Upišite ljetne tečajeve stranih jezika koje nudi Swiss Education Group uz 20% popusta

08.03.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Švicarskoj – sve informacije na jednome mjestu!


Svrha Tjedna švicarskog obrazovanja je upoznavanje nekih od najboljih ljetnih jezičnih kampova za djecu u inozemstvu. Ovoga tjedna imate priliku upoznati škole, odnosno ljetne kampove za djecu, Swiss Education Group, The American School in Switzerland, poznatija kao TASIS i Ecole Chantemerle, ali i ostvariti 20% popusta na njihove tečajeve stranih jezika.

Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika, a jednom godišnje u sklopu Swiss Weeka škole daju popust na tečajeve svim zainteresiranima. Odaberite i rezervirajte idealan tjetni kamp za djecu do kraja ovoga tjedna i iskoristite ovu mogućnost.

Upoznajte Swiss Education Group!

Engleski, njemački, francuski jezik

SWISS EDUCATION GROUP

Swiss Education Group jedna je od najpoznatijih akademskih grupa na svijetu, specijalizirana za ugostiteljstvo, kulinarstvo i menadžment. Škola nudi dva ljetna kampa za različite dobne skupine: Swiss Language Club i Hotel Institute Montreux.

SWISS LANGUAGE CLUB

SEG-ovi ljetni kampovi za djecu imena Swiss Language Club organizirani su u palači Mont Blanc, a prilagođeni su mladima od 10 do 17 godina. Tečajevi uključuju učenje stranih jezika, engleskog, francuskog ili njemačkog, kao i brojne obrazovne i zabavne aktivnosti po izboru. Aktivnosti su primarno usmjerene na istraživanje, avanture, interakciju među polaznicima te upoznavanje sa svijetom kulinarstva i ugostiteljstva.

Neka od aktivnosti u kojoj se možete okušati su izrada čokolade, voćnog sirupa, kulinarske radionice u prvom svjetskom muzeju hrane i vrhunskim švicarskim chefovima, upoznavanje s procesom rudarenja soli i mnoge druge!

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Hotel Institute Montreux kamp je namijenjen mladima od 16 do 20 godina koji bi jednoga dana htjeli studirati ili se baviti ugostiteljstvom, slastičarstvom ili hotelijerskim menadžmentom. Odvija se u hotelskom institutu Montreux smještenom u centru Montreuxa, na obali Ženevskog jezera.

Tečajevi uključuju učenje stranih jezika i upoznavanje sa svijetom hotelijerstva, kulinarstva i poduzetništva – od stjecanja vještina organizacije događaja, poslovnog vođenja, preko pripreme jela europske kuhinje, isprobavanje svjetskih kulinarskih trendova, izrade i ukrašavanja slastica, do fokusa na inovacijama i kreativnom rješavanju problema. 

Više informacija o ovom ljetnom kampu za djecu pročitajte ovdje.

 

Javite nam se kako bismo vas detaljno informirali o svim švicarskim školama koje sudjeluju u Swiss Weeku, odaberite i rezervirajte idealan ljetni jezični tečaj u nadolazećem tjednu, od 7. do 11. ožujka, te iskoristite nevjerojatnu priliku za popust od 20%! 

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka