UPPINGHAM SCHOOL | LJETNI KAMP ENGLESKOG U ENGLESKOJ

Kamp za sve koji vole Hogwarts atmosferu malog engleskog gradića

UPPINGHAM SCHOOL | LJETNI KAMP ENGLESKOG U ENGLESKOJ

UPPINGHAM SCHOOL | LJETNI KAMP ENGLESKOG U ENGLESKOJ

Uppingham School jedna je od najstarijih i najprestižnijih privatnih srednjih škola i internata u Velikoj Britaniji, osnovana prije gotovo 450 godina. Sama škola dio je gradića Uppingham i nalazi se oko 2 sata sjeverno od Londona, u središtu Engleske. Notthingham, Leicester i Birmingham se nalaze na nešto manje od sat vremena. Ova škola, u „stilu Harry Pottera“, sigurno je i udobno okruženje za učenike u idiličnoj atmosferi malog engleskog srednjovjekovnog grada u kojem se isprepliću starije zgrade s modernom arhitekturom. 

Smještaj

Polaznici su smješteni na kampusu škole svega nekoliko desetaka metara od zgrada u kojima će imati nastavu i gdje je škola kafeterija gdje će se služiti obroci. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne, a kupaonice su dijeljene između 4 do 5 polaznika. 

Nastava

Dio gdje će se održavati nastava je moderan i potpuno opremljen najsuvremenijom opremom. Nastava će biti jedan tjedan u jutarnjim, a drugi tjedan u popodnevnim satima, a osim klasičnog učenja iz knjiga, radit će se i projektna nastava te interaktivno učenje.
 

GENERAL INFORMATION

Dob:  12-17 godina
Smještaj:  na kampusu, učenički dom
Nastava:  20 šk. sati engleskog tjedno
Putuje se:  19. 7. – 2. 8. 2024.
Trajanje: 2 tjedna
Grupa:  10 polaznika s pratiteljem
   

 

Aktivnosti

Ova škola ima jedan od najsuvremenijih sportskih centara, a ima i olimpijski bazen te teniske i odbojkaške terene. Osim po sportskom centru, škola je poznata po slavnom kazalištu kojeg će koristiti i polaznici našeg kampa.

 

Jednom puta tjedno organiziraju se posebne radionice, a svako jutro ili popodne, zavisno od nastave, je ispunjeno raznim aktivnostima koje su na izbor svim polaznicima. U večernjim satima organiziraju se večernje aktivnosti koje su jednake za sve polaznike. 
 

Izleti

U kamp je uključeno 4 izleta, po dva svaki tjedan kampa, a neke od mogućih destinacija su: izlet u grad Cambridge i vožnja rijekom Cam posebnim brodovima koji se pokreću velikim drvenim štapovima, posjet gradu Liverpoolu, gradu The Beatlesa; dvorac Lincoln u istoimenom gradiću kojeg je još u 11. stoljeću izgradio William Osvajač; posjet gradu Leicesteru i britanskom Državnom svemirskom centru; posjet gradiću Dudleyu i Black Country Living muzeju – muzeju na otvorenom u kojem se nalaze obnovljene povijesne zgrade, povijesne trgovine i može se vidjeti način kako se u Engleskoj živjelo krajem 19. i početkom 20. stoljeća, te posjet stazi Formule 1 Silverstone u istoimenom selu. Ako se naglasi prilikom rezervacije, posjet Liverpoolu se može zamijeniti za posjet Londonu.

CIJENA TEČAJA

Cijena uključuje:

 • Voditelja grupe iz Hrvatske
 • 20 šk. sati tjedno engleskog
 • Puni pansion, te lunch pakete tijekom izleta
 • Smještaj u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama učeničkog doma na kampusu škole s dijeljenim kupaonicama
 • 4 izleta, od čega je jedan izlet u Liverpool
 • Cjelodnevni nadzor polaznika
 • Ulaznice na sve organizirane aktivnosti
 • Korištenje bežičnog interneta
 • Izvannastavne i večernje aktivnosti svaki dan
 • Transfer od zračne luke London Heathrow do Uppinghama i nazad
 • Zrakoplovnu kartu Zagreb – London Heathrow – Zagreb
Cijena po polazniku za grupu od 10 polaznika s pratiteljem
19. 7. – 2. 8. 2024.  2900 €

Polog za rezervaciju: 400 €

UPPINGHAM SCHOOL

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka