UČENJE ENGLESKOG JEZIKA ZA ODRASLE U LONDONU

Cjelogodišnji program za odrasle

LONDON

London, glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, jedno je od najvažnijih svjetskih kulturnih, gospodarskih i političkih središta. London je poznat po svojoj raznolikoj arhitekturi koja uključuje znamenitosti kao što su Westminsterska palača (s Big Benom), Londonski Tower, Buckinghamska palača i Katedrala sv. Pavla. Grad je također dom brojnim muzejima i galerijama, uključujući Britanski muzej, Nacionalnu galeriju i Tate Modern.

London je multikulturalni grad s preko 300 jezika koji se govore unutar njegovih granica. Njegovo stanovništvo prelazi devet milijuna ljudi, što ga čini jednim od najvećih gradova u Europi. Također je važno središte obrazovanja s prestižnim institucijama poput Sveučilišta u Londonu, Londonske škole ekonomije i političkih znanosti (LSE) i Imperial College London.

London nudi raznolike mogućnosti za zabavu i rekreaciju, uključujući brojne parkove (poput Hyde Parka), kazališta u West Endu i brojne restorane koji nude kuhinje iz cijelog svijeta. London je također poznat po svojim sportskim događanjima, uključujući nogometne klubove poput Chelsea i Arsenala.

Uz sve to, London je važno prometno čvorište s razvijenom mrežom podzemne željeznice (London Underground) i velikim međunarodnim zračnim lukama poput Heathrowa.

ŠKOLA

Škola Kings London je smještena u bogatom i zelenom predgrađu Beckenhamu u južnom Londonu. Na kampusu se nalaze recepcija, knjižnica, menza, informatičke učionice sa interaktivnim pločama, a polaznici mogu uživati i u zelenim vrtovima kampusa.

SMJEŠTAJ

KINGS APARTMANI

Polaznici će biti smješteni u zajedničkim apartmanima koji su izgrađeni isključivo za polaznike ove škole. Imaju opciju birati između jednokrevetnih, dvokrevetnih soba ili studio soba, sa zajedničkom ili vlastitom kupaonicom. U apartmanima se nalaze i dnevna soba, kuhinja koja je u potpunosti opremljena, balkon , pristup Internetu i perilica rublja. U neposrednoj blizini smještaja se nalaze kafići, restorani, supermarketi, teretana, pubovi i banka. Apartmani su udaljeni 15 minuta pješice od škole, a u blizini se nalazi i javni prijevoz koji vodi do centra Londona (oko 25 minuta vlakom).

YARA LJETNA REZIDENCIJA

Polaznici će biti smješteni u jednokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom i pristupom kuhinji koju dijele s drugim polaznicima. U studentskom domu se nalaze i zajedničke prostorije poput dnevne sobe, vanjski vrt i krovna terasa gdje se mogu družiti i upoznati s drugim polaznicima. Ljetna rezidencija se nalazi u neposrednoj blizini supermarketa, željezničke stanice, kafića, restorana, pubova… Smještaj je udaljen 20 minuta vožnje vlakom od škole, a od centra Londona 25 minuta vožnje.

GENERAL INFORMATION

Dob: 18+
Smještaj: Soba u zajedničkom apartmanu
Nastava: 28 školskih sati tjedno
Održava se: Cijele godine
Putuje se: Nedjelja - subota
Trajanje:  2 - 23 tjedana
Grupa: Maksimalno 14 polaznika

 

TEČAJEVI JEZIKA

Polaznici mogu birati između intenzivnog tečaja engleskog jezika i pripreme za IELTS.

INTENZIVNI TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA

General English: 20 školskih sati tjedno

Izborne teme: 8 školskih sati tjedno


Intenzivni tečaj engleskog jezika je namijenjen za polaznike koji žele poboljšati svoje znanje engleskog u kratkom vremenskom roku. Polaznici će pri dolasku pisati ispit znanja kako bi se pridružili grupi koja je odgovara njihovoj razini znanja. Tijekom tečaja, raditi će se na vještinama slušanja, pisanja, čitanja i komunikacijskim vještinama odnosno razgovornim. Osim toga, polaznici će birati i izborne teme kroz koje će moći još bolje razviti svoje jezične vještine u određenim temama koje ih zanimaju. Neke od mogućih tema:

  • Glazba
  • Drama
  • Američka kultura
  • Grupne rasprave
  • Razgovorne vještine
  • Britanska kultura i povijest
  • Poslovni engleski
  • Marketing i digitalni mediji

 

PRIPREMA ZA IELTS

Trajanje: Minimalno 2 tjedna

Počinje: svaki ponedjeljak u razdoblju od 08.01. do 09.12.2024.

Broj nastavnih sati: 28 školska sata

Minimalna razina znanja: B1

 

Tečaj pripreme za IELTS se sastoji od dva dijela:


General English – 20 školskih sati tjedno.

U ovom dijelu, nastava je osmišljena kako bi poboljšala vještine čitanja, pisanja, slušanja i komunikacijska vještina. Svaki tjedan će se nastave fokusirati na neku drugačiju temu, a tijekom nastave će se raditi na izgradnji vokabulara, interpretaciji tekstova i prezentiranju.


IELTS preparation – 8 školskih sati tjedno

Tijekom pripreme za IELTS, polaznici će se intenzivno pripremati za ispit. Pisati će probne ispite, raditi simulaciju ispitnih uvjeta, prolaziti kroz sve dijelove ispita kako bi polaznici shvatili koncept ispita i što se očekuje od njih. Prolaziti će zajedno s profesorima kroz probne ispite i odgovore i raditi na vještini upravljanja vremenom.

GENERAL COURSE

Trajanje: minimalno 2 tjedna

Broj sati: 20 školskih sati tjedno


General course ili opći tečaj engleskog jezika je najfleksibilniji tečaj sa samo 4 školska sata dnevno i puno slobodnog vremena za razgledavanje i istraživanje grada. Polaznici će tijekom tečaja unaprijediti svoje vještine pisanja, čitanja, slušanja i razgovorne vještine. Prvi dan tečaja polaznici će pisati ispit kako bi mogli biti raspoređeni u grupe prema razini znanja.

CIJENE

CIJENA TEČAJA
Upisnina 100 €
General English 400 € tjedno
Intenzivni engleski 490 € tjedno
Priprema za IELTS 490 € tjedno

 

CIJENA SMJEŠTAJA
Vrsta smještaja 07.01. - 30.06. i 04.08. - 29.12. 30.06. - 04.08.
KINGS APARTMANI (cijena po osobi, tjedno)
Jednokrevetna soba sa zajedničkom kupaonicom  455 € 484 €
Dvokrevetna soba sa zajedničkom kupaonicom 285 € 315 €
Jednokrevetna soba sa vlastitom kupaonicom 466 € 490 €
Dvokrevetna soba sa vlastitom kupaonicom 338 € 367 €
Jednokrevetni studio apartman 548 € 588 €
Dvokrevetni studio apartman 396 € 420 €
YARA LJETNA REZIDENCIJA - dostupno u razdolju 30.06. - 11.08. (cijena po osobi, tjedno)
Jednokrevetna soba sa vlastitom kupaonicom 484 €

 

-Povratni transfer do zračne luke Heathrow – 361 €

-Povratni transfer do zračne luke Stansted (Ryanair) – 443 €

GALLERY

Želite li vidjeti kako izgleda kampus?

VR posjet kampusu

Pritisnite na sliku za virtualni posjet kampusu u Londonu

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka