KAMP ENGLESKOG I LIVERPOOL NOGOMETNI KAMP

Kamp za polaznike od 9 do 17 godina

Nogometni ljetni kamp pruža polaznicima jedinstveno nogometno iskustvo ovog ljeta uz Liverpool FC Camps. Polaznici će učiti igrati na način Liverpoola koristeći isti nastavni plan i program kao Liverpool FC Academy. Biti će smješteni u dvije najbolje privatne škole u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sam ljetni kamp pruža vrhunsku priliku za razvoj na terenu i izvan njega. U jutarnjim satima polaznici će trenirati nogomet, a u popodnevnim satima, poslije ručka, polaznici će imati nastavu engleskog jezika. Nakon večere imati će ponovno nogometni trening. Polaznici će u sklopu kampova imati priliku posjetiti Anfield stadion.

SMJEŠTAJ

REPTON SCHOOL

Ova škola je osnovana 1557. te je jedna je od najboljih privatnih škola u Engleskoj. Obrazujući slavne Britance kao što je Roald Dahl, škola je posljednjih godina doživjela velika ulaganja u moderne objekte, uključujući sportski centar vrijedan šest milijuna funti otvoren 2019. Polaznici će biti smješteni u jednokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama. Na kampusu se nalaze i razni sportski objekti (bazen i višenamjenske sportske dvorane) i moderne učionice. Polaznici ove škole, koji će se odlučiti na 2 tjedna boravka u kampu, će imati priliku posjetiti Liverpool.

RADLEY COLLEGE

Radley College je osnovan 1847. godine i prestižna je privatna škola smještena u blizini Oxforda, zapadno od Londona. Slikoviti kampus predstavlja mješavinu povijesnih zgrada i najmodernijih sportskih objekata, pružajući inspirativno okruženje za Liverpool Football Camps. Polaznici će biti smješteni u jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa zajedničkim kupaonicama. Polaznici ove škole, koji će se odlučiti na 2 tjedna boravka u kampu, će imati priliku posjetiti London.

JEZIČNI TEČAJ

Svaki polaznik koji dolazi u ljetni kamp iz inozemstva ili čiji prvi jezik nije engleski, suočava se s dodatnim izazovom usavršavanja engleskog jezika uz nogomet. Ljetni kampovi neprimjetno kombiniraju nogomet i engleski kroz cijeli program, nogomet je ključna tema u učionici, a engleski jezik se govori i vježba na terenu.
Prije početka kampa polaže se online test za procjenu vokabulara i gramatike polaznika. Po dolasku, učitelji razgovaraju sa svakim polaznikom kako bi procijenili njegovu razinu i smjestili ih u pravi razred. U cijelom kampu se govori engleski kako bi se stvorilo jedinstveno i impresivno okruženje. Na kraju svakog tjedna, učitelji ispunjavaju izvješća o napretku engleskog jezika za svakog polaznika zajedno s nekoliko savjeta o tome kako poboljšati svoj engleski kod kuće.

Dob: 9 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 24 sati nogometnih treninga tjedno
17 školskih sati engleskog jezika tjedno
Putuje se: Nedjelja - nedjelja
Održava se: 01.07. - 18.08.2024.
Trajanje: 1 ili 2 tjedna
Grupe: Maksimalno 12 polaznika

 

VRSTE NOGOMETNIH KAMPOVA

UZ NASTAVU ENGLESKOG JEZIKA BIRA SE I JEDAN OD SLJEDEĆIH NOGOMETNIH KAMPOVA:

Kamp za polaznike od 9 do 13 godina.

Inovativni treninzi prilagođeni su dobi i sposobnostima grupe, fokus je na individualnim i grupnim vježbama, malim igrama, a svaki tjedan je turnir. Na kraju tjedna treneri imaju individualne sastanke sa polaznicima tijekom kojih će im dati povratne informacije i izvještaj o napretku. Na taj način, igrači stječu bolje razumijevanje igre i razvijaju neovisnost i samopouzdanje.


Ovaj nogometni kamp je dostupan: Repton School (01.07. – 04.08.) i Radley College (05.08. – 18.08.)

Kamp za polaznike od 12 do 17 godina.

Polaznici će se iskušati u treninzima visokog intenziteta koji ih tjeraju da poboljšaju svoju tehniku i taktiku. Imati će priliku pokazati svoje vještine na terenu tijekom natjecateljskog turnira na kraju tjedna. Na kraju ovog nogometnog kampa, polaznici odlaze sa boljim razumjevanjem kako poboljšati svoju igru i shvaćanjem što je potrebno kako bi igrali na višoj razini.


Ovaj nogometni kamp je dostupan: Repton School (01.07. – 04.08.) i Radley College (08.07. – 18.08.)

Kamp za polaznike od 12 do 17 godina.

Polaznici će imati priliku trenirati i učiti od specijalnih trenera vratara, a fokus će biti na tehničkim i položanjim vještinama potrebnima za uspjeh vratara. U drugom dijelu dana vratari se pridružuju polaznicima ostalih nogometnih kampova te treniraju zajedno, a sve završava turnirom na kraju tjedna.


Ovaj nogometni kamp je dostupan u Repton School od 15.07. do 28.07.

Kamp za polaznike od 12 do 17 godina.

Inovativni treninzi prilagođeni su dobi i sposobnostima grupe, fokus je na individualnim i grupnim vježbama, malim igrama, a svaki tjedan je turnir. Na kraju tjedna treneri imaju individualne sastanke sa polaznicima tijekom kojih će im dati povratne informacije i izvještaj o napretku. Na taj način, igrači stječu bolje razumijevanje igre i razvijaju neovisnost i samopouzdanje.


Ovaj nogometni kamp je dostupan u školi Repton od 22.07. do 04.08.

CIJENA UKLJUČUJE

  • Smještaj na kampusu
  • Puni pansion
  • 24 sati nogometnih treninga tjedno
  • 17 školskih sati engleskog jezika tjedno
  • Nastavne materijale
  • Liverpool brendirani set
  • Posjet Anfield stadionu
  • Tjedni izvještaj trenera
  • Diplomu o završetku tečaja
  • Transfer od zračne luke Heathrow do škole i nazad u određenim danima

CIJENA

CIJENA PO POLAZNIKU
Ljetni kamp 1 tjedan 2732 €
Ljetni kamp 2 tjedna 5184 €
Dodatna noć 293 €

 

Povratni transfer do zračne luke Heathrow je uračunat u cijenu tečaja i odnosi se na dolaske ponedjeljkom (8-16h) i odlaske nedjeljom (11-18h).

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka