TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA U DINAMIČNOM BERLINU

Cjelogodišnji program za odrasle

BERLIN

Berlin je glavni grad Njemačke i drugi grad po veličini u Europskoj uniji. Grad je poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj raznolikosti i dinamičnoj umjetničkoj sceni.

Berlin je poznat po svojim povijesnim znamenitostima kao što su Brandenburška vrata, Berlinski zid i Muzejski otok. Grad je također važan centar za politiku, kulturu, medije i znanost. Berlinska sveučilišta, istraživački instituti i muzeji imaju međunarodnu reputaciju, a grad je domaćin mnogim umjetničkim i kulturnim događanjima, uključujući Berlinale, jedan od najznačajnijih filmskih festivala na svijetu.

Berlin je poznat i po svojoj noćnoj sceni, s brojnim klubovima, barovima i restoranima koji privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Grad se stalno mijenja i razvija, kombinirajući svoju povijesnu baštinu s modernim trendovima i inovacijama.

ŠKOLA

GLS škola stranih jezika u Berlinu je jedina škola jezika u Njemačkoj s kampusom od 16.000 m², a na kampusu se nalazi i povijesni bazen i mogućnost stanovanja na kampusu u centru Berlina.

Kampus škole je zelena oaza u samom središtu Berlina, a nalazi se u poznatom Berlin Prenzlauer Bergu. Škola je 5 puta proglašena najboljom školom njemačkog jezika u Njemačkoj. U školi se nalazi 60 moderno opremljenih učionica, menza, restoran, knjižara. Na području cijelog kampusa je dostupan besplatan Internet, a na kampusu se nalazi i učionica sa 15 računala.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni na kampusu u studio apartmane koje će dijeliti s još jednim polaznikom. Na kampusu se nalazi 50 studio apartmana, a svaki apartman je dvoetažni te se sastoji od spavaće sobe, kupaonice i kuhinje. U apartmani se također nalazi i televizija i dostupan je Internet.

GENERAL INFORMATION

Dob: 18+
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 20 ili 30 školskih sati tjedno
Održava se: Tijekom cijele godine
Putuje se: Nedjelja - subota
Trajanje:  1 - 52 tjedana
Veličine grupe: Do 14 polaznika

 

TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA

Polaznici mogu birati između intenzivnog i super intenzivnog tečaja jezika

Intenzivni tečaj jezika

Broj nastavnih sati: 20 školskih sati


Ovaj jezični tečaj se odvija od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 do 12:30 (1 nastavni sat traje 45 minuta). Učionice su opremljene pametnim pločama, a polaznici će imati pristup nastavnim materijalima online.


Svi tečajevi temelje se na 4 osnove: slušanje, pisanje, čitanje i govor. U nastavu su uključene i slobodne rasprave u razredu, igranje uloga i razgovor koji pomažu u razvoju verbalnog izražavanja, vokabulara i strukturiranju rečenica. Gramatika se ne proučava izolirano, već se uči pomoću informativnih tekstova koji pružaju vrijednu kulturnu, političku i povijesnu pozadinu Berlina. Neke teme koje se obrađuju uključuju: odnose, društveni život, poslove i rad, povijest Berlina, kulturni identitet.


Prvog dana tečaja polaznici pišu inicijalni ispit prema kojem će biti raspoređeni u grupe prema razinama znanja. Tečaj jezika počinje svaki ponedjeljak, osim za početničkog koji počinje svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Super intenzivni tečaj jezika

Broj nastavnih sati: 30 školskih sati


Ovaj super intenzivni tečaj njemačkog jezika nadopunjuje intenzivni tečaj sa dodatna 2 nastavna sata. Tijekom poslijepodneva, polaznici će imati 2 dodatna sata nastave u malim grupama od 5 do 8 polaznika. Ovaj tečaj je idealan za polaznike koji žele vježbati i usavršavati svoje jezične vještine u manjoj grupi, nakon pauze za ručak.


Svi tečajevi temelje se na 4 osnove: slušanje, pisanje, čitanje i govor. U nastavu su uključene i slobodne rasprave u razredu, igranje uloga i razgovor koji pomažu u razvoju verbalnog izražavanja, vokabulara i strukturiranju rečenica. Gramatika se ne proučava izolirano, već se uči pomoću informativnih tekstova koji pružaju vrijednu kulturnu, političku i povijesnu pozadinu Berlina. Neke teme koje se obrađuju uključuju: odnose, društveni život, poslove i rad, povijest Berlina, kulturni identitet.


Prvog dana polaznici pišu inicijalni ispit prema kojem će biti raspoređeni u grupe prema razinama znanja. Tečaj jezika počinje svaki ponedjeljak, osim za početničkog koji počinje svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

U cijenu je uključeno

  • Tečaj jezika
  • Smještaj na kampusu u studio apartmanu u dvokrevetnim sobama
  • Nastavni materijali
  • Diploma o završenom tečaju
  • Pristup dodatnim nastavnim materijalima online
  • 2 izvannastavne aktivnosti tjedno
  • Besplatan internet

CIJENA

CIJENA PO POLAZNIKU
  1 tjedan 2 tjedna 3 tjedna 4 tjedna
Intenzivni tečaj i smještaj na kampusu 761 € 1397 € 2105 € 2786 €
Super intenzivni tečaj i smještaj na kampusu 911 € 1697 € 2555 € 3386 €


-Cijene za smještaj i tečajeve duže od 4 tjedana - na upit

 

Dodatne napomene

Tečaj jezika: za razdoblje od 01.07. do 02.08. se plaća dodatnih 50 € tjedno.

Smještaj: za razdoblje od 16.06. do 03.08. se plaća dodatnih 70 € tjedno.

Smještaj: Polog 100 – 200 € (vraća se na kraju)

Završno čišćenje: 70 € (za svaki mjesec)

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka