Swiss Week – popust do 20% na ljetne jezične kampove za djecu u Švicarskoj!

Popust se odnosi na rezervacije od 30.1. do 5.2.!

siječanj 30-5 pon.-ned.
30.01 - 5.02.2023
00:00 - 00:00 sati
Online

Sa svoja 4 nacionalna jezika, Švicarska je tradicionalno omiljena destinacija za ljetni kamp za djecu koja žele naučiti ili usavršiti jezik. Tjedan švicarskog obrazovanja, u sklopu kojega će se predstaviti ljetni kampovi engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika u Švicarskoj, ove će se godine održati od 30.1. do 5.2. Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz toliko stranih jezika, a jednom godišnje u sklopu Swiss Weeka škole daju popust na ljetne kampove za djecu svim zainteresiranima.

 

POPUSTI NA TEČAJEVE STRANIH JEZIKA:

TASIS (Lugano i Le Chateu des Enfants): 20%

Swiss Education Group (Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux) = 15%  + free upgrade to a double deluxe room 

Aiglon = 20%

Saznajte više informacija.

Kontaktirajte nas!

Zašto odabrati ljetni kamp za dijete u Švicarskoj?

Učenje kroz interakciju i zabavne aktivnosti!

Ljetni kampovi za djecu u Švicarskoj izrazito su kvalitetni, nastavno osoblje odabrano je prema visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području, a strukturirani su tako da se djeca primarno zabavljaju, druže, upoznaju nova mjesta, ljude, običaje i aktivnosti, a pritom uče kroz interakciju sa svojom okolinom.

 

Tečajevi stranih jezika ispunjeni praktičnim radionicama koje uz zabavu polaznicima pružaju i produktivan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, polaznici mogu okušati u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poduzetništvu, arhitekturi, dizajnu, fotografiji, glazbenoj industriji, slastičarstvu i kulinarstvu. 

Kontaktirajte nas za više informacija!

ŠKOLE KOJE SUDJELUJU U SWISS WEEKU

Popust se odnosi samo na tečajeve škola koje sudjeluju u Swiss Weeku, a vrijedi za rezervaciju i plaćanje pologa u navedenom tjednu.

SWISS EDUCATION GROUP
SWISS EDUCATION GROUP

SWISS LANGUAGE CLUB Uzrast: 10-17 godina, FRANCUSKI, ENGLESKI, NJEMAČKI

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Škola nudi dva ljetna kampa za različite dobne skupine: Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux.

 

SWISS LANGUAGE CLUB
 

SEG-ovi ljetni kampovi za djecu imena Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 10 do 17 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, engleskog, francuskog ili njemačkog, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru. Aktivnosti su primarno usmjerene na istraživanje, avanture, interakciju među polaznicima kroz posjete zabavnim parkovima, biciklizam, planinarenje ili rafting te upoznavanje sa svijetom kulinarstva i ugostiteljstva.

 

*15% + free upgrade to a double deluxe room 

Saznaj više
SWISS EDUCATION GROUP
SWISS EDUCATION GROUP

HOTEL INSTITUTE MONTREUX Uzrast: 16-20 godina, ENGLESKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

 

Ovaj kamp namijenjen je mladima od 16 do 20 godina koji bi jednoga dana htjeli studirati ili se baviti ugostiteljstvom, slastičarstvom ili hotelijerskim menadžmentom. Odvija se u hotelskom institutu Montreux smještenom u centru Montreuxa, na obali Ženevskog jezera.

 

Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva, izlete, posjete poznatoj tvornici čokolade, sira, vinarijama te mnoge druge obrazovne, ali prije svega zabavne aktivnosti. 
 

*15% + free upgrade to a double deluxe room 

Saznaj više
TASIS
TASIS

LUGANO Uzrast: 11-13 i 14-18 godina, FRANCUSKI, ENGLESKI, TALIJANSKI

TASIS, The American School in Switzerland, najstarija je privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino. TASIS polaznicima omogućuje dva tečaja: Lugano i Le Chateau des Enfants.

 

LUGANO

Lugano, TASIS-ov ljetni kamp za djecu od 11 do 18 godina smješten u vili De Nobili, osim učenja jezika nudi module kroz koje djeca mogu steći znanje te razvijati interes u različitim područjima.

 

Neka od njih su akademsko pisanje, dizajn i arhitektura, moda i dizajn, glazbena industrija, digitalna fotografija, STEM, ali i IB pripremni moduli te priprema specijaliziranih portfelja i slično.

 

Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o djeci koja vole sport te im je pružena jedinstvena prilika za nogometni kamp s mladim timom AC Milana, za košarkaški kamp s mladima iz Armani kluba i aktivnosti kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.

Saznaj više
TASIS
TASIS

LE CHATEU DES ENFANTS Uzrast: 4-6 i 7-10 godina, FRANCUSKI I ENGLESKI

LE CHATEU DES ENFANTS

 

Le Chateau des Enfants međunarodni je ljetni kamp za djecu u dobi od 4 do 10 godina koji se održava u vili Belvedere. 

 

Od tečajeva stranih jezika, djeca mogu odabrati engleski ili francuski jezik te sudjelovati u predavanjima u području STEAM-a koji je kombinacija znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike. Uz to, imaju pristup raznim klubovima specijaliziranim za kulinarstvo, robotiku, prirodoslovne znanosti, istraživanje, sport i plivanje, umjetnost.

Saznaj više
AIGLON
AIGLON

Uzrast: 8-16 godina, FRANCUSKI, ENGLESKI

Aiglon College je privatna srednja škola u Švicarskoj koja održava i ljetne jezične kampove za djecu. Smještena u Alpama, škola se nalazi na 120 km od Ženeve, u selu Chesières u općini Ollon.

 

Kada se djeca pridruže ljetnoj školi Aiglon, ne postaju samo učenici već i  istraživači. Kvalitetni sati jezika u kombinaciji s jedinstvenim avanturama na otvorenom garantiraju nove vještine i samostalnost nakon završetka ljetnog kampa.

Saznaj više

Iskoristite 20% popusta na tečajeve!

Kontaktirajte nas!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka