KAMP FRANCUSKOG U BELGIJI ZA MLADE

Kamp za polaznike od 18 do 25 godina

ŠKOLA

Jezični kamp se održava u dvorcu Château du Haut-Neubois, udaljenom sat i pol od Bruxellesa. Jezični kamp nudi polaznicima posebno iskustvo u gradu Spa, uvrštenom na UNESCO popis svjetske baštine te poseban položaj na raskrižju nekoliko europskih kultura (Njemačke, Luksemburga, Nizozemske i Francuske). Upravo zato je savršeno mjesto za učenje jezika u multikulturalnom okruženju. Škola se nalazi 5 km od grada Spa, okružena šumama pruža čist zrak, prekrasne pejzaže i prijateljsku atmosferu.

U školi će imati na raspolaganju modernu tehnologiju, sportske sadržaje i zelene površine. Ovaj jezični kamp omogućuje polaznicima da poboljšaju svoje znanje engleskog ili francuskog na brz i intenzivan način. Pruža priliku za uranjanje u multikulturalnost i razvijanje komunikacijskih vještina. Polaznici će moći sudjelovati u debatama, pripremiti se za intervju ili naučiti trikove za upis na strana sveučilišta.
Polaznici kampa imaju opciju uključiti se u radionice koje će se održavati nakon nastave. Primjer radionice koje su dostupne su rad na životopisu, social networking, konzultacije za prijemne ispite na stranim sveučilištima, kako se pripremiti za prezentaciju i intervju i javni govor. Također, moći će birati sportske i kulturalne aktivnosti i vikendom ići na izlet.

U ponudi su intenzivni tečajevi dva strana jezika: engleskog i francuskog. Profesori jezičnog kampa su izvorni govornici koji će pružiti posebno iskustvo učenja jezika. Naučene vještine pomažu mladima da razviju samopouzdanje, poboljšaju komunikacijske vještine i nauče novi jezik. 

 

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni na kampusu u dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom. Svi polaznici imaju pristup zajedničkim prostorijama poput  dnevnog boravka, multimedijskih prostora, učionica i blagovaonici. Kampus nudi i bazen, sportsku dvoranu, teniske terene i košarkaški teren.

GENERAL INFORMATION

 

Dob 18 - 25 godina
Smještaj Na kampusu
Nastava 28 šk. sati tjedno engleskog ili francuskog
Održava se Između 30.06. i 26.07.2024.
Putuje se Nedjelja - petak
Grupa max. 15 polaznika
   

 

JEZIČNI TEČAJEVI

Jezični tečaj francuskog jezika se održava u razdoblju od 14.07. do 26.07.2024. Nastava podrazumijeva 28 školskih sati grupnih sati tjedno. Grupne lekcije počinju u 9 sati i traju do 16 sati, od ponedjeljka do petka. Nakon nastave polaznici će imati slobodno vrijeme u kojem će moći sudjelovati u sportskim aktivnostima. Vikendi su rezervirani za izlete u okolne gradove. Polaznici mogu birati kako će rasporediti svoje vrijeme na kampusu, hoće li poslije nastave sudjelovati u sportskim aktivnostima ili će uzeti dodatne individualne sate jezika.

 

Datumi 2024.

14.07. – 26.07. (intenzivan tečaj jezika, sportske aktivnosti)
 

Jezični tečaj engleskog jezika se održava u razdoblju od 30.06. do 12.07.2024. Nastava podrazumijeva 28 školskih sati grupnih sati tjedno. Grupne lekcije počinju u 9 sati i traju do 16 sati, od ponedjeljka do petka. Nakon nastave polaznici će imati slobodno vrijeme u kojem će moći sudjelovati u sportskim aktivnostima. Vikendi su rezervirani za izlete u okolne gradove. Polaznici mogu birati kako će rasporediti svoje vrijeme na kampusu, hoće li poslije nastave sudjelovati u sportskim aktivnostima ili će uzeti dodatne individualne sate.

 

Datumi 2024.

 

30.06. – 12.07. (intenzivan tečaj, sportske aktivnosti)

CIJENA UKLJUČUJE

  • 28 školskih sati odabranog jezika tjedno
  • Nastavni materijali
  • Smještaj na kampusu
  • Organizirane društvene aktivnosti
  • Organizirane večernje aktivnosti
  • Puni pansion (lunch paketi tijekom izleta)
  • Transfer od zračne luke Brussels do škole i nazad
  • Ulaznice na sve organizirane aktivnosti

CIJENA PO POLAZNIKU

2 tjedna

Intenzivni tečaj 5205 €
Intenzivni tečaj + 2 individualna sata 5425 €

 

Ukoliko polaznik želi transfer sa željezničke stanice Liege ili Verviers cijena je jeftinija za 120 eura.

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka