MICHAEL OWEN LJETNI KAMP ENGLESKOG I NOGOMETA

Nogometni i jezični kamp za djevojke i dječake između 10 i 17 godina

Ovaj jedinstven nogometni kamp uključuje treniranje sa svjetskom nogometnom zvijezdom. Prijaviti se mogu i djevojke i dječaci svih razina nogometnih vještina i fanovi nogometnih klubova. U sklopu nogometnog kampa posjetiti će i poznati stadion Emirates kluba Arsenal u Londonu, a dobiti će i paket sa sportskom opremom (čarape, majcu, kratke hlače i personaliziranu bocu). Poznati bivši nogometaš Liverpoola Mark Wright će sa polaznicima održati i privatne treninge.
Polaznici će imati treninge nogometa u jutarnjim satima, a satove engleskog jezika u popodnevnim satima. Svaku večer će polaznici imati organiziran večernji program. Vikendom će ići na izlete u London (sa posjetom Emirates stadiona) i u Cambridge.

OAKHAM SCHOOL

Škola Oakham jedna od najstarijih internatskih škola u Velikoj Britaniji te je osnovana 1584. godine.  Ova škola ima bogatu povijest i ugled u obrazovanju, a poznata je po akademskom i sportskom uspjehu svojih učenika. Škola je opremljena sportskom dvoranom, bazenom, teniskim terenima, zajedničkim prostorijama i sobama sa računalima. Škola se nalazi u vrlo atraktivnom okruženju u središtu grada Oakham. Grad Oakham je prekrasan ruralni gradić koji se nalazi u blizini Cambridgea. Udaljen je sat i pol vožnje vlakom od Londona, malo više od sat i pol od zračne luke u Birminghamu, a željeznička stanica je udaljena manje od 10 minuta hoda od škole.

OAKHAM

Oakham je maleni grad smješten u engleskoj grofoviji Rutland. S obzirom na svoju povijest i arhitekturu, Oakham je prekrasan primjer engleskog seoskog gradića. Jedna od najpoznatijih znamenitosti u Oakhamu je Oakham Castle, koji datira iz 12. stoljeća. Iako se naziva dvorcem, zapravo je više kao dvorana za sastanke, ali i dalje ima impresivnu arhitekturu i važnu ulogu u lokalnoj povijesti. Grad Oakham također je poznat po svojoj ljepoti prirode, okružen je prekrasnim pejzažima i jezerima, što ga čini popularnom destinacijom za rekreativne aktivnosti poput šetnji, vožnje biciklom i ribolova.

Oakham ima i živopisan centar grada s trgovinama, kafićima i restoranima, gdje posjetitelji mogu uživati u lokalnoj kulturi i gastronomiji. Sve u svemu, Oakham je šarmantan engleski grad s bogatom poviješću, prekrasnom prirodom i živopisnom lokalnom zajednicom.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni na kampusu u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkom kupaonicom. Svaki učenički dom na kampusu ima zajedničke prostorije gdje se polaznici mogu družiti. U sklopu učeničkog doma postoji mogućnost pranja rublja.

GENERAL INFORMATION

Dob: 10 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 20 školskih sati engleskog jezika tjedno
15 sati treninga nogometa tjedno
Putuje se: Nedjelja - nedjelja
Održava se: 07.07. - 18.08.2024.
Trajanje: 2 tjedna
Veličina grupe: Maksimalno 15 polaznika

 

MICHAEL OWEN RED STAR FOOTBALL SCHOOL

Polaznici će imati 15 sati nogometnih treninga tjedno, plan nogometnih treninga je posebno osmislio Michael Owen, a treninge će nadgledati bivši igrač Liverpoola Mark Wright zajedno sa drugim visokokvalificiranim trenerima.
Ovaj nogometni tečaj pruža polaznicima priliku da poboljšaju svoje nogometne vještine pod vodstvom iskusnih trenera. Provesti će se procjena svakog polaznika pri čemu će biti testirana brzina, kondicija i tehničke sposobnosti. Nakon toga, polaznici će biti podijeljeni u 3 grupe prema razini nogometnih vještina kako bi treneri mogli maksimalno iskoristiti potencijal igrača.
 

Nogometne vještine koje će polaznici vježbati će uključivati:

 • kontrolu lopte,
 • dodavanje i kretanje,
 • agilnost,
 • pozicioniranje,
 • taktike i formacije
 • razumijevanje umijeća obrane i napada

 

Na kraju tečaja svaki će polaznik dobiti personalizirani video, snimljen od strane trenera, u kojem će trener polazniku dati prijedloge za daljnje vježbe, što može poboljšati i na čemu treba raditi, što su mu jake, a što slabije strane.
 

CIJENA UKLJUČUJE

 • 20 školskih sati engleskog jezika tjedno
 • 15 sati treninga nogometa tjedno
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • Večernji program
 • 2 cjelodnevna izleta
 • Večernji program
 • Nastavni materijali
 • Transfer od/do zračnih luka u Lodonu
 • Paket sa sportskom opremom

CIJENA PO POLAZNIKU

  2 tjedna
Michael Owen nogometni kamp 4204 €
   

 

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka