Swiss Language Club | Ljetni kamp za djecu

Nudi nastavu na engleskom, francuskom ili njemačkom jeziku

Swiss Language Club | Ljetni kamp za djecu

Swiss Language Club | Ljetni kamp za djecu

Škola

Ljetni tečaj Swiss Education Club, pod okriljem Swiss Education Academy namijenjen je djeci od 10 do 17 godina i nudi nastavu na engleskom, francuskom ili njemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima. Tečaj se odražva u palači Mont Blanc, bivšem hotelu u gradiću Leysin u francuskom dijelu Švicarske, koja je prije bila hotel. Palača je potpuno obnovljena te je u pješačkoj udaljenosti od centra mjesta.
Učionice su izrazito moderne, a osim njih učenici imaju pristup konferencijskim salama, kafeteriji, terasi s predivnim pogledom i sobi za opuštanje nakon svih aktivnosti, a u palači je disko "Club Max" gdje se održavaju neke od večernjih aktivnosti i završna zabava. Sve sobe imaju besplatan WiFi.

Smještaj

Polaznici su smješteni u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom koje se čiste jednom tjedno. Uz dodatnu nadoplatu mogu dobiti luksuznu dvokrevetnu ili jednokrevetnu sobu. Dostupan je puni pansion radnim danima te polupansion vikendom kada polaznici mogu spavati dulje. Polaznicima se raznovrsna prehrana osigurava kroz organiziranje tematskih večeri: talijanske, azijske, meksičke kuhinje i slično. Ukoliko se kuhari slože, moguće je organizirati i vrtni roštilj. 360 pogled na smještaj možete pogledati ovdje.

Tečaj i moduli

Nastava uključuje 20 sati nastave engleskog, francuskog ili njemačkog tjedno u grupama od maksimalno 13 polaznika. Ambiciozniji studenti mogu odabrati učenje različitog jezika u svakom tjednu boravka, što se mora odabrati prilikom rezervacije tečaja. U osnovnu cijenu su uključeni moduli Aqua Venture i Fit and Fast, a uz nadoplatu i provjeru kompatibilnosti rasporeda s već odabranim modulima dostupni su i ostali moduli iz nadoplatu: Swiss Culinary Delights, Adrenalin Rush i Discover Switzeland.

GENERAL INFORMATION

Dob:  10-16 godina
Smještaj: na kampusu
Nastava: 20 sati tjedno/engleski, njemački ili francuski
Datum održavanja: 30. lipnja - 17. kolovoza 2024.
Grupe: do 13 osoba
   

MODULI

Nakon jezičnih satova, moguće je odabrati sljedeće module:

Ovaj program je napravljen za polaznike koji žele provesti zabavan i opuštajući tjedan. Uživat ćete u igrama uz bazen s novim prijateljima, uzbuđenju tobogana vodenog parka, opuštenim poslijepodnevima otkrivajući i posjećujući nova mjesta.

 

Ponedjeljak: Idemo na bazen u Aigleu. Poslijepodne za opuštanje i uživanje u olimpijskom bazenu veličine 50 metara! U zelenom okruženju, bazen Aigle nudi razne vodene igre kao i vodeni tobogan i zip line.

 

Utorak: Poslijepodne u vodi, punom brzinom. Aquapark, smješten u Le Bouveret, nudi širok izbor vodenih tobogana i atrakcija.

 

Srijeda: Idemo na lagano planinarenje. Nema ničeg boljeg od uzdizanja iznad kampusa i istraživanja okolnog područja. Pogledi koji oduzimaju dah i tipični švicarski krajolici su srijedom na dnevnom redu.

 

Četvrtak: Onda slijedi veslanje u stojećem položaju. Švicarska rivijera je praznik za oči, a još više kada se gleda sa Ženevskog jezera. Naoružani svojim veslom, vidjet ćete Švicarsku na oježavajući način.

 

Petak: Na redu je sportski centar u Leysinu. Poslijepodne puno sportskih aktivnosti uz timske igre, klizanje i penjanje. Nešto za izazov s vašim novim prijateljima.

 

Dob: 10 do 16 godina

Nadoplata: uključeno u cijenu

Dostupnost: 30. lipnja do 17. kolovoza 2024.

Smješten u Vaudskim Alpama, Leysin je idealno mjesto za razne sportove i aktivnosti na otvorenom. Ovaj program je posvećen aktivnom slobodnom vremenu, uključujući različite igre s loptom i reketom, klizanje na ledu, planinarenje i nevjerojatno poslijepodne u Adventure parku.

 

Ponedjeljak: Sportski centar u Leysinu. Poslijepodne puno sportskih aktivnosti uz timske igre, klizanje i penjanje. Nešto za izazov vašim novim prijateljima.

 

Utorak: Posjet avanturističkom parku. Postoji nešto za svakoga: od jednostavne šetnje kroz drveće do sportske avanture dana. Zipline, slobodni pad i staza preko rijeke su na meniju.

 

Srijeda: Planinarenje po planinama oko Leysina. Nema ničeg boljeg od uzdizanja iznad kampusa i istraživanja okolnog područja. Pogledi koji oduzimaju dah i tipični švicarski krajolici su na dnevnom redu.

 

Četvrtak: Lasergame i funplanet. Savršena prilika da izazovete svoje prijatelje na klasične igre! Kuglanje, laserske igre, arkadne igre, odaberite svoje omiljeno igralište.

 

Petak: Sportski centar u Leysinu. Poslijepodne puno sportskih aktivnosti uz timske igre, klizanje i penjanje. Nešto za izazov vašim novim prijateljima.

 

Dob: 10 do 16 godina

Nadoplata: uključeno u cijenu

Dostupnost: 30. lipnja do 17. kolovoza 2024.

 

Ovaj program prikazuje švicarsko gostoprimstvo i kulinarsku umjetnost. Nastavu vode stručnjaci iz Swiss Hotel Management Schol. Tijekom tjedna uvest će vas u kulinarsku tradiciju nekoliko zemalja, nešto što ćete moći podijeliti kod kuće. Ovaj program se izvodi na engleskom jeziku.

 

Ponedjeljak: Prva stanica, Azija!

 

Utorak: Posjet alimentariju u Veveyu. Interaktivni obilazak povijesti onoga što je na našim tanjurima i još mnogo toga! Nakon posjeta slijedi ugodna šetnja gradom.

 

Srijeda: Gastronomski put u Italiju...

 

Četvrtak: ...pa onda povratak u Švicarsku

 

Petak: vrijeme za desert!

 

Dob: 10 do 16 godina 

Nadoplata: 100 €

Dostupnost: 7. srpnja do 10. kolovoza 2024.

 

Ovaj program je namijenjen studentima avanturističkog duha, koji vole izazove. Ovaj izazov je s okolnom prirodom, s nevjerojatnim aktivnostima usmjerenim na otvorenom tijekom cijelog tjedna.

 

Ponedjeljak - Speleologija (sa stručnim vodičima). Spajajući avanturu i otkriće, speleologija će otkriti donju stranu veličanstvenog švicarskog krajolika.

 

Utorak - Rafting ili kanjoning (sa stručnim vodičem). Rafting: Ukrcajte se na laganu vožnju. U posadama, jašite niz rijeke švicarskih planina, pokušavajući ostati suhi u brzacima. Canyoning: Vrlo osvježavajući način spuštanja niz planinu. Slijedite vodene putove nizbrdo, sa skokovima, toboganima i spuštanjima.

 

Srijeda - Napredno planinarenje. Nema ničeg boljeg od uzdizanja iznad kampusa i istraživanja okolnog područja. Pogledi koji oduzimaju dah i tipični švicarski krajolici su na dnevnom redu.

 

Četvrtak - Dirtscoot ili brdski bicikl. Pravi dar za one koji traže brzinu i uzbuđenje. Ukrcajte se na terensko vozilo, a nagib će učiniti ostalo!

 

Petak - Via Ferrata ili penjanje po stijenama (uz stručne vodiče). Izazovite planinu. Vrlo ispunjujući fizički napor, jer uspon nudi veličanstvene poglede na cijelu regiju.

 

Dob: 13 do 16 godina

Nadoplata: 200 €

Dostupnost: 7. srpnja do 10. kolovoza 2024.

Švicarska ima mnogo toga za ponuditi onima koji su znatiželjni o našim prekrasnim krajolicima, tradicionalnim planinskim selima i jezerima u našoj regiji koja oduzima dah.

 

Ponedjeljak: Posjet rudnicima soli u Bexu - prostranom podzemnom labirintu gdje se još dan danas rudari sol. Polaznici će posjetiti rudnik u posebnom vlakiću i otkriti sve tajne rudarenja soli i tehnike kojima se vadi.

 

Utorak: Posjet Olimpijskom muzeju u Lausanni, sjedištu Međunarodnog olimpijskog odbora i svjetskog olimpijskog središta.

 

Srijeda: Planinarenje! Nema ničeg boljeg od uzdizanja iznad kampusa i istraživanja okolnog područja. Pogledi koji oduzimaju dah i tipični švicarski krajolici su na dnevnom redu.

 

Četvrtak: Putovanje žičarom do Glacier 3000 - jedinstvenog svjetskog glečera s kojeg puca pogled na najpoznatije alpske planine.

 

Petak: Vožnja brodom i shopping. Opuštajuće poslijepodne i fotografiranje. Uživajte u vožnji brodom po Ženevskom jezeru, kao iu šetnji gradom.

 

Dob: 10 do 16 godina

Nadoplata: 150 € 

Dostupnost: 30. lipnja do 17. kolovoza 2024.

Cijena uključuje

  • Smještaj na kampusu uključujući puni pansion (polupansion vikendima)
  • 20 sati engleskog, njemačkog ili francuskog jezika tjedno
  • Ispit za određivanje razine znanja jezika
  • 1 cjelodnevni izlet tjedno
  • Welcome Package (majica, maska, olovka, boca)
  • Roštilj
  • Pristup internetu i školskim objektima
  • 24-satni telefon za hitne slučajeve
  • Transfer od Ženeve do Leysina i nazad

Cijene

Cijena za 2 tjedna 3565 €
Cijena za 3 tjedna 4927 €
Aqua Venture uključeno u cijenu
Fit and fast uključeno u cijenu
Swiss Culinary Delights* 105 €
Adrenalin Rush* 209 €
Discover Switzerland* 157 €

 

*Cijena modula za 1 tjedan

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka