KAMP ENGLESKOG I NOGOMETNI KAMP LALIGA

Treniraj nogomet i uči engleski na modernim kampusima na jugu Engleske

Ovaj nogometni kamp vode službeni LALIGA treneri iz Španjolske i otvoren je za polaznike sa minimalno srednjim nogometnim vještinama. Polaznici će pohađati 18 školskih sati engleskog tjedno i 12 sati nogometnih treninga tjedno. Polaznici će imati priliku poboljšati svoje nogometne vještine pomoću specifičnih LALIGA metodologija treniranja. Cilj ovog kampa je stvorit 'kompletnog nogometaša', koristeći taktičke, tehničke, fizičke i psihološke treninge i radionice. Polaznici će imati priliku poboljšati svoje nogometne vještine pomoću video analize, sportskih znanstvenih radionica i individualiziranih tehničkih izvješća.

Nogometni tečaj se izvodi u dva centra: Dicker i Royal Russell. Oba centra imaju izvanredne sadržaje, pristup odlično održavanim nogometnim igralištima, višenamjenskoj dvorani, bazenu, teretani, a sve je dio sportskog kompleksa vrijednog više milijuna funti.

DICKER SCHOOL KAMPUS

Nogometni i jezični tečaj se održava u školi Dicker School koji se nalazi u selu Upper Dicker u srcu krajolika Sussexa, inače najzelenijem dijelu Engleske. Škola se nalazi na nekadašnjem seoskom imanju i ima jedinstven, domaći ugođaj, idealan za mlade tinejdžere.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim učeničkim domovima sa zajedničkom kupaonicom. Djevojke i dječaci će biti u odvojenim sobama, a biti će raspoređeni prema dobi i s polaznicima različitih nacionalnosti. Svaki učenički dom na kampusu ima zajednički prostor gdje se polaznici mogu družiti i opustiti.

DOB: Djevojčice i dječaci, od 12 do 17 godina
DATUMI: 30.06. – 03.08.

ROYAL RUSSEL SCHOOL

Škola Royal Russell, okružena prostranim zelenim površinama, nevjerojatna je nova lokacija koja se prvi puta koristi u  2024., a nalazi se u neposrednoj blizini Londona i veličanstvenih atrakcija glavnog grada Velike Britanije. Ova škola će tjedno primiti do 185 učenika koji će moći uživati ​​u modernim i visokokvalitetnim sadržajima u školi. Biti tako blizu sela i glavnog grada stvara pravi osjećaj slobode i povezanosti s prirodom, kao i sjajnu priliku za istraživanje Londona i drugih dostupnih izletišta. Sigurna i zaštićena lokacija kampusa i živahna atmosfera idealan su prostor za zabavu i razvoj polaznika dok istovremeno doživljavaju najbolje od glavnog grada u blizini.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni u jednokrevetni, dvokrevetnim sobama i trokrevetnim sobama na modernom kampusu. Polaznici će biti raspoređeni u sobe prema dobi i sa polaznicima različitih nacionalnosti kako bi mogli vježbati engleski. Svi polaznici će imati pristup zajedničkoj dnevnoj sobi gdje se mogu družiti i opustiti.
Na kampusu će spavati i uvijek biti dostupno osoblje jezičnog centra. Polaznici imaju pristup ambulanti i doktoru na kampusu. Rublje se pere barem dva puta tjedno.

DOB: 11 - 17 godina
DATUMI: 04.08. - 17.08. 2024.

 

 

GENERAL INFORMATION

Dob: 11 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 18 školskih sati engleskog tjedno, 12 sati nogometnih treninga tjedno
Putuje se: Nedjelja - subota

Datumi održavanja:

Proljeće: 31.03. – 13.04.2024.

Ljeto: 30.06. – 17.08.2024.

Trajanje: 2 - 4 tjedna
Grupe: maksimalno 14 polaznika

 

LALIGA NOGOMETNI KAMP I TEČAJ JEZIKA

Polaznici LaLige pridružuju se polaznicima programa English Plus gdje vježbaju engleski jezik, a zatim odlaze na intenzivni nogometni trening od 12 do 17:30. Svake večeri organiziraju se društvena događanja i svaki vikend polaznici idu na izlet. Svi sati nogometa i engleskog jezika, rekreacijske aktivnosti i izleti obvezni su i uključeni u cijenu.


Tečaj engleskog jezika dostupan je za sve razine znanja (A1-C2). Polaznici će prvi dan pristupiti testu engleskog kako bi ih škola mogla razvrstati u grupe prema razini znanja. Nastava engleskog je akreditirana od strane British Councila za podučavanje engleskog jezika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Jezični tečaj je usmjere na razvijanje općeg znanja učenika na engleskom jeziku i sposobnosti učinkovite i točne komunikacije u svakodnevnim situacijama i u različitim kontekstima.


Nogometni kamp je namijenjen za polaznike sa srednjim, naprednim ili profesionalnim nogometnim vještinama. Na svim nogometnim treninzima polaznici će trenirati s britanskim učenicima. To omogućuje međunarodnim polaznicima da poboljšaju svoje znanje engleskog na prirodan i autentičan način dok se bave sportom koji vole i urone u kulturu i jezik.

 

VEČERNJI PROGRAM


Cjeloviti program organiziranih i nadziranih društvenih događanja nudi se svake večeri što polaznicima omogućuje sklapanje novih prijateljstava i razvijanje društvenih vještina. Poticanjem da se aktivno druže polaznici različitih nacionalnosti, program pomaže u stvaranju skladne, međunarodne zajednice u kojoj polaznici mogu sigurno i udobno živjeti, učiti i uživati. To uključuje: disco, svečanu večeru i Dance House natjecanja te Pool Party.

 

Srijeda

Izleti srijedom su poludnevni u poslijepodnevnim satima i uključivat će posjet stadionu nogometnog kluba koji se natječe u Premier Leaguei nakon čega slijedi aktivnost kao što je footgolf. Nakon aktivnosti, uputit ćete se u obližnji grad kao što je Brighton i posjetiti lokalne atrakcije.
 

Subota

Subotnji izleti su cjelodnevni izleti i uključuju kulturalni, turistički ili rekreacijski posjet Londonu ili drugim mjestima kao što su Britanski muzej, Buckinghamska palača, London Dungeon, London Eye, London Zoo, Madame Tussauds, Nacionalna galerija, Prirodoslovni muzej, Muzej znanosti, zabavni park Thorpe Park, Tower of London, Westminster Abbey.
 

Nedjelja

Nedjeljni izleti često su opuštajući izleti u obližnje gradove na obali, kao što su Brighton, Chichester, Eastbourne, Hastings ili Worthing, gdje polaznici mogu šetati plažom, ručati u parku ili obaviti kupovinu.

CIJENA UKLJUČUJE

 • 18 školskih sati engleskog tjedno
 • 12 sati nogometa tjedno
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • Organizirane društvene aktivnosti
 • Organizirane večernje aktivnosti
 • Cjelodnevni nadzor polaznika
 • Izlete i ulaznice na sve organizirane aktivnosti
 • Wi-Fi, Skype
 • 24-satni hitni telefon
 • Pranje rublja
 • Transfer od/do zračnih luka Heathrow i Gatwick i željezničke stanice St Pancras u određenim satima
 • Zdravstveno osiguranje

CIJENA PO POLAZNIKU

  Proljeće Ljeto
2 tjedna 3853 € 4322 €
Dnevni kamp 2 tjedna * 1745 € 1745 €

 

U cijenu je uključen transfer od/do zračnih luka Heathrow i Gatwick (9 - 18h) i željezničke stanice St Pancras (10 - 17h).

 

*Dnevni kamp uključuje aktivnosti od jutra do mraka te ne uključuje izlete vikendom, a nakon posljednjih aktivnosti radnim danima, roditelji moraju doći po djecu na kampus.

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka