TEČAJ: Kako pripremiti uspješan portfelj – od kreativne ideje do upisa na najbolja sveučilišta u svijetu!

lipanj 3-17 sub.-sub.
3.06 - 17.06.2023
09:00 - 13:00 sati
Pierottijeva 5, ured IntegralEdu

Što treba sadržavati portfelj? Kako na najbolji način predstaviti radove u portfelju? Kako mora biti oblikovan portfelj i koji elementi pomažu pri upisu nekih od najboljih umjetničkih škola u svijetu?

 

Pridružite se našem tečaju izrade portfelja - naučite oblikovati portfelj koji će vam povećati priliku za upis željenih sveučilišta i umjetničkih akademija, inspirirajte se kroz primjere portfelja učenika koji su upisali neke od najboljih akademija u svijetu te doznajte kriterije upisnih komisija!

 

•    Termini: 3.-17. lipnja 2023. (svake subote)
•    Trajanje: 12 sati
•    Lokacija: ured IntegralEdu – Pierottijeva 5, Zagreb 
•    Cijena: 300€

 

*Za studente izvan Zagreba, moguće je online sudjelovanje 

Zauzmi svoje mjesto na tečaju!

Prijavi se ovdje

O TEČAJU PRIPREME PORTFELJA:

Izrada portfelja za razna umjetnička područja

Tečaj izrade portfelja naučit će vas kako napraviti umjetnički portfelj, a temelji se na savjetima upisnih odjela vodećih škola za umjetnost i dizajn iz cijelog svijeta. Tečaj je namijenjen svima onima koji su u procesu stvaranja portfelja za prijavu na razne razine obrazovanja: foundation course, certificate, associate, undergraduate degree. Tečaj sadrži savjete i usmjeren je na brojna područja povezana s umjetnošću, kao što su arhitektura, likovna umjetnost, grafički dizajn, ilustracija, dizajn interijera, animacija, dizajn igara, film i druge kreativne studije koji se temelje na vizualnoj umjetnosti.

 

Primjeri uspješnih portfelja

Na tečaju ćete također imati priliku pogledati primjere portfelja učenika koji su nedavno primljeni u niz umjetničkih škola iz cijelog svijeta. Za bolje razumijevanje i poboljšanje znanja, radovi će se kritički sagledavati i komentirati.

 

 

AKTIVNOSTI NA TEČAJU:

1. Istraživanje i razumijevanje biti portfelja za prijavu umjetničkih škola.
2. Istraživanje i bilježenje zahtjeva za pripremu umjetničkog portfelja za studije koji vas zanimaju.
3. Analiza primjera umjetničkih portfelja učenika kako bi se steklo vizualno razumijevanje onoga što se očekuje prilikom prijave umjetničkih studija u inozemstvu.
4. Planiranje vlastitog umjetničkog portfelja s ciljem demonstracije niza umjetničkih vještina i iskustava, kreativnih ideja, originalnosti i strasti, predanosti.
5. Vrijeme za stvaranje novog umjetničkog djela i/ili poboljšanje postojećih.
6. Odabir i pregled radova koji ulaze u portfelj.
7. Organizacija, fotografiranje i prezentiranje vlastitog umjetničkog porfelja.

 

 

Ova radionica će vam pomoći da poboljšate kontrolu i vještinu s različitim materijalima za crtanje; uključujući osnovni vokabular i gramatiku vizualnog jezika te eksperimentalne i suvremene tehnike crtanja. 

 

Uz to, svakog učenika poticat će se da istražuje vlastiti individualni izričaj! Učenici će naučiti kako vidjeti stvari koje prije nisu vidjeli. Mnogi će koristiti ove nove vještine i percepcije kao osnovu za daljnje učenje vizualnih umjetnosti, ali i za pripremu kvalitetnog porfelja koji će im otvoriti vrata prema željenim umjetničkim školama i akademijama!

O predavaču:

O predavaču:

Anibal Bogliaccini - Master of Fine Arts, University of New Mexico

Anibal Bogliaccini je diplomirao na Sveučilištu University of New Mexico gdje je stekao titulu Master of Fine Arts. Već godinama savjetuje učenike i studente zainteresirane za područje umjetnosti, dizajna, arhitekture, mode i tekstila kako pripremiti portfelj koji će im osigurati upis na vrhunska sveučilišta i akademije diljem svijeta. Anibalov portfelj prikazuje njegovu vještinu u različitim umjetničkim medijima, uključujući slikarstvo, crtež i skulpturu, a njegovi radovi su predstavljeni u galerijama u Madridu, Washington D.C.-ju i Montevideu.

Zauzmi svoje mjesto na tečaju!

Prijavi se ovdje

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka