LJETNI KAMP TALIJANSKOG JEZIKA U FIRENCI

Kamp za polaznike od 14 do 17 godina

GRAD

Firenca je jedan od najljepših gradova svijeta i povijesno središte je pod UNESCO zaštitom. Na relativno malom prostoru Firenca sadrži bogatstvo renesansnog umjetničkog blaga, a istim ulicama nekada su hodali veliki umjetnici poput Michelangela, Botticellija i Leonarda Da Vincija. Biti ćete preplavljeni umjetničkim bogatstvom grada i uživati u prijateljskoj i međunarodnoj atmosferi talijanske škole u Firenci.

ŠKOLA

Prilika za naše mlade učenike da učeći talijanski potpuno urone u prekrasno i obogaćujuće okruženje grada Firence. Naši će učenici doživjeti nezaboravno iskustvo dok uče i uživaju u svom boravku u sigurnom okruženju, s bogatim dnevnim rasporedom kreativnih, kulturnih i slobodnih aktivnosti, a o njima će se brinuti učitelji jezičnog tečaja i obitelj domaćin. Škola je udaljena otprilike 30 minuta hoda od smještaja.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni kod obitelji domaćina. Obitelji su navikle na internacionalne studente i bitno im je da su njihovi gosti zadovoljni i da se osjećaju ugodnom u njihovom domu. Smještaj kod obitelji pruža polaznicima savršenu priliku da cijelo vrijeme budu okruženi talijanskim jezikom i na taj način u potpunosti urone u talijansku kulturu.

Polaznici će biti smješteni u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne sobe su dostupne na zahtjev i ovise o dostupnosti). Kod iste obitelji mogu biti smješteni maksimalno 3 polaznika. Obitelj će polaznicima osigurati doručak i večeru, a škola će osigurati ručak. Smještaj je polaznicima dostupan od nedjelje (dan prije početka tečaja) do subote (dana nakon što tečaj završi).

GENERAL INFORMATION

 

Dob 14 - 17 godina
Smještaj Kod obitelji domaćina
Nastava 20 školskih sati tjedno talijanskog jezika
Trajanje jezičnog tečaja 2 ili 4 tjedna
Održava se

30.06. – 13.07.
14.07. – 27.07.
28.07. – 10.08.

Putuje se Nedjelja - subota
Grupa 14 polaznika

 

JEZIČNI TEČAJ, KULTURALNE AKTIVNOSTI I SLOBODNO VRIJEME

Ovaj jezični tečaj će pomoći polaznicima u praktičnim aspektima talijanskog jezika i u razvijanju svakodnevnih komunikacijskim vještina. Fokus će biti na poboljšanju vještina čitanja, pisanja, slušanja i govora. Polaznici će imati priliku vježbati talijanski u zabavnoj atmosferi, a vještine usavršene tijekom tečaja će povećati njihovo samopouzdanje u korištenju talijanskog jezika.

 

Jezični tečaj: Dostupan za sve polaznike sa svim razinama znanja (A1, A2, B1, B2, C1). Polaznici koji nemaju predznanje talijanskog jezika će odmah prvi dan krenuti sa nastavom. Polaznici sa prethodnim znanjem jezika će prvi dan imati pismenu i usmenu provjeru prema kojoj će onda biti uvršteni u odgovarajuću skupinu. U jezičnoj grupi se nalazi maksimalno 14 polaznika.

 

Raspored: Sastoji se od 20 školskih sati tjedno, raspoređenih između ponedjeljka i petka u 4 nastavne jedinice po danu. Na kraju jezičnog tečaja polaznici će dobiti diplomu o položenom tečaju i razini talijanskog jezika koju su svladali.

Kulturalne aktivnosti predstavljaju priliku za vježbanje talijanskog izvan škole, proširenje znanja o talijanskoj kulturi i provođenje nezaboravnog vremena s novim prijateljima koji dolaze iz cijelog svijeta. Polaznici će imati priliku učiti o talijanskoj umjetnosti, ići na izlete, prisustvovati seminarima i  kreativnim aktivnostima, ali imat će i slobodnog vremena. U nastavku donosimo neke od aktivnosti koje će imati tijekom dvotjednog kampa:

 

Talijanska umjetnost: Uffizi Gallery, Accademia Gallery, Duomo, Santa Croce, Santa Maria Novella, Boboli Garden

Izleti: polaznici će ići na cjelodnevne izlete u poznate talijanske gradove kao što su Siena i San Gimignano, Pisa, Cinque Terre… Svi izleti su organizirani vikendom, subotom i nedjeljom.

Seminari: kroz seminare polaznicima će biti predstavljeni različiti aspekti talijanske kulture i društva (talijanska renesansa, pjesme, moda…).

Kreativne aktivnosti: jezični tečaj je obogaćen likovnim radionicama i satovima kuhanja.

Aktivnosti u slobodno vrijeme: šoping u outletu, kuglanje, akvapark, bazeni…

CIJENA UKLJUČUJE

  • Smještaj kod obitelji domaćina u dvokrevetnim sobama
  • Puni pansion
  • 20 školskih sati talijanskog jezika tjedno
  • Organizirane izlete vikendom
  • Organizirane društvene aktivnosti
  • Prijevoz u dolasku nedjeljom, a u odlasku subotom sa/do zračne luke ili željezničkog kolodvora u Firenci 
  • Inicijalni ispit, nastavne materijale i diplomu o završenom tečaju

CIJENA TEČAJA

JEZIČNI TEČAJ TALIJANSKOG JEZIKA I KULTURE
2 tjedna 1980 €
4 tjedna  3780 €

 

Smještaj u jednokrevetnoj sobi: 160 € (2 tjedna) i 320 € (4 tjedna) - dostupno tek nakon provjere sa školom.

GALLERY

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka