Bliži se Swiss Week, a ove godine naglasak je na zabavi! | LJETNI JEZIČNI KAMPOVI ZA DJECU U INOZEMSTVU

24.02.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Švicarskoj – sve informacije na jednome mjestu!


U tijeku je organiziranje ljeta i odabir željenih tečajeva stranih jezika! Kako biste upoznali sve najbolje jezične tečajeve u inozemstvu, organiziramo Tjedan švicarskog obrazovanja koji počinje 7. i traje do 11. ožujka. Saznajte više informacija o najboljim ljetnim kampovima za djecu u inozemstvu i upoznajte škole Swiss Education Group, The American School in Switzerland, poznatija kao TASIS i Ecole Chantemerle.

Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika, a jednom godišnje u sklopu Swiss Weeka škole daju popust na tečajeve svim zainteresiranima. Odaberite i rezervirajte idealan tečaj u tjednu od 7. do 11. ožujka te ostvarite popust od 20%! 

Učenje kroz interakciju i zabavne aktivnosti!

Tečajevi stranih jezika u Švicarskoj orijentirani su na praktične radionice koje uz zabavu polaznicima pružaju i produktivan odmor pa se tako, uz intenzivno produbljivanje jezika, mogu okušati u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poduzetništvu, arhitekturi, dizajnu, fotografiji, glazbenoj industriji, slastičarstvu, kulinarstvu i mnogim drugim područjima. 

Engleski, njemački, francuski jezik

SWISS EDUCATION GROUP

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Škola nudi dva ljetna kampa za različite dobne skupine: Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux.

SWISS LANGUAGE CLUB

SEG-ovi ljetni kampovi za djecu imena Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 10 do 17 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, engleskog, francuskog ili njemačkog, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru. Aktivnosti su primarno usmjerene na istraživanje, avanture, interakciju među polaznicima te upoznavanje sa svijetom kulinarstva i ugostiteljstva.

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

HOTEL INSTITUTE MONTREUX
 
Ovaj kamp namijenjen je mladima od 16 do 20 godina koji bi jednoga dana htjeli studirati ili se baviti ugostiteljstvom, slastičarstvom ili hotelijerskim menadžmentom. Ovija se u hotelskom institutu Montreux smještenom u centru Montreuxa, na obali Ženevskog jezera.
 
Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva, izlete, posjete poznatoj tvornici čokolade, sira, vinarijama te mnoge druge obrazovne, ali prije svega zabavne aktivnosti. 

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

Engleski, talijanski, njemački, francuski jezik

TASIS

TASIS, The American School in Switzerland, najstarija je privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino. TASIS polaznicima omogućuje dva tečaja: Lugano i Le Chateau des Enfants.

LUGANO

Lugano, TASIS-ov ljetni kamp za djecu od 11 do 18 godina smješten u vili De Nobili, osim učenja jezika nudi module kroz koje djeca mogu steći znanje te razvijati interes u različitim područjima.
 
Neka od njih su akademsko pisanje, dizajn i arhitektura, moda i dizajn, glazbena industrija, digitalna fotografija, STEM, ali i IB pripremni moduli te priprema specijaliziranih portfelja i slično.

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

LE CHATEAU DES ENFANTS
 
Le Chateau des Enfants međunarodni je ljetni kamp za djecu u dobi od 4 do 10 godina koji se održava u vili Belvedere. 
 
Od tečajeva stranih jezika, djeca mogu odabrati engleski ili francuski jezik te sudjelovati u predavanjima u području STEAM-a koji je kombinacija znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike. Uz to, imaju pristup raznim klubovima specijaliziranim za kulinarstvo, robotiku, prirodoslovne znanosti, istraživanje, sport i plivanje, umjetnost.

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

Engleski, njemački, francuski jezik

ECOLE CHANTEMERLE

Chantemerle je privatna osnovna i srednja škola smještena u šarmantnom švicarskom selu Blonay.  Škola je prepoznata po kvaliteti obrazovnih programa i personaliziranoj obiteljskoj atmosferi te po ponudi niza zanimljivih, praktičnih i zabavnih programa učenja u kombinaciji sa širokim spektrom sportova i igara, avantura na otvorenome, radionica i uzbudljivih izleta.

Ljetni kamp namijenjen je za djecu od 6 do 11 te tinejdžere od 12 do 16 godina.

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

Druženje, zabava i stvaranje uspomena važnije je no ikada, posebice za djecu koja su za te elemente posljednjih dvije godine ostala zakinuta. Iz istoga razloga, ljetni kampovi za djecu u inozemstvu usmjereni su na zabavne aktivnosti kroz koje djeca strani jezik uče brzo, sa željom i motivirano!

Svi zainteresirani za tečajeve stranih jezika u Švicarskoj na Swiss Weeku moći će rezervirati ljetni tečaj uz popust od 20% koji je moguće ostvariti za rezervacije samo u tjednu od 7. do 11. ožujka. Za više informacija kontaktirajte nas i dopustite nam da vam pomognemo u organizaciji nezaboravnog ljeta za vaše dijete!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka