HARRY POTTER KAMP PORED LONDONA

Kamp se održava na kampusu škole Downe House School

Polaznici mogu birati između standardnog i Harry Potter programa

HARRY POTTER KAMP PORED LONDONA

HARRY POTTER KAMP PORED LONDONA

Škola i smještaj

Downe House škola privatna je osnovna i srednja škola te internat koja se smjestila na oko sat i pol zapadno od centra Londona, između Londona i Oxforda. Tijekom ostatka godine, ova je škola isključivo za djevojke i kao takva jedna je od najpoznatijih i najselektivnijih škola u Engleskoj, a zasigurno najslavnija učenica, sama je princeza Catherine, supruga princa Williama. Kampus Downe House škole ima više od 20 zgrada, i zauzima gotovo jednu trećinu mjesta. Uz bazene i skvoš centar, škola na kampusu ima i glazbenu školu, koncertnu dvoranu, studije lončarstva, knjižnicu, laboratorije te prostrane vanjske sportske terene koji uključuju čak 7 teniskih terena i isto toliko učeničkih domova – houses - u kojima spavaju učenici na kampusu. Sve učionice su obnovljene i potpuno modernizirane. Kampus je ograđen i siguran.

Polaznici su smješteni u različitim učeničkim domovima na kampusu škole, u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama, a kupaonice se dijele u omjeru na 1:4. Djevojke i dječaci smješteni su na različitim dijelovima kampusa.
 

GENERAL INFORMATION

Dob: 12-17 godina
Smještaj: na kampusu, učenički dom
Nastava: 20 šk. sati engleskog tjedno
Putuje se:  10. 7. – 24. 7. 2024.
Trajanje:  2 tjedna
Grupa: 10 polaznika s pratiteljem
   

 

Tečaj

Prilikom rezervacije polaznici mogu birati između dvije vrste tečaja – standardnog i Harry Potter tečaja. Oba tečaja uključuju isti broj školskih sati nastave engleskog, a razlikuju se u poslijepodnevnim aktivnostima.

Standardni tečaj

U tečaj je uključeno 20 šk. sati engleskog tjedno u jutarnjim satima. Po dolasku svi će polaznici biti testirani te će im se prema inicijalnom ispitu odrediti razina predznanja engleskog jezika i bit će smješteni u grupe zajedno s učenicima koji jednako dobro znaju engleski kao i oni. 

Harry Potter tečaj

I ovaj tečaj uključuje 20 šk. sati engleskog tjedno, međutim 3 sata tjedno izvannastavnih aktivnosti te jedan izlet tjedno iz standardnog tečaja zamjenjuju se aktivnostima vezanima za Harryja Pottera (izrada čarobnih napitaka, učenje čarolija, učenje posebnog vokabulara vezanog za knjige, gledanje filmova, kvizovi vezani za knjige). Izleti se zamjenjuju izletima u studio Warner Brothersa i izletom u grad Oxford gdje su snimani filmovi.

Aktivnosti

Poslijepodnevne i večernje aktivnosti su obavezne za djecu, ali imaju veliki broj od kojih mogu birati one koje su u ponudi za taj dan. Od izrade rukotvorina, badmintona, košarke, laser taga, plesa, latino plesova, nogometa, potrage za blagom, tenisa, ragbija, nogometa, zumbe, plivanja, kvizova, CSI-a, itd. Večernje aktivnosti su jednake za sve a one uključuju svaki dan drugačiju aktivnost poput diska, casino nighta, karaoka, gledanja filmova, talent showa itd.

 

Izleti

U cijenu je uključeno 4 izleta u dva tjedna boravka primjerice u Cotswold park divljih životinja, u grad Bournemouth i njegove slavne plaže, u London, u dvorac Windsor gdje je dom kraljevske obitelji, u grad Stratford-upon-Avon gdje se rodio William Shakespeare i dr. Djeca koja idu na program Harry Potter jedan će izlet tjedno zamijeniti posjetom studiju Warner Brothersa i posjetom gradu Oxfordu gdje su se snimali filmovi o Harryju Potteru. 
 

CIJENA TEČAJA

U cijenu je uključeno:

 • 20 šk. sati engleskog tjedno
 • Puni pansion
 • Smještaj na kampusu škole u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama s dijeljenim kupaonicama
 • Inicijalni ispit po dolasku
 • Sve nastavne materijale
 • Diplomu o pohađanom tečaju
 • Izvannastavne popodnevne aktivnosti
 • 3 sata tjedno aktivnosti vezanih za Harryja Pottera (samo za Harry Potter tečaj)
 • Večernje aktivnosti
 • 4 izleta (od čega su dva posjet Warner Brothers studiju i izlet u Oxford za Harry Potter tečaj)
 • Avionsku kartu Zagreb – London Heathrow – Zagreb sa svim taksama i naknadama
 • Transfer od zračne luke Heathrow do škole
 • Pratitelja grupe
   
Cijena po polazniku za grupu od 10 polaznika s pratiteljem

10. 7. – 24. 7. 2024.
Standardni tečaj – 3200 €
Harry Potter tečaj – 3600 €

 

DOWNE SCHOOL

GALLERY

 

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka