IELTS pripremni tečajevi

23.09.2020

Ako bi uskoro htio polagati IELTS ispit u nekome od centara British Councila, te misliš da ti je potrebna priprema, obrati nam se s povjerenjem.


Već 5 godina IntegralEdu je vodeći centar za pripreme u Hrvatskoj za IELTS Academic ispit koji se priznaje na svim vodećim sveučilištima svijeta kao dokaz poznavanja engleskog jezika.

Zbog trenutačne situacije pripremne tečajeve organiziramo u offline i online izdanju, a na tebi je da biraš kako želiš pohađati tečaj. Svi polaznici naših tečajeva dobivaju 10% popusta na službene IELTS knjige u svim VBZ knjižarama u Hrvatskoj, a onima koji dovedu na tečaj i prijatelja ili prijateljicu, odobravamo 10% popusta za oba polaznika. Datume i cijene tečaja pogledaj ovdje.

Sam IELTS ispit provodi isključivo British Council Hrvatska u Zagrebu i Splitu, a njihove datume polaganja ispita, cijene te kako napraviti samu prijavu za ispit pogledaj ovdje.

Povezane vijesti

Zašto se učenici sve češće odlučuju za program pro...

Kako bi odabir studija bio uspješan, a učenik dugoročno zadovoljan, potrebno je razmišljati o brojnim faktorima – interesi, vještine, talenti, mogućnosti učenika, njegove že...
26.05.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka