AIGLON | LJETNI KAMP ZA DJECU

Uči francuski ili engleski jezik i otkrij Alpe u indijanskom logoru

AIGLON | LJETNI KAMP ZA DJECU

AIGLON | LJETNI KAMP ZA DJECU

Privatnu srednju školu i internet Aiglon je osnovao John Corlette 1949. godine. Nalazi se u malom mjestu Chesières-Villars u kantonu Vaud, u francuskom dijelu Švicarske, čija je glavna karakteristika spektakularan pogled na Mont Blanc i dolinu rijeke Rhône. Ženevsko jezero je udaljeno samo 20 minuta vožnje autom. Škola se nalazi na 1170 metara nadmorske visine i prostire se na površini od 44.000 četvornih metara, s 18 tradicionalnih švicarskih kuća, u kojima su smještene učionice, jezični laboratoriji, računalna dvorana, dnevni boravak i blagovaonica.

Smještaj

Učenici borave u udobnim kućama učeničkih domova. Dječaci i djevojčice žive u odvojenim zgradama, u sobama s 1 do 4 kreveta. Odgajatelji brinu za sigurnost i udobnost učenika. Ovisno o dobi učenika, kuća u kojoj žive prima od 20 do 44 učenika. Kupaonice i zahodi su na svakom
katu, a po 5 polaznika dijeli jednu kupaonicu. Svaka kuća ima zajednički dnevni boravak za opuštanje uz televizor, računala i prostor za igre. U cijenu je uključen puni pansion. Medicinska sestra je na raspolaganju 24h.

Aktivnosti i izleti

Polaznici Classic programa i polaznici Eagle programa imaju različite popodnevne aktivnosti koje su prilagođene njihovom uzrastu. Tako će mlađi polaznici ići na razne rekreativne aktivnosti te zajedno sa svojim starijim kolegama na noćno kampiranje na Alpama. Vrijeme koje će provesti u tom neformalnom učenju stranog jezika i razvijanju društvenih vještina s učenicima iz preko 40 zemalja svijeta doprinijet će njihovom samopouzdanju i zrelosti.

GENERAL INFORMATION

Dob: 8 - 16 godina
Smještaj: na kampusu škole
Nastava: 20 šk. sati francuskog ili engleskog tjedno
Putuje se: ponedjeljak - nedjelja
Održava se: 22. 6. - 26. 7. 2024.
Jezične grupe: do 12 polaznika
   

 

TEČAJEVI

The Classic 8 - 12 godina

Iskusiti nešto novo može biti jednako zastrašujuće kao i uzbudljivo. Ovaj "klasični" program ljetnog kampa stranog jezika omogučit će polaznicima da sa svojim vršnjacima otkriju nešto što do sada nisu ni znali da mogu ili vole. U sklopu ovog tečaja polaznici ujutro uče strani jezik po odabiru - engleski ili francuski - a tijekom popodneva se priključuju različitim aktivnostima na otvorenom kao što su rafting, planinarenje ili razni timski sportovi. U slučaju da žele, neke od popodnevnih aktivnosti polaznici mogu zamijeniti STEM radionicama, a te radionice vode iskusni profesori tih predmeta koji redovito ažuriraju svoj nastavni plan i program kako bi osigurali da polaznici dobiju najmodernije i najrelevantnije obrazovno iskustvo.

Eagle 13 -16 godina

Program Eagle namijenjen je tinejdžerima koji su željni iskusiti izazovnije teme te učiti i doživjeti više od onog osnovnog. Zbog toga je u sklopu ovog programa razvijen niz tečajeva čijom se strukturom stavlja naglasak na individualna postignuća i razvoj vještina timskog rada. Svaku akademsku opciju u sklopu ovog tečaja vode iskusni nastavnici koji redovno ažuriraju svoj nastavni program kako bi polaznici dobili najbolje i najrelevantnije iskustvo.

The Classic 8 - 12 godina

Više o opcijama ovog programa

Kroz različite interaktivne igre i aktivnosti te zajedničke zadatke u učionici, polaznici će razviti svoje jezične vještine u engleskom ili francuskom. Polaznici mogu biti potpuni početnici u jezicima ili imati već srednju ili naprednu razinu znanja. 

Ovaj je tečaj namijenjen STEM istraživačima koji će učiti po malo o svemu - od izrade rakete i programiranja robota do geografije i botanike. Ovo je praktični i vrlo interaktivni tečaj.

Preporučeno za polaznike koji imaju srednji nivo engleskog i više.
Počinje se od 22. lipnja ili 6. , 13. ili 20. srpnja, preporučuje se kao tečaj od 2 tjedna

Ovaj je tečaj namijenjen polaznicima koji se vole natjecati i uživaju u konkureniciji. Ovaj aktivni jutarnji tečaj će se usredotičiti na treniranje tenisa, padela, odbojke, stolnog tenisa, badmintona, golfa i ostalih timskih sportova. Tijekom tečaja polaznici će istražiti lokalnu zajednicu i uživati u planinskoj geografiji.

Tijekom ovog tečaja polaznici će kombinirati kreativnost sa tehnologijom, te će raditi u malim grupama kako bi napravili i isprogramirali robota. Osim toga učit će osnove kodiranja zbog čega je potrebna srednja razina engleskog ili viša. 

Počinje se od 22. lipnja, 6. srpnja, 20. srpnja, preporučuje se kao tečaj od 2 tjedna.

 U internatu Aiglon okruženi su najljepšim pogledima na planine na svijetu zbog čega će se ovaj tečaj usredotočiti na istraživanje jedinstvene švicarske geografije i kulture. Polaznici će ići u lokalnu zajednicu, učit će kako se rade sir i čokolada, posjetit će rudnike soli te vidjeti vodopade.

Uronite u svijet umjetničkog izražavanja dok otkrivate razne medije i tehnike. Oslobodite svoju maštu, usavršite svoje vještine i njegujte dublje poštovanje prema umjetnosti u živopisnom i inspirativnom planinskom okruženju.

Tijekom tečaja polaznici će se usredotočiti na različite umjetnike iz cijelog svijeta i njihove metode slikanja i crtanja. Od crtanja olovkom do tehnika slikanja i kista – polaznici će moći primijeniti nove vještine u vlastitom projektnom radu.

Tečaj, baziran u umjetničkom studiju Aiglon, također će se baviti tradicionalnom švicarskom umjetnošću, načinom snimanja savršenog planinskog pogleda i stvaranjem umjetnosti iz prirodnog okruženja. Ovo je praktični tečaj za polaznike sa srednjim znanjem engleskog jezika, a osmišljen je za one koji vole umjetnost.

Eagle 13 -16 godina

Više o opcijama ovog programa

Kroz različite interaktivne igre i aktivnosti te zajedničke zadatke u učionici, polaznici će razviti svoje jezične vještine u engleskom ili francuskom. Polaznici mogu biti potpuni početnici u jezicima ili imati već srednju ili naprednu razinu znanja. 

U Aiglonu postoji savršeno okruženje za učenje vodstva o čemu upravo govori ovaj tečaj. Tijekom tečaja učit će se o ključnim elementima vodstva i vođa, a naučena teorija na satu će se prakticirati izvan učionice. Tečaj u sebi ima osmišljen program koji će polaznike naučiti sve od vještina preživljanja u prirodi, govora tijela, javnog govora, čitanja karata i orijentiranja u prirodi. U ovaj je tečaj uključena jedna noć kada polaznici spavaju na otvorenom u šatoru.

Detalji tečaja
Ovaj tečaj se preporučuje za studente koji imaju srednje znanje engleskog jezika i više.
Počinje se od 22. lipnja ili 6. srpnja, dvotjedni tečaj

Tečaj otkrivanja sporta
Postoje oni polaznici koji žive samo za izazov sporta i radost timske igre, a ovaj je tečaj upravo za njih

Ovaj aktivni tečaj fokusirat će se na podučavanje polaznika tenisu, padel tenisu, odbojci, stolnom tenisu, badmintonu, golfu i drugim timskim sportovima u okruženju grupne nastave. Tijekom tečaja polaznici će također istraživati lokalnu zajednicu i iskusiti raznoliku planinsku geografiju.

Detalji tečaja
Tečajevi će se odvijati kao grupna nastava.
Dostupne su jednotjedne ili višetjedne opcije.

Ovaj novi tečaj nudi polaznicima mogućnost da saznaju više o međunarodnim odnosima, razvoju poslovana i globalnoj politici. Svaki dan će se raditi druga tema o kojoj će se moći debatirati. Polaznici će vježbati i prezentacijske vještine i govorništvo s naglaskom na profesionalni razvoj i društvene norme.

Ovaj tečaj se preporučuje za polaznike koji imaju srednje znanje engleskog jezika i više.
Počinje se od 22. lipnja ili 6. srpnja, dvotjedni tečaj

Tečaj fotografije i web dizajna
Na ovom tečaju Eagle polaznici će iskoristiti prekrasno okruženje škole Aiglon kako bi snimili savršenu fotografiju s profesionalnim fotografima.

Nakon dizajniranja vlastite web stranice, Eagle polaznici će naučiti kako razvijati i uređivati svoje slike, gradeći portfelj te portretne i pejzažne fotografije.

Detalji tečaja
Ovaj tečaj se preporučuje za polaznike koji imaju srednje znanje engleskog jezika.
Počinje se od 22. lipnja, 6., 13. ili 20. srpnja, preporučuje se kao tečaj od 2 tjedna.

CIJENA TEČAJA

Cijena uključuje

 • Tečaj prema izboru
 • Nastavne materijale
 • Smještaj na kampusu škole
 • Puni pansion (lunch paketi tijekom izleta)
 • Stalni nadzor polaznika
 • Sportske aktivnosti
 • Društvene aktivnosti
 • Izleti
 • Pranje rublja
 • Transfer od zračne luke Ženeva od 8 do 17 sati
 • Džeparac 100 CHF tjedno
 • Zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode
Cijene i datumi za 2024. godinu  
4 tjedna
22. lipnja - 19. srpnja 2024.

12 800 CHF

3 tjedna
22. lipnja - 12. srpnja 2024.
6. srpnja - 26. srpnja 2024.

10 100 CHF

2 tjedna
22. lipnja - 5. srpnja 2024.
6. srpnja - 19. srpnja 2024.
13. srpnja - 26. srpnja 2024.

7 200 CHF

1 tjedan
22. lipnja - 28. lipnja 2024.
6. srpnja - 12. srpnja 2024.
20. srpnja - 26. srpnja 2024.

3 700 CHF

 

AIGLON

GALLERY

 

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka