Pročitaj rokove za prijavu studija u inozemstvu!

12.12.2022


Nova godina se tek bliži, a ti već imaš najbolju novogodišnju odluku za svoju budućnost – istraživanje studija u inozemstvu. Kako bi se cilj o upisu željenog studija u inozemstvu ostvario, važno je paziti na rokove. Nastavi čitati naš podsjetnik na sve što trebaš napraviti za uspješno ostvarenje cilja o studiranju u inozemstvu.

ROKOVI 

Numerus fixus studiji u Nizozemskoj = rok za prijavu je 15.1. 

Neki od Numerus Fixus studija su: Artificial Intelligence, Psychology, Computer Science and Engineering, Biology, International Business Administration, International Relations i Physiotherapy. Pročitaj više.

Danska = rok za prijavu preddiplomskih studija je 15.3., a za prijavu diplomskih 1.3.

Velika Britanija = rok za UCAS prijave je 25.1.

Švedska = rok za prvi krug prijava je 16.1. 

Irska = rok za prijave je 20.1. 

Koji je tvoj sljedeći korak? Obrati se našim obrazovnim savjetnicima čiji je posao pripremiti dokumentaciju za prijavu na tvoje željene studije do zadanog roka te odgovoriti na sva tvoja pitanja! Prijavi se na konzultacije ovdje.

INFORMIRANJE

Najvažnija stvar prije odabira studija je kvalitetno informiranje. Glavni zadatak obrazovnih savjetnika je upravo to – pružiti ti sve potrebne informacije te s tobom istraživati do pronalaska idealnog studija, sveučilišta i studentske destinacije! Naši online i događaji uživo te individualno savjetovanje su izvori informacija koji ti trebaju.

World Education Fair

Sajam obrazovanja na kojem iz prve ruke, od predstavnika sveučilišta iz cijele Europe i najboljih obrazovnih savjetnika, možeš saznati uvjete, rokove, školarine i stipendije za upis sveučilišta u inozemstvu. Vrijedi ga posjetiti, a sljedeći sajam održat će se 18.3. u zagrebačkom Hotelu Sheraton i online!

Individualne konzultacije

Želiš vrijeme rezervirano samo za tvoja pitanja i razgovor s obrazovnim savjetnikom? Nema problema. Odaberi željeni termin i mjesto sastanka (u uredu ili online). Požuriiii, rokovi se bliže!

PRIJAVI SE ZA INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE OVDJE.

Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka