Ljetne škole stranih jezika u inozemstvu - najbolji poklon

22.12.2023

Provjerite ponudu naših grupnih polazaka na ljetne jezične tečajeve u inozemstvu i ostvarite popust na rezervaciju do kraja godine!


Ako ovog Božića tražite nešto drugačiji poklon za svoje najmilije, dopustite da vam predstavimo poklon koji je ujedno i nevjerojatno iskustvo te prilika za osobni rast i razvoj. Ljetni jezični tečajevi u inozemstvu možda na prvi pogled zvuče kao još učenja ili strukturirana nastava no, oni su mnogo više od toga. Osim što imaju priliku za usavršavanjem ili učenjem stranog jezika, djeca za vrijeme boravka na ljetnom jezičnom tečaju u inozemstvu usvajaju niz korisnih cjeloživotnih vještina poput suradnje, vodstva, suosjećanja, ustrajnosti, snalaženja, samopouzdanja, odgovornosti i brojnih drugih. 

Osim stjecanja vještina stvaraju se i prijateljstva, a djeca dobivaju neprocjenjivo okruženje za otkrivanje stranih kultura, međunarodne zajednice i istraživanje svijeta oko sebe.

I ove smo sezone pomno odabrali lokacije i nejbolje tečajeve za vašu djecu, a na našem se popisu može pronaći ponešto za svakoga.

1. Ljetni tečaj engleskog za najmlađe u Bishop’s Stortford Collegeu

Bishop's Strotford College, smještena na jugozapadu Engleske, u istoimenom gradiću koji ponosno nosi titulu najboljeg mjesta za život u Velikoj Britaniji, dodijeljenu 2020. godine. Škola predstavlja izvanredno mjesto obrazovanja sa živopisnim kampusom koji odiše energijom i mogućnostima. Ova privatna srednja škola dom je za više od 1000 učenika svih dobnih skupina te nudi nevjerojatno bogatstvo resursa i aktivnosti.

Što se tiče smještaja, pet učeničkih domova nudi udobne jednokrevetne, dvokrevetne ili četverokrevetne sobe, većinu s vlastitim kupaonicama. Prostrane dnevne sobe u svakom domu pružaju prostor za opuštanje i zabavu tijekom slobodnog vremena. Velika menza nudi tri ukusna obroka svaki dan, dok su lunch paketi osigurani tijekom izleta. Ovdje, obrazovanje nije samo proces učenja, već i životno iskustvo ispunjeno raznovrsnošću i mogućnostima. Kamp je idealan za djecu uzrasta 10 do 15 godina. Cijelu ponudu potražite na linku.


2. Ljetni kamp na Goldsmiths University of London

Jezični centar Duesmond smješten je na prestižnom u centru Londona, na Goldsmiths Sveučilištu u Londonu koje ljeti iznajmljuje svoje prostore polaznicima ljetne škole. Sveučilište je smješteno u umjetničkom kvartu New Cross na jugoistoku Londona, a poznato je po studijima filma, dizajna, arhitekture i umjetničkih studija. Zgrade fakulteta odražavaju kreativnost bivših studenata.

Polaznici su smješteni u jednokrevetnim sobama studentskog doma Surrey House, udaljenom 5 minuta pješke od predavaonica i menze. Četiri sobe dijele jednu kupaonicu, a prizemlje domova nudi prostore za druženje i učenje. Grupni polazak na ovaj kamp organiziramo u čak dva termina - srpanj i kolovoz. Više informacija i cijelu ponudu potražite na linku.

3. Harry Potter kamp pored Londona

Downe House, elitna privatna škola na sat i pol vožnje zapadno od Londona, između Londona i Oxforda, privlači pažnju kao jedna od najselektivnijih škola u Engleskoj. Osim što je dom princezi Catherine tijekom školovanja, Downe House poznata je i po moderniziranim učionicama, laboratorijima te sigurnom ograđenom kampusu.

Prilikom rezervacije polaznici mogu birati između dvije vrste tečaja – standardnog i Harry Potter tečaja. Oba tečaja uključuju isti broj školskih sati nastave engleskog, a razlikuju se u poslijepodnevnim aktivnostima. Dok standardni tečaj uključuje brojne izlete te sportske i umjetničke aktivnosti, Harry Potter tečaj 3 sata tjedno izvannastavnih aktivnosti te jedan izlet tjedno iz standardnog tečaja zamjenjuje aktivnostima vezanima za Harryja Pottera (izrada čarobnih napitaka, učenje čarolija, učenje posebnog vokabulara vezanog za knjige, gledanje filmova, kvizovi vezani za knjige). Izleti se zamjenjuju izletima u studio Warner Brothersa i izletom u grad Oxford gdje su snimani filmovi. Polazak je planiran 10. srpnja, a idealan uzrast je 12 do 17 godina. Ponudu možete pronaći na linku.

4. Uppingham School: Ljetni tečaj engleskog u Engleskoj

Uppingham School, prepoznatljiva po svojoj gotovo 450-godišnjoj tradiciji, smještena je u idiličnom gradiću Uppingham, samo 2 sata sjeverno od Londona. Ova privatna srednja škola i internat, inspirirana "stilom Harry Pottera", kombinira stari šarm s modernom arhitekturom, stvarajući sigurno i udobno okruženje za učenje. Nastava se odvija u modernim prostorima opremljenim najsuvremenijom opremom. Učenici će doživjeti dinamičan raspored nastave, s jednim tjednom u jutarnjim, a drugim tjednom u popodnevnim satima. Osim klasičnog učenja, fokus je na projektima i interaktivnom pristupu, stvarajući poticajno okruženje za razvoj znanja i vještina. Tečaj je namijenjen djeci uzrasta od 12 do 17 godina, polazak je 19. srpnja, a cjelokupnu ponudu možete pronaći na linku.

5. Barcelona Centro: Ljetni tečaj španjolskog

Ovaj je jezični kamp smješten je u samom srcu Barcelone, u ekskluzivnom privatnom studentskom domu The Lofttown, u četvrti Gracia. S poznatim znamenitostima poput Sagrada Familia udaljenom samo 10 minuta javnim prijevozom, ovaj kamp je savršen za samostalnije tinejdžere. Djeca iz Španjolske također sudjeluju u kampu, učeći engleski jezik, pružajući priliku polaznicima da se druže i uče od svojih španjolskih vršnjaka. Smještaj je u udobnim dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom i klimom. Kampus nudi dodatne atrakcije poput vanjske teretane, sobe za video igre, sunčališta, kafića, kino sobe i prostrane terase. Grupni polazak na kamp je 14. srpnja, a kamp je namijenjen djeci od 14 do 18 godina. Više informacije možete pronaći ovdje.

6. Ljetni kamp njemačkog u Münchenu

Tečaj se održava na kampusu jezičnog centra, u hostelu A&O u centru Münchena, gdje su polaznici smješteni i gdje imaju osigurane obroke. Svaki dan nakon nastave, polaznici uživaju u raznovrsnim popodnevnim aktivnostima, istražujući gradske znamenitosti, muzeje, sportske igre te zabavne sadržaje. Subotnji cjelodnevni izleti uključuju posjete Allianz Areni, Bavaria Filmstadtu, dvorcu Nymphenburg, Deutsches Museumu, NS-Dokuzentrumu, Muzeju Mensch und Natur, koncentracijskom logoru Dachau te Marienplatzu. Dodatno, subotnji izleti vode do Regensburga ili Nürnberga, pružajući polaznicima uzbudljivo iskustvo tijekom njihova boravka u kampu. Ljetni kamp idealan je za djecu uzrasta od 14 do 18 godina, a polazak je planiran 14. srpnja. Više informacija na linku.

7. New York kamp i East Coast Tour: ljetni kamp engleskog

Jezični kamp u New Yorku održava se na slavnom njujorškom sveučilištu Fordham University, privatnom istraživačkom sveučilištu u centru Bronxa koje je jedno i od najstarijih i najpoznatijih sveučilišta u gradu. Njegovi bivši studenti mnoge su slavne američke ličnosti poput Denzela Washingtona i Lane del Rey, a sam kampus bio je kulisa u mnogim američkim filmovima, zaradeći tako titulu "drugog najsnimanijeg sveučilišnog kampusa u SAD-u". 

Tečaj se održava u predavaonicama ovog sveučilišta, na jednom od njegovih 7 fakulteta, a polaznici će moći koristiti sve zgrade fakulteta kao i sportske dvorane u za to predviđeno vrijeme. U tečaj je uključeno 15 sati od 60 minuta engleskog jezika u grupama od po najviše 15 polaznika, a po dolasku pisat će se inicijalni ispit koji će polaznike smjestiti u jezične grupe prema predznanju. Nakon tjedan dana nastave, polaznici će putovati po istočnoj obali SAD-a smještaj će se osigurati u hotelu u četverokrevetnim sobama s kupaonicom i doručkom. Polazak je planiran 28. srpnja, a kamp je namijenjen djeci od 14 do 18 godina. Istražite ponudu na linku.



Sve one koji rezerviraju ljetni jezični tečaj do kraja prosinca, očekuju posebni popusti.

Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije ovdje i saznajte sve informacije i odgovore na pitanja o ljetnim jezičnim kampovima u inozemstvu.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka