TEČAJ ŠPANJOLSKOG JEZIKA U BARCELONI

Cjelogodišnji program učenja španjolskog jezika za odrasle

Barcelona

Barcelona je kozmopolitski grad smješten na obali Sredozemnog mora u španjolskoj autonomnoj pokrajini Kataloniji. Poznat je po svojoj jedinstvenoj arhitekturi, uključujući remek-djela Antonija Gaudíja poput Sagrade Famílie i parka Güella. Grad nudi bogatu kulturnu scenu, od muzeja poput Picassova muzeja do živahnih uličnih performansa. Barcelona je također domaćin nogometnog kluba Barcelona, a posjetitelji mogu doživjeti strast navijača na stadionu Camp Nou. Hrana i piće su neizostavni dio iskustva u Barceloni, s brojnim tapas barovima i restoranima koji nude autentične katalonske specijalitete. Grad također ima lijepu plažu gdje posjetitelji mogu uživati u suncu i moru. Svojom energijom i raznolikošću, Barcelona je inspirativna destinacija za učenje jezika i istraživanje kulture.

Škola

Škola je smještena u srcu grada, okružena je obiljem kafića te se nalazi u blizini svih popularnih turističkih atrakcija. Škola je opremljena svim modernim sadržajima, a ima i privatno dvorište i 2 krovne terase. U školi svaki polaznik ima pristup internetu, računalima, knjižnici i skladištu prtljage.

Škola organizira i večernje aktivnosti i izlete tijekom vikenda koji pomažu polaznicima da stvarno dožive regiju. Izleti se organiziraju u obližnje gradove poput Girone, Figueresa i u vinske regije, a društvene aktivnosti podrazumijevaju tečajeve salse, flamenca, večeri paelle i tapasa.

Smještaj

Polaznici će biti smješteni u zajedničke apartmane u kojima će imati vlastitu sobu (jednokrevetnu ili dvokrevetnu) i vlastitom ili zajedničkom kupaonicom. Dnevnu sobu i kuhinju će dijeliti sa drugim polaznicima tečaja jezika, a sam apartman je udaljen oko 25 minuta javnim prijevozom od škole jezika. U apartmanu će biti i dostupan i Internet.

GENERAL INFORMATION

Dob: 18+
Nastava: Ovisno o izabranom programu
Smještaj: Zajednički apartman
Održava se: Cijele godine
Putuje se: Nedjelja - subota
Trajanje: 1 - 52 tjedana
Grupa: Maksimalno 10 polaznika

 

TEČAJ JEZIKA

1. Opcija: 20 školskih sati


Intenzivni tečaj španjolskog jezika omogućuje brzo usavršavanje jezika kroz 20 školskih sati tjedno. Nastava će biti raspoređena od ponedjeljka do petka, a svaki dan će imati 4 školska sata nastave. Između nastave postoji kratka pauza za kavu ili osvježenje. Cilj ovog tečaja je pripremiti polaznike da budu spremni samostalno komunicirati i snaći se u svakodnevnim životnim okolnostima/situacijama.

 

2. Opcija: 30 školskih sati


Potrebna razina znanja: minimalno predznanje

Polaznici će imati 6 školskih sati jezične nastave dnevno od ponedjeljka do petka, od čega će 2 sata svaki dan biti raspoređeni u vrlo male grupe. Tijekom dodatne nastave u manjim grupama polaznici će se moći bolje fokusirati na razgovor i tako raditi na komunikacijskim vještinama.

S obzirom da je ova dodatna nastava usmjerena uglavnom na razgovor ovaj jezični tečaj se preporuča za početnike.

 

TEČAJ PRIPREME ZA SVEUČILIŠTE

Ovaj jezični tečaj je namjenjen onima koji planiraju studirati u Španjolskoj, ali smatraju da trebaju još poraditi na svojim jezičnim vještinama. Neka sveučilišta traže strane studente da polažu poseban prijemni ispit, a ovaj sveučilišni tečaj će vam pomoći da pristupite sveučilištu u Španjolskoj.


Ovaj tečaj se sastoji od:

  • Tečaja španjoskog jezika (20 šk. sati) – polaznici će imati 4 šk. sata nastave španjolskog jezika od ponedjeljka do petka kako bi do kraja tečaja mogli doći minimalno do razine B1.
  • Pripreme za prijemni ispit za sveučilište – prijemni ispit ili EBAU (Evaluación del Bachillerato para el Acceso a la Universidad) zajedno sa ocjenama iz srednje škole će biti uvjet za upis na fakultet. Prije početka tečaja polaznici će razgovarati sa mentorima kako bi mogli osmisliti osobni plan učenja koji će im pomoći ostvariti ciljeve.


Tečaj pripreme za sveučilište nudi 2 programa: Year Pathway i Fast Track Pathway.

Year Pathway je je jednogodnišnji program koji počinje u rujnu. Prvih 7 mjeseci polaznici će imati intenzivnu nastavu španjolskog jezika koja će ih pripremiti i dati im dobru podlogu za pripremu za prijemni ispit. Sljedećih 5 mjeseci polaznici će se pripremati za prijemni ispit te će imati 4 obavezna predmeta i minimalno 2 izborna.

Ovaj program je namijenjen za polaznike koji preferiraju učiti intenzivno u kraćem vremenskom periodu i koji već imaju predznanje španjolskog jezika. Trajanje programa je 8,5 mjeseci te također kreće u rujnu.

Polaznici će prva 3,5 mjeseca učiti španjolski jezik, a nakon toga se pripremati za prijemni ispit.

UKLJUČENO U CIJENU

  • Smještaj u jednokrevetnoj sobi u zajedničkom apartmanu
  • Tečaj jezika
  • Internet
  • Kulturološke aktivnosti
  • Piće dobrodošlice
  • Večernje aktivnosti

CIJENE

Cijena po polazniku

Vrsta tečaja 1 tjedan 2 tjedna 3 tjedna 4 tjedna
Intenzivni tečaj* (20 šk.sati i smještaj) 445 € 810 € 1215 € 1440 €
Intenzivni tečaj* (30 šk.sati i smještaj) 555 € 1020 € 1530 € 1840 €


* Cijena za 4+ tjedana na upit

 

TEČAJ PRIPREME ZA SVEUČILIŠTE

Year Pathway i smještaj 15570 €
Fast Track University Pathway i smještaj 12570 €

 

DODATNE OPCIJE

- Povratni transfer do zračne luke Barcelona (BCN) - 140 €

- Povratni transfer do zračne luke Girona (GRO) - 420 € (Ryanair zračna luka)

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka