EU Business School – vrhunska poslovna škola na čak 4 kampusa

24.04.2024


EU Business School brzo je stekla reputaciju jedne od najboljih obrazovnih institucija u području poslovanja. Njihov vrhunski obrazovni sustav, kvalitetna nastava, dinamična atmosfera te snažna međunarodna mreža doprinose izvanrednom ugledu.
 
Škola se fokusira na pripremu inovatora i visokokvalificiranih stručnjaka, nudeći programe obrazovanja u području poslovanja prilagođene aktualnim potrebama i personalizirane orijentacije. Fleksibilan i moderan akademski sustav omogućuje studentima razvoj i usavršavanje profesionalnih i osobnih vještina, pružajući im dragocjena znanja i iskustva.

Sveučilište se smjestilo na 3 kampusa u različitim državama – Španjolskoj, Švicarskoj i Njemačkoj, a ima i takozvani Digitalni kampus koji studentima omogućuje u potpunosti hibridan način studiranja.
 
Studirati je moguće na sva 4 kampusa, što znači da svake godine možete mijenjati lokaciju! Naravno, potrebno je pripaziti da je odabrani studijski program dostupan na više kampusa.
 
EU Business School prepoznata je po svom inovativnom pristupu podučavanju, predanosti učenju kroz praksu i iskustvu te raznolikoj međunarodnoj zajednici. Također je i proglašena najboljom poslovnom školom u Kataloniji prema ljestvici uglednih španjolskih novina La Razón.

EU Business School je pravi primjer internacionalnog iskustva i beskrajnih mogućnosti koje su dostupne EU studentima.
 
Svoje iskustvo studija na EU Business School s nama je podijelio Niko Rudić, student MBA specijalizacije za International Business na kampusu u Barceloni.

Kako si se odlučio baš za ovo sveučilište i program?

Odlučio sam se baš za ovo sveučilište zato što sam prvenstveno čuo za to na konzultacijama u IntegralEdu, a i dosta sam istraživao na svoju ruku kad sam prošle godine bio u Barceloni na razmjeni. Studijski mi se program jako sviđa, najviše iz zato što sam upoznao ljude iz cijelog svijeta, a profesori stvarno drže konciznu i kvalitetnu nastavu.

Možeš li izdvojiti neki predmet ili projekt koji se posebno istaknuo?

Istaknuo bih kolegij Data Analysis for Managers s profesorom koji je jednostavno tri levela iznad svega što sam ikada do sada čuo i svoje znanje prenosi na student na najbolji mogući način.

Kako ti se sviđa studentski život u Barceloni, profesori, kolege?

Studentski život je pun zanimljivosti, svaki dan se nešto događa. Grad stvarno živi za studente i od studenata. Profesori i kolege su fenomenalni. Jedino mi kampus možda mogao biti malo bolji. Kampus kao kampus je obična zgrada, nema baš nekih aktivnosti tamo, ali to je nebitno.

Zašto bi preporučio ovo sveučilište budućim studentima?

U ova dva semestra koja sam do sad proveo ovdje, osjećam da je fakultet prilično ozbiljan i da baš može dobro pripremiti studente za život, ali i za specijalizirana područja. Prilikom istraživanja sveučilišta IntegralEdu me uputio na ovo sveučilište i vodili me kroz cijeli proces prijave i pripreme dokumentacije.

Neki od popularnih programa:

  • Bachelor of Business Administration 
  • Bachelor of Arts in Digital Communication 
  • Bachelor in Business (Law)
  • Master in Fashion & Luxury Business
  • Master in Digital marketing, Transformation & Design Thinking
  • Master in Artificial Intelligence for Business

 

EU Business School sudjeluje i na ovogodišnjem izdanju LEAP Summita koji će se održati 15. i 16. svibnja u prostorima Sveučilišta u Zagrebu te pozivamo sve zainteresirane da se pridruže radionici Brand like a Girl koju će održati profesorica Raya Drenski. Tim povodom IntegralEdu poklanja i besplatnu prijavu na EU Business School. Rezerviraj svoj termin za besplatne konzultacije ovdje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka