BROMSGROVE SCHOOL | ljetni kamp engleskog

Ovaj ljetni kamp engleskog održava se u jednom od najboljih britanskih internata

BROMSGROVE SCHOOL | ljetni kamp engleskog

BROMSGROVE SCHOOL | ljetni kamp engleskog

Grad

Bromsgrove je maleni grad koji se spominje još u Ljetopisu Velike Britanije iz 11. stoljeća. Trenutačno ima oko 30.000 ljudi. Poznat je po obrtnicima koji su izradili vrata Buckinghamske palače.

Škola

Bromsgrove School je jedan od najstarijih britanskih internata osnovan 1553. godine. Ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju stranih učenika, a danas spada među najelitnije britanske internate te se tijekom godine u njemu školuju djeca iz cijeloga svijeta, a preko ljeta postaje jezični centar za preko 3500 polaznika. Bromsgrove je udaljen oko 30 min od Birminghama, drugog najvećeg britanskog grada, i na oko dva sata od Londona.

Smještaj

Polaznici su smješteni u nekoliko učeničkih domova unutar kampusa škole. Sobe imaju od jednog do pet kreveta, a kupaonice se nalaze, ili u sobi, ili na svakom katu, ovisno od doma. Osigurani su doručak, ručak i večera u školskoj kuhinji, a u svakom učeničkom domu postoji i zasebna kuhinja s grickalicama koje su na raspolaganju cijeli dan.

Sport i slobodno vrijeme

Svi polaznici mogu koristiti moderno opremljena sportska igrališta, grijani bazen, teren za hokej na travi i nogometno igralište, teniske terene, plesni studio, teren za skvoš i travnjake. Svaki dan polaznici odabiru tri aktivnosti koje ih zanimaju, među kojima su slikanje, kuhanje, košarka, graničar, nogomet, ples, badminton, plivanje, znanost, tenis, skakanje, odbojka. Večernje aktivnosti se odvijaju na kampusu škole ili izvan njega te mogu biti talent show, filmske večeri, diskoteke, društvene igre ili bingo. Kuglana i kino su dostupni uz nadoplatu.

Izleti

Organizirani su jednodnevni izleti u Oxford s razgledavanjem grada i fakulteta, izlet u London autobusom te razgledavanje glavnih znamenitosti. Organizira se i posjet zabavnom parku Drayton Manor, gradu Bathu, muzeju Black Country Living, dvorcu Warwick i Shakespearovom rodnom gradu Stratford-upon-Avonu. Uz nadoplatu polaznici mogu posjetiti i gradove kao što su Birmingham, Worcester, Stratford i ići u organizirani šoping.
 

GENERAL INFORMATION

Dob:  8* – 17 godina
Smještaj:  na kampusu
Nastava:  20 šk. sati tjedno
Putuje se:  utorak-utorak
Održava se:

2. - 16. srpnja 2024.

16. - 30. srpnja 2024.

Trajanje tečaja:  2 tjedna
Jezične: 14 polaznika
*Polaznici bi trebali znati sami voditi osobu higijenu, znati na sat te znati plivati ako žele koristiti bazen na kampusu

 

TEČAJ JEZIKA

Tečaj jezika

Program ljetnog tečaja uključuje 20 šk. sati engleskog tjedno. Sva predavanja vode najbolji profesori u svom području. Prvi dan tečaja svi su polaznici podijeljeni u skupine prema razini znanja s prosječno 14 polaznika po grupi. Vježba se čitanje, pisanje, slušanje s razumijevanjem teksta, govor i prezentacijske vještine. Svi polaznici dobivaju diplomu o završenom tečaju jezika.
 

Učenici domaćini

U dijelu zabavnih aktivnosti, svi polaznici tečaja u dobi od 8 do 12 godina imaju priliku družiti se s učenicima škole koji žive u blizini škole. Ovo je izvrsna prilika za stvaranje prijateljstva i komuniciranje s djecom iz Velike Britanije.
 

CIJENA TEČAJA

Cijena uključuje:

 • Puni pansion (topli obrok u školi i lunch paket tijekom cjelodnevnih izleta)
 • 20 šk. sati engleskog jezika tjedno
 • Ispit za određivanje razine znanja engleskog jezika
 • Nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju engleskog jezika
 • Organizaciju sportskih i zabavnih aktivnosti
 • 2 cjelodnevna izleta tjedno
 • Korištenje bežičnog interneta i računala
 • Pranje rublja polaznika
 • Stalni nadzor polaznika
 • 24-satni telefon za hitne slučajeve
 • Transfer od/do zračne luke Heathrow
Cijena za 2024:
2 tjedna tečaja:

2855 €

Polog za rezervaciju mjesta:  500 €

*Polog se oduzima od ukupne cijene tečaja.

BROMSGROVE SCHOOL

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka