LJETNI KAMP NA GOLDSMITHS UNIVERSITY OF LONDON

Jezični centar nalazi se na slavnom fakultetu Sveučilišta u Londonu Goldsmiths

GOLDSMITHS UNIVERSITY OF LONDON

GOLDSMITHS UNIVERSITY OF LONDON

Škola

Jezični centar Duesmond škole nalazi se na slavnom fakultetu Sveučilišta u Londonu, Goldsmiths koji se preko ljeta iznajmljuje polaznicima ljetne škole kada na njemu nema studenata. Goldsmiths je smješten na jugoistoku Londona u četvrti New Cross, poznatoj po umjetnicima. Ovaj je fakultet jedan od najvećih i najpoznatijih fakulteta Sveučilišta u Londonu nakon Kings Collegea London i Universtiy Collega London, također sastavnica istog Sveučilišta. Fakultet je najpoznatiji po svojim studijima filma, dizajna, arhitekture i umjetničkih studija pa su tako novije zgrade ovog fakulteta dizajnirali njihovi bivši studenti te su prepune njihovih umjetničkih djela. Samo sveučilište se sastoji od 4 zgrade, a za potrebe jezičnog centra bit će najviše korištena zgrada „Richard Hoggart“ te najnovija zgrada koja se zove „Ben Pimlott“ koju krasi ogromna vanjska skulptura „Škrabotina u nebo“ koja je postala simbol cijelog Goldsmithsa. 

Smještaj

Polaznici su smješteni u jednokrevetnim sobama studentskog doma Surrey House Sveučilišta Goldsmiths koji se nalazi na 5 min pješke od predavaonica i menze, a 4 sobe dijele jednu kupaonicu. U prizemlju studentskih domova se nalaze sobe za druženje te sobe za učenje. Polaznicima će uz nadoplatu na raspolaganju biti praonica rublja. Polaznicima je na raspolaganju i mala trgovina unutar fakulteta te kafić.

U cijenu je uključen puni pansion koji se služi u menzi Goldsmithsa te polaznici mogu odabrati između nekoliko menija koji su u ponudi toga dana.
 

GENERAL INFORMATION

Dob: 14 – 18 godina
Smještaj: na kampusu
Nastava: 20 šk. sati tjedno engleskog
Putuje se: Ponedjeljak - ponedjeljak
Srijeda - srijeda
Održava se:

7. - 21. kolovoza 2024.

Grupa: 10 polaznika
   

 

Prilikom dolaska svi će polaznici biti testirani i prema rezultatima tog inicijalnog ispita, biti smješteni u svoje jezične grupe. Sami sati engleskog jezika raspoređeni su po 4 šk. sata od ponedjeljka do petka.

Svaki dan djeca imaju tri aktivnosti: jutarnje, popodnevne i večernje. Jutarnje i popodnevne aktivnosti imaju različite opcije svaki dan koje su polaznicima na raspolaganju od sportskih i kreativnih radionica do društvenih igara, igranja uloga, istraživanja, traženja blaga i učenja novih tzv. „mekih“ vještina. Večernje aktivnosti su one koje su zajedničke za cijelu školu, a variraju od zabava, diska, spravljanja mocktela (bezalkoholnih koktela), modnih revija, rješavanja CSI slučaja ili tajnog kina. Tečaj završava maturalnom večerom kada se dodjeljuju diplome i uručuju posebne nagrade.

U tečaj je uključeno 4 izleta: u grad Brighton na južnoj obali Engleske te posjet najvećem kraljevskom paviljonu u Velikoj Britaniji koji se zove Royal Pavillion, 3 cjelodnevna izleta u London s ulascima u Observatorij Greenwich i početni meridijan, Imperial War Museum, British Museum, Tower od London, Science Museum, Bank of England, večera u Hard Rock Caféu te krstarenje brodom Londonom po rijeci Temzi.

U cijenu je uključeno:

  • 20 šk. sati engleskog tjedno
  • Smještaj na kampusu
  • Puni pansion
  • Nastavni materijali
  • 4 izleta (2 cjelodnevna i 2 poludnevna)
  • Stalni nadzor polaznika
  • Voditelj grupe 
  • Avionska karta Zagreb – London Heathrow – Zagreb
Cijena po polazniku za grupu od 10 polaznika s pratiteljem

7. - 21. kolovoza 2024.

3100 €
Polog za rezervaciju mjesta:  400 €
GOLDSMITHS UNIVERSITY OF LONDON

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka