Ljetni tečaj engleskog za najmlađe u Bishop’s Stortford Collegeu

Privatna srednja škola na jugozapadu Engleske u istoimenom mjestu

Ljetni tečaj engleskog za najmlađe u Bishop’s Stortford Collegeu

Ljetni tečaj engleskog za najmlađe u Bishop’s Stortford Collegeu

Škola Bishop’s Strotford College je privatna srednja škola na jugozapadu Engleske u istoimenom mjestu. Škola je osnovana 1868. godine te je jedna od najpoznatijih privatnih srednjih škola u tom dijelu Engleske, a poznata je po tome što je prva srednja škola u cijeloj Velikoj Britaniji koja je imala unutrašnji bazen, još 1895. godine. Na proslavu 100. godišnjice škole, 1968. godine, došla je čak i pokojna kraljica Elizabeta II. Danas škola ima više od 1000 učenika, od male škole (godinu dana prije početka osnovne škole) do kraja srednje škole. Polaznici ljetnog kampa mogu koristiti sve zgrade škole koje uključuju unutrašnje i vanjske sportske terene, nogometno igralište, igralište za kriket, bazene, plesni studio, kazalište i centar za ples i umjetnost. Na kampusu postoji i kafić, a internet je dostupan na cijelom kampusu. Gradić Bishop’s Stortford danas ima 40.000 stanovnika, a izrastao je iz srednjovjekovnog trgovačkog grada Stortforda, 43 km od centra Londona i 43 km od slavnog sveučilišnog grada Cambridgea. 2020. godine, Bishop’s Stortford proglašen je najboljim mjestom za život u Velikoj Britaniji.

Smještaj

Na kampusu postoji 5 učeničkih domova koji imaju od 30 do 50 kreveta, a sobe su jednokrevetne, dvokrevetne ili četverokrevetne te većina soba ima svoje kupatilo. Svaka zgrada učeničkog doma ima veliku dnevnu sobu za igru i razonodu tijekom slobodnog vremena. Na kampusu je i velika menza gdje učenici imaju svaki dan tri obroka, a tijekom izleta će dobiti lunch pakete.

GENERAL INFORMATION

Dob: 8-17 god. (preporuka 10 - 15 god.)*
Smještaj: na kampusu
Nastava:  20 šk. sati tjedno engleskog
Putuje se: utorak - utorak
Održava se: 9. - 23. srpnja 2024.
Grupa: 13 polaznika
 

AKTIVNOSTI

Djeca koja prema svojoj dobi spadaju u Juniorse imaju određen program svaki dan koji se sastoji od kombinacije učenja engleskog, učenja o britanskoj kulturi, umjetnosti, kreativne, kulinarske i umjetničke radionice, sportske aktivnosti i puno zabave.

 

Večernje aktivnosti: svake večeri svi polaznici imaju niz različitih aktivnosti: disko, filmske večeri, talent show, sportske turnire, lov na blago, mini Olimpijade. Na kraju tečaja sve završava svečanom večerom te dodjelom nagrada i priznanja.

Djeca koja prema svojoj dobi spadaju u Teense moraju sama odabrati svoj program aktivnosti prilikom rezerviranja tečaja, a mogu birati između: Intensive English, Multi-activity, Creative Arts, Performing Arts, Sports Coaching.

Intensive English Academy: dodatni sati engleskog jezika za brže napredovanje u poznavanju jezika.

Multi-activity Academy: kombinacija različitih sportova (košarka, odbojka, badminton, stolni tenis, plivanje, graničari, ragbi, kriket) i umjetničkih radionica (ples, film, kreativne radionice)

Creative Arts Academy: satovi za polaznike koji uživaju u crtanju, slikanju, dizajniranju, izradi skupltura i keramike. Svi radovi će biti izloženi ostalim polaznicima škole.

Performing Arts Academy: satovi umjetničkih i likovnih radionica za sve koji se žele usavršavati u tom smjeru. Radit će se na glumi, improvizaciji, mimici, plesu, lutkarstvu, mađioničarskim trikovima.

Sports Coaching Academy: najbolji izbor za polaznike sportaše jer će raditi na treniranju nogometa i tenisa. Polaznici ne moraju imati predznanje u određenom sportu.

 

Večernje aktivnosti: svake večeri svi polaznici imaju niz različitih aktivnosti: disko, filmske večeri, talent show, sportske turnire, lov na blago, mini Olimpijade. Na kraju tečaja sve završava svečanom večerom te dodjelom nagrada i priznanja.

CIJENA TEČAJA

Cijena uključuje:

 • Voditelja grupe iz Hrvatske
 • 20 šk. sati tjedno engleskog
 • Puni pansion (topli obrok u školi i lunch paket tijekom cjelodnevnih izleta)
 • Smještaj na kampusu
 • 2 cjelodnevna i 2 poludnevna izleta
 • Cjelodnevni nadzor polaznika
 • Ulaznice na sve organizirane aktivnosti
 • Korištenje bežičnog interneta
 • Organiziran večernji društveni program svaki dan
 • 24-satni telefon za hitne slučajeve
 • Transfer od/do zračne luke
 • Zrakoplovnu kartu Zagreb - London Stansted - Zagreb
Cijena po polazniku za grupu od 10 polaznika 
9. - 23. srpnja 2024. 3200 €
Polog za rezervaciju mjesta: 400 €

*Polog se oduzima od ukupne cijene tečaja. U polog je uključena administrativna naknada od 46 € koja je nepovratna.

 

Neobavezne nadoplate:

Izlet u Oxford s ulaznicom Balliol College (ako bude dostupno) - cijena još nije potvrđena

Izlet u Thorpe Park - cijena još nije potvrđena

BISHOP’S STORTFORD COLLEGE

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka