Ljetni jezični kampovi za djecu i tečajevi stranih jezika u Švicarskoj - popust

Rezervirajte ljetne jezične tečajeve u Švicarskoj od 29.1. do 2.2. i ostvarite posebne pogodnosti

siječanj 29-2 pon.-pet.
29.01 - 2.02.2024
00:00 - 00:00 sati
Online

Sa svoja 4 nacionalna jezika, Švicarska je tradicionalno omiljena destinacija za ljetni kamp za djecu koja žele naučiti ili usavršiti jezik. Ljetni kampovi za djecu i tečajevi stranih jezika u Švicarskoj jedni su od najboljih takvih tečajeva u inozemstvu te se često održavaju u najelitnijim švicarskim školama. Ljetni kampovi i tečajevi engleskog, francuskog i njemačkog jezika u Švicarskoj ove će godine ponuditi ekskluzivni popust na svoje programe od 29.1. do 2.2. Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz više stranih jezika, a samo jednom godišnje škole daju popust na ljetne kampove za djecu svim zainteresiranima.

 

POPUSTI NA TEČAJEVE STRANIH JEZIKA:

TASIS (Lugano i Le Chateu des Enfants): 20%
Aiglon: 20% na sve kampove osim programa Football Camp
Leysin: 20%

Saznajte više informacija.

Kontaktirajte nas!

Zašto odabrati ljetni kamp za dijete u Švicarskoj?

Učenje kroz interakciju i zabavne aktivnosti!

Ljetni kampovi za djecu u Švicarskoj izrazito su kvalitetni, nastavno osoblje odabrano je prema visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području, a strukturirani su tako da se djeca primarno zabavljaju, druže, upoznaju nova mjesta, ljude, običaje i aktivnosti, a pritom uče kroz interakciju sa svojom okolinom.

 

Tečajevi stranih jezika ispunjeni praktičnim radionicama koje uz zabavu polaznicima pružaju i produktivan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, polaznici mogu okušati u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poduzetništvu, arhitekturi, dizajnu, fotografiji, glazbenoj industriji, slastičarstvu i kulinarstvu. 

 

Ljetne škole stranih jezika u Švicarskoj idealne su i za sve one koji koji završavaju osnovnu školu i razmišljaju nastaviti srednjoškolsko obrazovanje u Švicarskoj, pa tako tijekom ljeta mogu istražiti kampuse nekih od najprestižnijih škola i uvjeriti se u kvalitetu švicarskog obrazovnog sustava.

Kontaktirajte nas za više informacija!

ŠKOLE KOJE SUDJELUJU U SWISS WEEKU

Popust se odnosi samo na tečajeve stranih jezika onih škola koje sudjeluju u Swiss Weeku, a vrijedi za rezervaciju i plaćanje pologa u navedenom tjednu.

TASIS
TASIS

LUGANO Uzrast: 11-13 i 14-18 godina, FRANCUSKI, ENGLESKI

TASIS, The American School in Switzerland, najstarija je privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino. TASIS polaznicima omogućuje dva tečaja: Lugano i Le Chateau des Enfants.

 

LUGANO

Lugano, TASIS-ov ljetni kamp za djecu od 11 do 18 godina smješten u vili De Nobili, osim učenja jezika nudi module kroz koje djeca mogu steći znanje te razvijati interes u različitim područjima.

 

Neka od njih su akademsko pisanje, dizajn i arhitektura, moda i dizajn, glazbena industrija, digitalna fotografija, STEM, ali i IB pripremni moduli te priprema specijaliziranih portfelja i slično.

 

Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o djeci koja vole sport te im je pružena jedinstvena prilika za nogometni kamp s mladim timom AC Milana, za košarkaški kamp s mladima iz Armani kluba i aktivnosti kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.

Saznaj više
TASIS
TASIS

LE CHATEU DES ENFANTS Uzrast: 4-6 i 7-10 godina, FRANCUSKI I ENGLESKI

LE CHATEU DES ENFANTS

 

Le Chateau des Enfants međunarodni je ljetni kamp za djecu u dobi od 4 do 10 godina koji se održava u vili Belvedere. 

 

Od tečajeva stranih jezika, djeca mogu odabrati engleski ili francuski jezik te sudjelovati u predavanjima u području STEAM-a koji je kombinacija znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike. Uz to, imaju pristup raznim klubovima specijaliziranim za kulinarstvo, robotiku, prirodoslovne znanosti, istraživanje, sport i plivanje, umjetnost.

Saznaj više
AIGLON
AIGLON

Uzrast: 8-16 godina, FRANCUSKI, ENGLESKI

Aiglon College je privatna srednja škola u Švicarskoj koja održava i ljetne jezične kampove za djecu. Smještena u Alpama, škola se nalazi na 120 km od Ženeve, u selu Chesières u općini Ollon.

 

Kada se djeca pridruže ljetnoj školi Aiglon, ne postaju samo učenici već i  istraživači. Kvalitetni sati jezika u kombinaciji s jedinstvenim avanturama na otvorenom garantiraju nove vještine i samostalnost nakon završetka ljetnog kampa.

Saznaj više
LEYSIN
LEYSIN

Uzrast: 10-17 godina, FRANCUSKI, ENGLESKI

Leysin American School in Switzerland jedna je od najelitnijih privatnih srednjih škola u Švicarskoj. Škola se smjestila na brdu iznad istoimenog gradića i Ženevskog jezera, a osim jezičnih nudi i brojne tematske programe. Za sve one koji ne žele učiti jezik u ovom ljetnom kampu u američkoj privatnoj srednjoj školi Leysin, moguće je odabrati jedan od modula poput Creative Writing, Da Vinci Lab (STEAM radionice), Envrionmental Science & Sustainability, Film & Literature, Applied Statistics, Cristical Thinking and Logic, Geometry ili Model United Nations. Naravno, za sve one koji bi htjeli učiti francuski u Švicarskoj ili engleski, uvijek je dostupno i klasično učenje jezika. Leysinov kamp poznat je i po svojim poslijepodnevnim klubovima koji uključuju sportove, kulinarstvo, planinarenje, robotiku i programiranje, izvedbene umjetnosti i likovne radionice. 

Saznaj više

Iskoristite 20% popusta na tečajeve!

Kontaktirajte nas!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka