Kako odabrati karijeru već u srednjoj školi?

25.01.2023


Dok ste u srednjoj školi, vjerojatno vrlo često čujete pitanje „Što želiš biti kad odrasteš?“ Odgovor se čini jednostavnim: „Želim imati dobar posao koji volim raditi, zarađivati koliko zaslužujem, imati dobru ravnotežu privatnog i poslovnog života“.

Vjerojatno mislite da u srednjoj školi imate sve vrijeme ovoga svijeta da odlučite što želite raditi nakon mature. No, srednjoškolske godine prolaze brzo, zato je važno što prije početi planirati i pripremati se za budućnost. I da, znamo da biste se mogli mnogo puta predomisliti oko odabira željene karijere pa i studija, ali važno je da na umu imate barem početnu točku kako biste išli u pravom smjeru.

Uz više slobodnog vremena, manje obaveza u školi i nekoliko korisnih savjeta naših stručnjaka, vrijeme ljetnih praznika može biti vaša najbolja prilika da istražite, poboljšate i postavite ciljeve koji će vam pomoći u planiranju blistave budućnosti. Kako? Uz ljetne kampove za učenje jezika u inozemstvu, koji su ujedno usmjereni na istraživanje karijera.

Kako bismo vam olakšali pronalazak informacija i korisnih savjeta, pozivamo vas da se pridružite webinaru koji će 31. siječnja organizirati Swiss Education Group. Tijekom webinara čut ćete brojne korisne savjete o tome kako uspješno isplanirati svoj obrazovni i karijerni put.

PREZENTACIJA

Datum i vrijeme: 31.1. u 15 sati 
Lokacija: Zoom

Tema: How young teens can prepare for a global future career? 
How summer camps can improve your verbal and leadership skills and can help you decide what career is best for you? Summer camp at Swiss Education Group – a successful academic path to a global future career.

Prezenter: Kristina Kirilova, Regional Manager za Swiss Education Group

PRIJAVITE SE OVDJE!

 

O Swiss Education Group:

Swiss Education Group najveća je institucija za privatno obrazovanje u Švicarskoj. Trenutno vode 4 najbolje svjetske ugostiteljske škole i imaju više od 6000 studenata. S gotovo 40 godina iskustva u obrazovanju o ugostiteljstvu, poslovanju i kulinarstvu, njihov utjecaj na globalnoj razini ne iznenađuje. SEG-ovi studenti ponose se razvijenim vještinama vodstva i poduzetništva koje su im potrebne da bi napredovali u ugostiteljskoj industriji i izvan nje.

Studiji i jezični kampovi

Uz nevjerojatne preddiplomske i diplomske studije, Swiss Education Group organizira i ljetne jezične kampove. Škola nudi dva ljetna kampa za različite dobne skupine: Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux.

U sklopu Swiss Weeka, od 30.1. do 5.2., možeš rezervirati jedan od ova dva tečaja i ostvariti popust od 15%.

VIŠE INFORMACIJA PROČITAJTE OVDJE.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka