Planirate ljeto? Tečajevi jezika u Švicarskoj logičan su odabir

24.01.2023

Iskoristite ekskluzivne promocije u tjednu posvećenom obrazovanju u Švicarskoj


Za sve ljubitelje svježeg planinskog zraka, adrenalinskih sportova, prirode i višejezičnosti, Švicarska je lokacija za učenje jezika u inozemstvu. 

Kao zemlja s četiri službena jezika i modernom poviješću, jezični tečajevi u Švicarskoj zadovoljavaju sve želje i afinitete djece i roditelja. Zanimljivo je da u Švicarskoj strani jezik mogu učiti i oni najmlađi, a neke švicarske jezične škole primaju djecu koja imaju samo tri godine. Uz to, Švicarska je poznata kao jedan od najkvalitetnijih obrazovnih sustava, a jezične škole često upisuju oni koja bi htjeli nastaviti svoje srednjoškolsko ili visoko obrazovanje u nekoj od prestižnih švicarskih srednjih škola ili sveučilišta.

Učenje kroz interakciju i uzbudljive aktivnosti!

Tečajevi stranih jezika u Švicarskoj orijentirani su na praktične radionice koje uz zabavu polaznicima pružaju i produktivan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, mogu okušati u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poduzetništvu, arhitekturi, dizajnu, fotografiji, glazbenoj industriji, slastičarstvu, kulinarstvu i mnogim drugim područjima. 

Spektar aktivnosti uistinu je nevjerojatan pa tako svoje slobodno vrijeme možete provesti uz programiranje, surfanje, igranje golfa, treniranje nogometa uz mladu reprezentaciju Milana ili košarke uz reprezentativce kluba Armani, pjevanje, slikanje ili sviranje željenog instrumenta, ali i brojne izlete i razgledavanje nezaboravnih lokacija.

Swiss Week uz popuste od 20%

Svrha Tjedna švicarskog obrazovanja je upoznavanje nekih od najboljih ljetnih jezičnih kampova u inozemstvu. Imate priliku upoznati škole Swiss Education Group, The American School in Switzerland, poznatija kao TASIS i Aiglon College te ostvariti do 20% popusta na njihove tečajeve.

Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika, a jednom godišnje u sklopu Swiss Weeka škole daju popust na tečajeve svim zainteresiranima. Odaberite i rezervirajte idealan tečaj i iskoristite ovu mogućnost ovdje.

 

Upoznajte vrhunske švicarske škole!

Engleski, njemački, francuski jezik

SWISS EDUCATION GROUP

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Škola nudi dva ljetna kampa za različite dobne skupine: Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux.

SWISS LANGUAGE CLUB

SEG-ovi ljetni kampovi za djecu imena Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 10 do 17 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, engleskog, francuskog ili njemačkog, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru. Aktivnosti su primarno usmjerene na istraživanje, avanture, interakciju među polaznicima te upoznavanje sa svijetom kulinarstva i ugostiteljstva.

Neka od aktivnosti u kojoj se možete okušati su izrada čokolade, voćnog sirupa, kulinarske radionice u prvom svjetskom muzeju hrane i vrhunskim švicarskim chefovima, upoznavanje s procesom rudarenja soli i mnoge druge!

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Hotel Institute Montreux kamp je namijenjen mladima od 16 do 20 godina koji bi jednoga dana htjeli studirati ili se baviti ugostiteljstvom, slastičarstvom ili hotelijerskim menadžmentom. Odvija se u hotelskom institutu Montreux smještenom u centru Montreuxa, na obali Ženevskog jezera.

Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva – od stjecanja vještina organizacije događaja, poslovnog vođenja, preko pripreme jela europske kuhinje, isprobavanje svjetskih kulinarskih trendova, izrade i ukrašavanja slastica, do fokusa na inovacijama i kreativnom rješavanju problema. 

Engleski, talijanski, njemački, francuski jezik

TASIS

TASIS, The American School in Switzerland, najstarija je privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino.

LUGANO

Lugano, TASIS-ov ljetni kamp za djecu od 11 do 18 godina smješten u vili De Nobili, osim učenja jezika nudi module kroz koje djeca mogu steći znanje te razvijati interes u različitim područjima.

Neka od njih su:
•STEM – za one koji žele poboljšati matematičke i znanstvene vještine, razviti tehnološke i inženjerske vještine, učiti o robotici i slično,
•arhitektura i dizajn – polaznici proučavaju klasičnu arhitekturu 19. stoljeća, skiciranje i modeliranje te svoje radove predstavljaju na ljetnom festivalu umjetnosti,
•akademsko pisanje – za one koji žele poboljšati svoj stil akademskog pisanja kroz različite formate,
•talijanska kuhinja – polaznici pripremaju autentičnu talijansku hranu te posjećuju razne tvornice hrane,
•priprema portfelja – uključuje intenzivni tečaj crtanja te pripremu portfelja uz mentorstvo poznatog umjetnika iz Firence,
•moda i dizajn – rezervirano za one s interesom za modu i tekstilni dizajn te sve elemente poslovanja koje uključuje modna industrija,
•digitalna fotografija – tečaj o osnovama digitalne fotografije koji predaju iskusni fotografi,
•nogomet s mladom reprezentacijom Milana – jedinstvena prilika za treniranje uz mladu reprezentaciju nogometnog kluba Milano.

Uz sve aktivnosti, u kampu je polaznicima na raspolaganju bazen, sportska dvoranu za aerobik, košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, ateljei za umjetnost i kazalište te mnoge druge atraktivnosti.

AIGLON

Aiglon College je privatna srednja škola u Švicarskoj koja održava i ljetne jezične kampove za djecu od 8 do 16 godina. Smještena u Alpama, škola se nalazi na 120 km od Ženeve, u selu Chesières u općini Ollon.

Kada se djeca pridruže ljetnoj školi Aiglon, ne postaju samo učenici već i  istraživači. Kvalitetni sati engleskog i francuskog jezika u kombinaciji s jedinstvenim avanturama na otvorenom garantiraju nove vještine i samostalnost nakon završetka ljetnog kampa.


Svi zainteresirani za tečajeve stranih jezika u Švicarskoj na Swiss Weeku moći će rezervirati ljetni tečaj uz popust do 20% koji je moguće ostvariti za rezervacije samo u tjednu od 30.1.-5.2. Za više informacija kontaktirajte nas!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka