Iskoristite 20% popusta na ljetne tečajeve stranih jezika škole TASIS u Švicarskoj!

03.03.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Švicarskoj – sve informacije na jednome mjestu!


Swiss Week – tjedan posvećen ljetnim jezičnim kampovima za djecu u inozemstvu i ove će godine predstaviti vrhunske tečajeve stranih jezika švicarske škole The American School in Switzerland, poznatije kao TASIS.

Tjedan švicarskog obrazovanja počinje ovoga ponedjeljka, a u sklopu Swiss Weeka, jednom godišnje, škole daju 20% popusta na vrhunske tečajeve iz engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika! Ove godine ljetni kampovi za djecu u inozemstvu posebno su bitni jer polaznicima pružaju neprestanu interakciju, druženje i grupne aktivnosti na otvorenome, naglasak je na zabavi, druženju i stvaranju uspomena te nadoknađivanju društvenih aktivnosti koje su djeci prijeko potrebne.

TASIS

TASIS je najstarija privatna američka škola u Švicarskoj, a nalazi se u južnoj regiji Ticino. TASIS polaznicima omogućuje dva tečaja: Lugano i Le Chateau des Enfants.

LUGANO

11-13, 14-18 godina / francuski, engleski, talijanski, njemački jezik

Lugano, TASIS-ov ljetni kamp za djecu od 11 do 18 godina smješten u vili De Nobili, osim učenja jezika 26 školskih sati tjedno nudi module kroz koje djeca mogu steći znanje te razvijati interes u različitim područjima.
 
Neka od njih su:

  • STEM – za one koji žele poboljšati matematičke i znanstvene vještine, razviti tehnološke i inženjerske vještine, učiti o robotici i slično,
  • arhitektura i dizajn – polaznici proučavaju klasičnu arhitekturu 19. stoljeća, skiciranje i modeliranje te svoje radove predstavljaju na ljetnom festivalu umjetnosti,
  • akademsko pisanje – za one koji žele poboljšati svoj stil akademskog pisanja kroz različite formate,
  • talijanska kuhinja – polaznici pripremaju autentičnu talijansku granu te posjećuju razne proizvodnje hrane,
  • priprema portfelja – uključuje intenzivni tečaj crtanja te pripremu portfelja uz mentorstvo poznatog umjetnika iz Firence,
  • moda i dizajn – rezervirano za one s interesom za modu i tekstilnu dizajn te sve elemente poslovanja koje uključuje modna industrija,
  • digitalna fotografija – tečaj o osnovama digitalne fotografije koji predfaju iskusni fotografi,
  • nogomet s mladom reprezentacijom Milana – jedinstvena prilika za treniranje uz mladu reprezentaciju nogometnog kluba Milano.

Uz sve aktivnosti, u kampu je polaznicima na raspolaganju bazen, sportska dvoranu za aerobik, košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, ateljei za umjetnost i kazalište te mnoge druge atraktivnosti.

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

LE CHATEAU DES ENFANTS

4-10 godina / engleski ili francuski jezik

Le Chateau des Enfants međunarodni je ljetni kamp za djecu u dobi od 4 do 10 godina koji se održava u vili Belvedere. 
 
Od tečajeva stranih jezika, djeca mogu odabrati engleski ili francuski jezik koji se uče 15 školskih sati tjedno te sudjelovati u predavanjima u području STEAM-a koji je kombinacija znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike. 

Uz to, polaznici odabiru specijalizacije koje uključuju:

  • robotiku,
  • prirodoslovne znanosti,
  • znanstveno istraživanje,
  • sport i plivanje,
  • izvedbene umjetnosti,
  • vizualnu umjetnost.

Također, ovisno o dobi, polaznici zainteresirani za sportske aktivnosti mogu birati između odbojke, tenisa, nogometa i plivanja. Od ove godine mogu se odlučiti i za dva intenzivna četverodnevna sportska programa za tenis ili nogomet s AC Milan Junior kampom. Naravno, uz sve navedeno organizirane su i razne zabavne aktivnosti za polaznike usmjerene na druženje i interakciju.

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

Javite nam se kako bismo vas detaljno informirali o svim švicarskim školama koje sudjeluju u Swiss Weeku, odaberite i rezervirajte idealan ljetni jezični tečaj u nadolazećem tjednu, od 7. do 11. ožujka, te iskoristite nevjerojatnu priliku za popust od 20%! 

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka