Swiss Week – jezični tečajevi koji spajaju obrazovanje i zabavu

17.01.2023

Rezervirajte tečaj uz 15 do 20% popusta.


Tjedan švicarskog obrazovanja, na kojemu će se predstaviti tečajevi engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika u Švicarskoj, ove će se godine održati od 30. siječnja do 5. veljače. 

Brojne vrhunske obrazovne institucije u Švicarskoj nastavit će s organiziranjem edukativnih kampova za djecu ovoga ljeta. Ljetni kampovi vrlo su detaljni i definirani, a nastavno osoblje odabrano je prema visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području. Tečajevi su ispunjeni praktičnim radionicama koje uz zabavu polaznicima pružaju i koristan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, polaznici mogu okušati u poljima poput hotelijerstva i ugostiteljstva, poduzetništva, arhitekture, dizajna, fotografije, glazbene industrije, slastičarstva i kulinarstva. 

Institucije koje sudjeluju u ovogodišnjem Tjednu švicarskog obrazovanja su Swiss Education Group, američka škola u Švicarskoj TASIS i Aiglon College.

 

SWISS EDUCATION GROUP

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Kampovi koje organizira SEG namijenjeni su mladima od 16 do 20 godina, a odvijaju se u hotelskom institutu Montreux te palači Mont Blanc. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva, izlete, posjet poznatoj tvornici čokolade te mnoge druge obrazovne i opuštajuće aktivnosti. SEG-ovi kampovi Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 12 do 18 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru. 

 

TASIS

TASIS je najstarija privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino. Le Chateau des Enfants njezin je međunarodni ljetni kamp za djecu u dobi od 4 do 10 godina koji se održava u vili Belvedere. Djeca mogu učiti engleski ili francuski jezik te sudjelovati u predavanjima u području STEM-a. Uz to, imaju pristup raznim klubovima specijaliziranim za kulinarstvo, slikarstvo, planinarenje i slično. TASIS-ov akademski kamp Lugano u vili De Nobili za mlade od 11 do 18 godina uz učenje stranih jezika nudi module u području arhitekture i dizajna, glazbene industrije, digitalne fotografije, mode i dizajna te talijanske kuhinje.
Iskustvo učenja jezika u kampovima u inozemstvu ima veliku vrijednost za razvoj mladih. Djeca postaju samostalnija, odvajaju se od tehnologije i potiču na zabavne, ali i korisne izvanmrežne aktivnosti, bave se sportom i uče jezik, upoznaju druge kulture i običaje te sklapaju prijateljstva s vršnjacima iz svih krajeva svijeta.

 

AIGLON COLLEGE

Aiglon College je privatna srednja škola u Švicarskoj koja održava i ljetne jezične kampove za djecu. Smještena u Alpama, škola se nalazi na 120 km od Ženeve, u selu Chesières u općini Ollon. Kada se djeca pridruže ljetnoj školi Aiglon, ne postaju samo učenici već i  istraživači. Kvalitetni sati jezika u kombinaciji s jedinstvenim avanturama na otvorenom garantiraju nove vještine i samostalnost nakon završetka ljetnog kampa.

 

Svi zainteresirani za jezične tečajeve u Švicarskoj na Swiss Weeku moći će rezervirati ljetni tečaj uz maksimalan popust od 20% koji je moguće ostvariti za rezervacije samo u tjednu od 30. siječnja do 5. veljače. Za više informacija posjetite stranicu: https://www.integraledu.hr/events/swiss-week-tjedan-svicarskog-obrazovanja

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka