Rani početak, svijetla budućnost: Važnost ranih prijava za studij u inozemstvu

lipanj 15 sub.
15.06.2024
10:00 - 12:00 sati
Pierottijeva 5

U subotu, 15. lipnja, od 10 sati organiziramo informativnu prezentaciju za učenike i roditelje u našem uredu na adresi Pierottijeva 5. 

 

Događaj je zamišljen kao neformalno druženje za sve one koji žele saznati više o obrazovanju u inozemstvu, kao i prilika da se studenti istih interesa, i njihovi roditelji, upoznaju te potencijalno zajedno započnu svoj obrazovni put u inozemstvu!🌍🎓 

 

Informativna subotnja kava s IntegralEdu obrazovnim savjetnicima! 
⚡Dođi, upoznaj nas i saznaj sve o obrazovanju u inozemstvu.

 

Sudjelovanje je besplatno, potrebno se samo prijaviti!👇🏼Zbog velikog interesa, popunili smo termin u 10:00h, prijave su otvorene za novi termin u 11:30h.

Prijavi se i posjeti nas u Pierottijevoj 5!

Ispuni obrazac

Zašto je važno krenuti na vrijeme s prijavama za studij?

Studij u inozemstvu predstavlja velik korak za učenike i njihove roditelje, a kako bi sve prošlo što lakše, potrebno je na vrijeme krenuti s istraživanjem i pripremama. Budući da se većina prijava na studij u inozemstvu otvara već početkom četvrtog razreda, naša preporuka je da se s pripremama krene već u 2. ili 3. razredu.

 

Ovo vrijedi posebice za kompetitivne studije poput onih u području biomedicinskih znanosti, dizajna, arhitekture, IT-a te prijave na visokorangirana sveučilišta u Velikoj Britaniji, kao što su Oxford i Cambridge.⚡ 

 

Naši obrazovni savjetnici za tebe su tu od ideje do realizacije, ali ističu važnost ranih prijava kako proces upisa željenog studija u inozemstvu ne bi bio stresno, već uzbudljivo i pozitivno iskustvo!
 

Pročitaj više o ranim prijavama

Prijavi se i posjeti nas u Pierottijevoj 5!

Ispuni obrazac

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka