KAMP ENGLESKOG JEZIKA I NOGOMETNI KAMP MANCHESTER CITY

Kamp za polaznike od 9 do 17 godina

Ovaj ljetni kamp je namijenjen za djevojčice i dječake koji žele učiti engleski i trenirati nogomet na stadionu City Football Academy, domu poznatog kluba Manchester Cityja. Program je osmišljen na principu „učenja kroz aktivnosti“ te je dizajniran da polaznicima pomogne u poboljšanju komunikacijskih vještina – na terenu i van terena. Treneri su visokokvalificirani i pružiti će polaznicima priliku da treniraju kao igrači kluba Manchester City. Tijekom nogometnog kampa dječaci i djevojke će trenirati zasebno, ali će zajedno pohađati nastavu engleskog jezika.

Ljetni kamp za djevojčice se održava od 14.07. do 26.07.2024.

Ljetni kamp za dječake se održava: 30.06. – 12.07., 14.07. – 26.07. i 28.07. – 09.08.2024.

ETIHAD KAMPUS

Ljetni kamp se odvija u srcu kampusa Etihad na stadionu City Football Academy – vrhunskom objektu za nogometnu obuku. Koristi ga prva momčad Manchester Cityja te je ovaj objekt odabran kako bi pomogao mladim igračima da ostvare svoje ciljeve na doista izvanrednoj lokaciji.

NOGOMETNI TERENI

Polaznici će imati na raspolaganju impresivnih 16 unutarnjih i vanjskih terena. Kao polaznik ovog programa, imat ćete puni pristup ovim inspirativnim terenima. Tereni na kojima će polaznici imati priliku trenirati čine zaista izvanredan ambijent za trening i igru.

CONNELL COLLEGE

Connell College je moderna obrazovna ustanova koju koriste neki od igrača Akademije Manchester Cityja. Ovdje će polaznici provoditi svoje pauze sa svojim suigračima i uživati ​​u interaktivnim radionicama. Također, ovdje će biti poslužen ručak svaki dan, kako bi polaznici održali potrebnu razinu energije.

SMJEŠTAJ

Svi polaznici će biti smješteni u modernom učeničkom domu u jednokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom. U svojim sobama će imati Wi-Fi, radni stol i garderobu. Na kampusu će jesti doručak i večeru, ručak će biti organiziran na Connell Collegeu, a u slučaju izleta biti će im pripremljeni lunch paketi. Svaki dan će imati organiziran prijevoz od/do City Football stadiona koji je udaljen 20 minuta vožnje i  gdje će se održavati nogometni treninzi. Učenički dom ima moderne sportske objekte (poput bazena i teretane) i zajedničke prostorije gdje se polaznici mogu družiti, igrati igrice, gledati filmove i učiti. Svaki polaznik će dobiti odjeću za trening koja će se prati svakodnevno, dok će se pranje njihove druge odjeće naplaćivati dodatno.

GENERAL INFORMATION

Dob: 9 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 20 školskih sati engleskog jezika tjedno
15 sati nogometnih treninga tjedno
Putuje se: Nedjelja - petak
Održava se: 30.06. - 09.08.2024.
Trajanje: 12 noći
Veličina grupe: maksimalno 16 polaznika

 

CITY FOOTBALL LANGUAGE

Ovaj jezični tečaj je namijenjen za polaznike svih razina znanja engleskog jezika.


Nastava engleskog jezika slijedi nastavni program na temu Manchester Cityja, a tijekom nastave se koristi interaktivna tehnologija kako bi učenje bilo zabavno. Polaznici mogu očekivati da će naučiti o različitim zanimanjima u nogometu i kako izgleda tipičan dan igrača, menadžera, analitičara i novinara. Potom će uslijediti praktične aktivnosti koje će vještine iz ovih zanimanja staviti u praksu, kao što su:

 • Konferencija za novinare i intervjui za medije
 • Nogometne analize i mišljenja
 • Komentiranje utakmica i rasprava
 • Video i pisani novinarski projekti


Sve navedeno će pomoći polaznicima da poboljšaju svoje znanje engleskog kroz čitanje, pisanje, slušanje i razgovor o svojoj omiljenoj temi – nogometu.

Program je osmišljen od strane naših iskusnih trenera koji imaju napredno znanje o metodologiji Manchester Cityja. Tijekom nogometnih treninga polaznici će dobiti pravi uvid u to kako igrači Manchester Cityja treniraju. Polaznici će neprestano usavršavati svoje vještine engleskog jezika u autentičnom, praktičnom i modernom okruženju.

Treninzi su fokusirani na sljedeća područja:

 • Razvoj individualnih tehnika i vještina
 • Izazovni 1v1 treninzi
 • Timska igra i zajednički rad
 • Razumijevanje učinka Manchester Cityja kroz igranje igrica

 

Polaznici će u sklopu nogometnog kampa dobiti sljedeću sportsku opremu: dvije majice, dvoje kratkih hlačica, dva para čarapa, jedan donji dio trenirke i jedna jakna za kišu. Također, dobiti će ocu vodu i torbu.

CIJENA UKLJUČUJE

 • 15 sati nogometnih treninga tjedno
 • 20 školskih sati engleskog jezika tjedno
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • Sportska odjeća za trening
 • Diploma po završetku tečaja
 • Proslava na kraju tečaja
 • Posjet Etihad stadiona
 • Večernje aktivnosti
 • Izleti vikendom

CIJENA PO POLAZNIKU

Cijena po polazniku za 12 noći
Nogometni kamp i tečaj engleskog jezika 5378 €
Dodatna noć 123 €
City Football zdravstveno osiguranje 46 €

 

Shuttle transfer (cijena u jednom smjeru)

Zračna luka London Heathrow 235 €
Zračna luka Leeds Bradford 153 €
Zračna luka Manchester 59 €
Zračna luka Liverpool John Lennon 117 €
Željeznička stanica Manchester Piccadily 23 €

 

Shuttle transfer podrazumijeva da polaznici mogu čekati i do 2 sata nakon slijetanja kako bi se oformirale grupe djece koja stiže u isto vrijeme.

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka