Work&Travel USA Speed dating na WEF-u

08.11.2019

Razmišljaš o prijavi na Work&Travel USA program, ali još uvijek nisi sto posto siguran? Imaš pitanja, ali ne i odgovore?


Na Work&Travel USA speed datingu dobit ćeš odgovore na sva pitanja te čuti iskustva bivših sudionika programa iz prve ruke!

No, što je to uopće speed dating?

Model speed datinga podrazumijeva brzo upoznavanje većeg broja ljudi u kratkom vremenskom periodu. Postoje različite metode organizacije speed dating događaja, no konstantna rotacija sudionika s ciljem upoznavanja s drugim sudionicima početna je točka ovakvih događaja. Svakom sudioniku dodijeljeno je kratko razdoblje za upoznavanje i interakciju s drugima, a varira od 30 sekundi do 5 minuta, ovisno o veličini grupe.

Zašto sudjelovati na Work&Travel USA speed dating-u?

U okviru ovog događaja, dobit ćeš priliku upoznati bivše sudionike W&T USA programa, čuti njihove priče i iskustva te im postaviti sva pitanja koja te zanimaju: zašto su se odlučili prijaviti na program, kada su se prijavili, kako je izgledao proces prijave, gdje su proveli svoje ljeto, što su naučili na programu, koje su atrakcije SAD-a posjetili, koliko su zaradili i brojna druga.

Trebam li se prijaviti? Ili pripremiti?

Događaj je otvoren za sve posjetitelje World Education Faira, kojeg organiziramo 15. i 16.11. u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma. Stoga, ako želiš prisustvovati speed datingu, prijavi se ovdje.

Kako se možeš pripremiti? Prvenstveno, razmisli što želiš saznati od bivših sudionika programa i koja im pitanja želiš postaviti. Budući da ćeš imati samo 2 minute za razgovor sa svakim sudionikom, dobro osmišljeni koncept razgovora olakšat će ti prikupljanje potrebnih informacija.

Za kraj...

Ako još nisi upoznat s Work&Travel USA programom dođi na informativno predavanje koje organiziramo u suradnji s američkom ambasadom 15.11. od 13:00h u dvorani Cres Kongresnog centra Zagrebačkog velesajma.

Jednom kada skupiš sve potrebne informacije, bit ćeš spreman za speed dating koji je na rasporedu 16.11. od 15:00h!

Ključne riječi:
work and travel usa

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka