Pogledajte dio ponude grupnih tečajeva stranih jezika u nekim od najboljih ljetnih kampova za djecu u inozemstvu!

21.03.2022

Tečajevi stranih jezika | ljetni kamp za djecu | jezični tečajevi u inozemstvu | učenje stranih jezika u inozemstvu | ljetni kampovi za djecu | učenje engleskog u Londonu | učenje njemačkog u inozemstvu – sve informacije na jednome mjestu!


Najzabavniji tečajevi stranih jezika su u ljetnim kampovima za djecu u inozemstvu – odaberi onaj koji zadovoljava sve tvoje kriterije! Ono što razlikuje naše tečajeve stranih jezika u inozemstvu od svih ostalih je nevjerojatan izbor aktivnosti u kojima se polaznici imaju priliku okušati u slobodnom vremenu između sati zanimljivih i učinkovitih predavanja jezika koji žele usavršiti. 

Pogledaj cijelu ponudu ljetnih kampova za djecu u inozemstvu ovdje.

 

Pogledaj dio naše ponude vrhunskih grupnih ljetnih kampova za djecu

 

Ljetni kamp za djecu od 8 do 17 godina koja žele usavršiti engleski jezik: 

Bromsgrove School

Bromsgrove je jedan od najstarijih britanskih internata. Ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju međunarodnih učenika, a danas spada među najelitnije britanske internate.

Program ljetnog tečaja uključuje 20 školskih sati engleskog tjedno, a sva predavanja vode najbolji profesori u svom području.  

Svi polaznici mogu koristiti moderno opremljena sportska igrališta, grijani bazen, teren za hokej na travi i nogometno igralište, teniske terene, plesni studio, teren za skvoš i travnjake. Svaki dan odabiru tri aktivnosti koje ih zanimaju, među kojima su slikanje, kuhanje, košarka, graničar, nogomet, ples, badminton, plivanje, znanost, tenis, skakanje, odbojka. 

Više informacija pročitajte ovdje.

Ljetni kamp za djecu od 10 do 17 godina koja žele usavršiti njemački jezik: 

Berlin Werbelinsee

Jezični centar se nalazi u ogromnom parku Schorfheide, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Kampus je smješten usred prekrasne, prostrane šume i pored jezera Werblingen, gdje jezični centar ima svoju plažu.

Nastava se odvija svaki radni dan u trajanju od 4 školska sata. Polaznici su raspoređeni u grupe do 15 osoba, te vježbaju osnovne jezične vještine. 

Nakon nastave, polaznici mogu sudjelovati u brojnim sportskim aktivnostima – kajak, plivanje, vožnja na vodi na jezeru Werblingen, odbojka, badminton, stolni tenis, nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, hokej i još mnogo toga. Jezični centar također ima i kino, što poslijepodne čini još raznovrsnijim i zanimljivijim za polaznike. 

Više informacija pročitajte ovdje.

Ljetni kamp za djecu od 13 do 17 godina koja žele usavršiti engleski jezik: 

London Southbank

Jezični centar Southbank nalazi se u centru Londona na Sveučilištu London Southbank, a iz predavaonica i soba studentskih domova širi se pogled na najvišu europsku zgradu Shard, poslovni centar Londona, i na poznatu londonsku atrakciju London Eye.

Tečaj se održava u 20 školskih sati tjedno od ponedjeljka do petka u blokovima od po dva sata uz pauzu. Tijekom tečaja polaznici rade na svim komponentama engleskog jezika uz zadatke iz knjige i tekstove, ali i uz grupne radove i projekte.

Polaznici imaju isplaniran cijeli dan – od jutra kada se održava nastava do popodnevnih izleta i večernjih aktivnosti. Tijekom radnih dana ide se 4 puta tjedno na poludnevni izlet u London, a kroz cijeli boravak planirani su brojni izleti londonskim atrakcijama i popularnim lokacijama.

Više informacija pročitajte ovdje.

Za pomoć oko odabira ljetnih kampova za djecu u inozemstvu stojimo na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka