i kontinuirane podrške u suradnji s Vama odaberemo obrazovni put koje će Vašem djetetu omogućiti ostvarenje punog potencijala. Prijavite se!
 

Povezane vijesti

Škola Taunton nudi deset stipendija talentiranim m...

Razlog je obilježavanje 25 godina postojanja škole, a uspješni kandidati dobit će stipendiju u iznosu od 25% popusta na cijenu školarine. Tko se može prijaviti za stipendiju Pro...
19.05.2021 Vidi više

King's College Online nudi povoljne cijene školari...

Njezina je posebnost u tome što je sav sadržaj vezan za nastavu dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu – tako da učenici mogu samostalno učiti u vrijeme i tempom koji im odgovara. ...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka