LJETNI KAMP JEZIKA, STEAM-A I TENISA U ŠVICARSKIM ALPAMA

Kamp za polaznike od 10 do 16 godina

ŠKOLA

St. George’s International School vrhunska je privatna međunarodna škola u Montreuxu u Švicarskoj, rangirana kao najbolja u zemlji po rezultatima u IB diplomi 2023. i najbolja IB škola u Švicarskoj. Škola je smještena na izvrsnoj lokaciji u Montreuxu, a sam kampus je smješten među jezerima i planinama, nudeći jedinstveno okruženje za djecu da uživaju u inovativnom iskustvu učenja. Udaljenost od međunarodne zračne luke Ženeva je sat vremena vožnje, a od glavne željezničke stanice je samo 5 minuta.

Kampus je opremljen s mnoštvom sadržaja, uključujući 3 teniska terena, nogometno igralište, višenamjenski sportski teren…

IZLETI

Svaku srijedu polaznici idu u posjet raznim kulturološkim lokacijama poput muzeja i lokalne tvornice čokolade, tijekom kojih će dublje uroniti u bogatu povijest i umjetnost Švicarske. Vikendi su posvećeni avanturi i istraživanju te potiču polaznike da istraže prirodne ljepote okolnih područja. Avanture mogu uključivati ​​planinarenje, vožnju kajakom, rafting itd. omogućujući kamperima da bolje dožive prekrasan švicarski krajolik. Svaka je aktivnost osmišljena tako da bude uzbudljiva, sigurna i prikladna za sve razine iskustva, osiguravajući da svaki polaznik ima priliku sudjelovati i uživati. Ovaj spoj kulturnih i avanturističkih iskustava jamči dobro zaokruženo i nezaboravno ljeto za polaznike u St. George's.

LJETNI KAMPOVI

Polaznici će biti podijeljeni u grupe prema dobi: seniori (13 – 16 godina) i juniori (8 – 12 godina).

Svaki polaznik može sam birati jutarnje aktivnosti (jezici, STEAM, računalstvo, javni govor i debata, priprema za medicinu) i popodnevne aktivnosti (kamp tenisa ili aktivnosti na jezeru i planini).

GENERAL INFORMATION

Dob: 10 - 16 godina
Nastava:

40 školskih sati tjedno nastave jezika ili STEAM-a
30 sati tjedno popodnevnih aktivnosti

Putuje se: Nedjelja - subota
Datumi: 30.06. - 10.08.2024.
Trajanje: 1 - 3 tjedna
Veličina grupe: Maksimalno 10 polaznika

 

JUTARNJE AKTIVNOSTI

Dob: 12 – 16 godina


Polaznici mogu birati između engleskog i francuskog jezika. Nastavničko osoblje je visoko kvalificirano za podučavanje odabranog jezika, a nastava je prilagođena tako da odgovara razini znanja polaznika. Grupe su male i na taj način se osigurava da imaju najbolje iskustvo učenja.

Dob: 12 – 16 godina


STEAM (znanost, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost i matematika) nudi inovativan i privlačan pristup učenju. Aktivnosti i radionice su prilagođene svakom polazniku i njihovim interesima. Polaznici će sudjelovati u različitim ekspermentima i projektima i moći će odabrati područje koje ih najviše zanima (kodiranje, računalstvo, robotika,CAD/CAM…).

Dob: 10 – 16 godina


Ljetni kamp namijenjen za polaznike s naprednim znanjem engleskog jezika. Kamp javnog govora i debate je dinamična alternativa tradicionalnoj jezičnoj nastavi. Nastava je fokusirana na poticanje artikuliranog izražavanja i razvijanje kritičkog mišljenja.

Dob: 12 – 17 godina


Ovaj ljetni kamp je idealan za polaznike koji razmišljaju o upisu medicine na fakultetu. Polaznici će steći bolje razumijevanje svijeta medicine, biologije i kemije.

POSLIJEPODNEVNE AKTIVNOSTI

Ovaj kamp je namijenjen onima koji vole avanturu i provoditi vrijeme u prirodi! Zahvaljujući izvanrednom položaju škole na Ženevskom jezeru kamp pruža priliku polaznicima da iskuse i razviju vještine u brojnim fizičkim aktivnostima poput Wakeboardinga, penjanja po stijenama, jedrenja i brdskog biciklizma.

 

Primjeri aktivnosti:

 • Wakeboarding + tubing na Ženevskom jezeru

 • Planinarenje u prekrasnim švicarskim Alpama s noćenjem u kampu u planinskom skloništu
 • Penjanje  po stijenama u planinama (naučite se sigurno osiguravati i podržavati jedni druge)
 • Brdski biciklizam u švicarskim odmaralištima
 • Biciklističke staze izrađene po mjeri za sve sposobnosti sa sjedežnicom i pristupom telekabini
 • Visoka užad/penjanje po drveću 
 • Rafting ili vožnja kajakom – pruža prekrasan pogled na rijeku i krajolik iz nove perspektive.

Kamp tenisa je organiziran u suradnji sa partnerom Sport Spiritom, jednom od najdinamičnijih teniskih organizacija u Švicarskoj. Svi treneri su ATP/WTA igrači i kvalificirani su na Swiss Tennis i Youth & Sport, i svi imaju veliko iskustvo u profesionalnom krugu kao igrači ili treneri.


Svako poslijepodne sastojat će se od 3 sata teniskih poduka, s kombinacijom vježbi, mečeva i kondicijskih priprema. Bez obzira jesu li polaznici napredni ili potpuni početnici, naši će treneri prilagoditi treninge njihovoj razini, pokazati im detaljnu videoanalizu i istaknuti mentalne alate kako bi zadržali fokus na igri. Na svaka 4 igrača će biti dodijeljen 1 trener i grupe se dijele prema sposobnostima polaznika.

UKLJUČENO U CIJENU

 • 40 školskih sati tjedno nastave jezika ili STEM-a
 • 30 sati tjedno poslijepodnevnih aktivnosti
 • Izleti
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • Pranje rublja
 • Diploma o završetku tečaja
 • Organizirane večernje aktivnosti

CIJENA TEČAJA

CIJENA PO POLAZNIKU
Termin 30.06. - 06.07.* 3664 €
Termin 07.07. - 20.07.* 7337 €
Termin 21.07. - 10.08.* 10992 €
Javni govor i debata 1 tjedan 155 €
Priprema za medicinu 1 tjedan 257 €

 

* U cijenu navedenih termina uključeni su tečajevi jezika, STEAM-a, kamp tenisa i aktivnosti na jezeru i planinama.

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka