KAMP LONDON EXPLORERS U ROYAL RUSSELU

Kamp za polaznike od 11 do 17 godina

ŠKOLA

Škola Royal Russell, okružena prostranim zelenim površinama, nevjerojatna je nova lokacija koja se prvi puta koristi u  2024., a nalazi se u neposrednoj blizini Londona i veličanstvenih atrakcija glavnog grada Velike Britanije. Ova škola će tjedno primiti do 185 učenika koji će moći uživati ​​u modernim i visokokvalitetnim sadržajima u školi. Biti tako blizu sela i glavnog grada stvara pravi osjećaj slobode i povezanosti s prirodom, kao i sjajnu priliku za istraživanje Londona i drugih dostupnih izletišta. Sigurna i zaštićena lokacija kampusa i živahna atmosfera idealan su prostor za zabavu i razvoj polaznika dok istovremeno doživljavaju najbolje od glavnog grada u blizini.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni u jednokrevetni, dvokrevetnim sobama i trokrevetnim sobama na modernom kampusu. Polaznici će biti raspoređeni u sobe prema dobi i sa polaznicima različitih nacionalnosti kako bi mogli vježbati engleski. Svi polaznici će imati pristup zajedničkoj dnevnoj sobi gdje se mogu družiti i opustiti. Na kampusu će spavati i uvijek biti dostupno osoblje jezičnog centra. Polaznici imaju pristup ambulanti i doktoru na kampusu. Rublje se pere barem dva puta tjedno.

IZLETI

Izleti će biti organizirani utorkom, četvrtkom i vikendom. Vikendima će biti organizirani izleti u Cambrigde, Windsor ili Oxford, a preko tjedna će polaznici imati priliku 2 puta ići na poludnevni izlet u London.

DRUŠTVENE VEČERNJE AKTIVNOSTI

Svaku večer će biti organizirane društvene aktivnosti koje su odlična prilika da se polaznici bolje upoznaju, opuste, zabave i rade na komunikacijskim vještinama. Neke od društvenih aktivnosti su disko, karaoke, talent show, potraga za blagom…

TRANSFER

Transfer od/do zračnih luka Heathrow i Gatwick je uključen u cijenu kampa za određeni vremenski period (9 – 18h). Transfer od/do željezničke stanice St. Pancras je u uključen u cijenu u određenom vremenskom periodu (10 – 17h).

GENERAL INFORMATION

Dob: 11 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 26 školskih sati nastave tjedno
Putuje se: Nedjelja - subota
Datumi održavanja: 04.08. - 17.08.2024.
Trajanje: 2 tjedna
Veličina grupe: Maksimalno 14 polaznika

 

LJETNI TEČAJEVI

Polaznici mogu birati između 2 tečaja: London Explorers i English for the Future

Dob: 11 – 13 godina


Ovaj tečaj savršen je za mlađe polaznike koji žele poboljšati svoj engleski. Nastava engleskog jezika će se održavati unutar i izvan učionice koristeći prekrasnu prirodu koja okružuje školu i jedinstven položaj škole u blizini Londona. Polaznici će imati priliku istražiti povijest, geografiju, umjetnost i kulturološko nasljeđe Londona. Tijekom posjeta i istraživanja Londona, polaznici će svoja saznanja pretvoriti u projekt u obliku pjesme, novinskog članka ili istraživanja.

Dob: 13 – 17 godina

Potrebna razina znanja engleskog: A2


Ovaj inovatni ljetni tečaj je namjenjen za polaznike koji su znatiželjni i žele istražiti i diskutirati o globalnim izazovima 21. stoljeća. Tečaj se sastoji od 26 školskih sati nastave tjedno.


Tijekom jutarnje nastave polaznici će razvijati svoje prezentacijske vještine gledajući TED govore, pripremati će vlastite prezentacije, učiti o održivost i globalnim izazovima. Tijekom poslijepodnevne nastave biti će održane praktične radionice tijekom kojih će učiti kako pretraživati Internet, analizirati ciljeve održivog razvoja UN-a i ponuditi vlastita praktična rješenja za globalne probleme. Za kraj polaznici će razviti vlastiti projekt koji će se temeljiti na jednom od ciljeva održivog razvoja (zaštita planeta, promicanje mira, postizanje ravnopravnosti spolova, iskorjenjivanje siromaštva i gladi…).

POSLIJEPODNEVNE AKTIVNOSTI

Nakon nastave, polaznici se mogu uključiti u niz sportskih aktivnosti:

Aerobik, ples, dizajn, pjevanje, odbojka, kartanje, graničar…

Naš program „akademija“ nudi stručne programe za polaznike koji žele razviti svoje vještine, tehniku ​​i samopouzdanje u određenim sportskim i slobodnim aktivnostima.

Primjeri: suvremeni ples, pisanje eseja, masterchief, golf, tenis, jahanje, javni govor.

UKLJUČENO U CIJENU

 • 26 školskih sati nastave tjedno
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • Organizirane večernje aktivnosti
 • Sportske aktivnosti
 • Izleti
 • Pranje rublja
 • Diploma o završetku tečaja
 • Wi-Fi
 • Povratni transfer do zračnih luka Heathrow i Gatwick u određenim satima
 • Povratni transfer do željezničke stanice St.Pancras u određenim satima

CIJENA

CIJENA PO POLAZNIKU
London Explorers 2 tjedna 3723 €
English for the Future 3723 €
Jahanje 1 tjedan 380 €
Tenis 1 tjedan 285 €
Suvremeni ples 1 tjedan 285 €
Masterchief 1 tjedan 285 €
Pisanje eseja 1 tjedan 205 €
Javni govor 1 tjedan 205 €
Golf 1 tjedan 345 €

 

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka