PROLJETNI TEČAJ ENGLESKOG U OXFORDU

Jednotjedni i dvotjedni tečajevi engleskog koji se ne fokusiraju samo na gramatiku

PROLJETNI TEČAJEVI U OXFORDU

PROLJETNI TEČAJEVI U OXFORDU

Jedna od najboljih engleskih privatnih srednjih škola St. Clare's u Oxfordu svako proljeće organizira jednotjedne i dvotjedne tečajeve engleskog koji se ne fokusiraju samo na gramatiku već se može birati između 4 vrste tečaja: Engleski i kultura, Poslovanje i vodstvo, Priprema za IB program, Prirodne znanosti (fizika, kemija, biologija). 

Škola

St. Clare's Oxford privatna je srednja škola i internat svjetskog glasa čiji su bivši učenici priznati svjetski znanstvenici, poduzetnici, političari i umjetnici. Osim britanskog srednjoškolskog programa A-levels, nude u IB program, a njihovi učenici postižu izvrsne rezultate u oba programa. Svako proljeće i ljeto organiziraju ekskluzivne tečajeve engleskog u svojoj školi koje vodi njihovih profesori i gostujući nastavnici, znanstvenici i poduzetnici. Škola se nalazi u samom centru grada Oxforda, 10 minuta pješke od svjetski poznatog Sveučilišta u Oxfordu kojeg i upisuje većina učenika ove škole.

Jezični centar St. Clare'sa akreditiran je od strane British Councila kao jedan od najkvalitetnijih centara za učenje engleskog jezika za strance, a djeluje već 65 godina te je kroz njega prošlo više od 50.000 polaznika iz 60 zemalja svijeta. 

 

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni na kampusu.

Smještaj na kampusu nudi jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa vlastitom ili zajedničkom kupaonicom. Na kampusu se nalaze zajedničke prostorije poput dnevne sobe, kuhinje i vanjskih prostorija. Doručak, ručak i večera su uključeni u cijenu i biti će dostupni svaki dan u zajedničkoj blagovaonici. Polaznici se u sobe raspoređuju prema spolu. Polaznicima će biti dostupna krevetnina, ručnici, pranje rublja i Wi-Fi.

GENERAL INFORMATION

Dob:  15 - 17 godina
Smještaj:  na kampusu 
Održava se: 30. ožujka - 12. travnja 2024.
Trajanje tečaja: 2 tjedna
Potrebna prethodna razina znanja engleskog: od A2
Grupa maksimalno 15 polaznika

 

TEČAJEVI JEZIKA

ENGLESKI I KULTURA 

Nauči o modernoj kulturi u Oxfordu te utjecaj akademskog istraživanja i Sveučilišta u Oxfordu na svjetske inovacije, znanost, poslovanje, politiku i književnost. Uživaj u zanimljivim projektima na nastavi koja će se održati u učionica, ali i po samom gradu Oxfordu. Poboljšaj svoje znanje engleskog kroz debate i vježbanje javnog govora te prezentacija. 

 

Dob: 15 - 17 godina
Potrebna prethodna razina znanja engleskog: od A2
Trajanje tečaja: 2 tjedna
Datumi tečaja: od 30. ožujka do 12. travnja 
Grupa: maksimalno 15 polaznika
Nastava: 25 školskih sati engleskog tjedno

 

Cijena: 2515 €

 

U cijenu uključeno:

nastava engleskog, nastavni materijali, smještaj, puni pansion, putno osiguranje, izvannastavne aktivnosti, sportske i zabavne aktivnosti, 1 izlet

U cijenu nije uključeno: avionska karta, transfer od zračne luke do škole i nazad. 
 

ST. CLARE’S COLLEGE

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka