TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA NA OTVORENOM I MLADIH INFLUENCERA

Kamp za polaznike od 8 do 14 godina

ŠKOLA

Škola je osnovana 1837.godine i nalazi se na prekrasnom prostranom kampusu u selu Sussex u blizini primorskog grada Worthinga. Lokacija škole i priroda koja ju okružuje stvara osjećaj slobode, idealno je za polaznike koji uživaju u prirodi i traže ljetnu avanturu. Škola nudi izvrsne moderne objekte kao što su teniski tereni, sportska dvorana, bazen, kazalište i prostorije sa računalnom opremom.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni u sobe sa 4 do 8 kreveta sa zajedničkom kupaonicom. Polaznici će biti dijeliti sobu sa polaznicima slične dobi i drugih nacionalnosti. Na kampusu će biti dostupan Internet te opcija pranja rublja dva puta tjedno.

TRANSFER

Transfer od/do zračnih luka Heathrow i Gatwick je uključen u cijenu kampa za određeni vremenski period ( 9 – 18h). Transfer od/do željezničke stanice St. Pancras je u uključen u cijenu u određenom vremenskom periodu (10 – 17h).

IZLETI

Izleti će biti organizirani srijedom, subotom i nedjeljom te uključuju odlazak u Brighton, Windsor i London (Big Ben, Madame Tussauds, London Eye, akvarij, zoološki vrt), ali i kulturološke posjete dvoraca, muzeja i palača.

DRUŠTVENA DOGAĐANJA (VEČERI)

Za polaznike će svaku večer biti osmišljen zabavni program koji će pružiti priliku da se polaznici druže i vježbaju jezik na poticajan i zabavan način. Primjeri aktivnosti: disco, karaoke, modne revije, talent show, potraga za blagom, egg drop challenge…

GENERAL INFORMATION

Dob: 8 - 14 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 24 školska sata nastave tjedno
Putuje se: Nedjelja - subota
Datumi održavanja: 28.07. - 10.08.2024.
Trajanje: 2 tjedna
Veličina grupe: Maksimalno 14 polaznika

 

LJETNI KAMPOVI

Polaznici mogu birati između dva tečaja jezika: Adventures in English i Young Influencers.

Dob: 8 – 14 godina


Tečaj namijenjen za polaznike koji žele razviti svoje komunikacijske vještine na engleskom jeziku putem raznih avanturističkih aktivnosti i učenja na otvorenom. Polaznici će unaprjeđivati znanje engleskog kroz istraživanje predmeta kao što su ekologija, svemir, znanost i tehnologija. Ovaj jezični tečaj nudi spoj praktične nastave i aktivnosti na otvorenom kao što su orijentacijsko trčanje, potraga za blagom, rješavanje problema, šetnja u prirodi…

Dob: 11 – 14 godina

Potrebna razina znanja engleskog: minimalno A2


Ovaj tečaj se temelji na kritičkom razmišljanju i vještinama rješavanja problema. Vještine na kojima se radi su osmišljene za osposobljavanje polaznika za rješavanje složenih izazova i problema u konkurentnom i tehnološki naprednom svijetu. Tijekom tečaja koristiti će se brojni suvremeni alati i metode, koji su povezani s društvenim medijima, digitalnom komunikacijom i tehnologijom kao što su: animacija, blogging, 3D dizajn i 3D print, Youtube za djecu, stvaranje vlastite aplikacije.

POSLIJEPODNEVNE AKTIVNOSTI

Nakon nastave polaznici sudjeluju u nizu sportskih i rekreacijskih aktivnosti.

Polaznici će moći izabrati željeni sport ili aktivnost, a opcije su: kuhanje, ples, drama, nogomet, rukomet, tenis, plivanje, rugby, jahanje, košarka, LEGO & kodiranje.

UKLJUČENO U CIJENU

  • Smještaj na kampusu
  • Puni pansion
  • 24 školska sata nastave tjedno
  • Organizirane večernje aktivnosti
  • Sportske aktivnosti
  • Pranje rublja 2 puta tjedno
  • Izleti
  • Diploma o završetku tečaja
  • Transfer od/do zračnih luka Heathrow i Gatwick u određenim terminima

CIJENA PO POLAZNIKU

CIJENA PO POLAZNIKU
Adventures in English 2 tjedna 3251 €
Young Influencers 2 tjedna 3368 €
Košarka 1 tjedan 285 €
LEGO & kodiranje 1 tjedan 285 €
Jahanje 1 tjedan 380 €
Tenis 1 tjedan 285 €

 

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka