Ljetni tečaj engleskog jezika u blizini Londona

Kamp za polaznike od 13 do 17 godina

EPSOM

Epsom je povijesni grad u Surreyu u Engleskoj koji je poznat po arhitekturi iz doba kralja Jurja, prirodnim mineralnim izvorima i izvorima soli što je i doveli do njegove reputacije lječilišta. Grad ima dobru prometnu povezanost s Londonom od kojeg je udaljen samo 22 kilometra. Sam gradić Epsom ima šarmantan središnji trg s tržnicom i brojnim trgovinama, restoranima i kafićima. Tu su i prekrasni parkovi poput Epsom Commona, idealni za šetnje i opuštanje u prirodi.

EPSOM COLLEGE

Epsom College je jedna od najprestižnijih internatskih škola u Velikoj Britaniji, smještena u lijepom predgrađu Londona. Za polaznike ljetnog kampa, ovo mjesto nudi ne samo izvanredno obrazovanje već i bogatstvo aktivnosti i iskustava. Osnovan je 1855. godine pod kraljevskim pokroviteljstvom kraljice Viktorije i nalazi se samo 15 minuta hoda od centra grada. Škola nudi najsuvremenije i raznovrsne sportske sadržaje i moderan smještaj. Školski kampusu nudi sve na jednom mjestu tako da će se polaznici moći koristiti bazenima, nogometnim terenima, višenamjenskim sportskim dvoranama, fitnes i plesnim studiom, atletskom stazom…

Zračna luka Heathrow je udaljena 50 minuta vožnje autom od škole.

Smještaj

Polaznici će biti smješteni u jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupaonicama. Na kampusu se također nalaze i zajedničke dnevne sobe gdje se polaznici mogu družiti. Na kampusu postoji i opcija pranja rublja. Polaznici imaju uključene sve obroke u svoj dvotjedni boravak.

 

GENERAL INFORMATION

Dob: 13 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 20 školskih sati tjedno
Putuje se: Ponedjeljak - ponedjeljak
Datumi održavanja: 15.07. - 29.07.2024.
Trajanje: 2 tjedna
Veličina grupe: Maksimalno 12 polaznika

 

Detaljan opis ljetnog kampa

Svaki dan započinjemo doručkom koji će se održavati između 07:15 i 8 sati. Nakon toga, polaznike čeka četiri školska sata engleskog jezika, gdje će svoje jezične vještine razvijati kroz interaktivnu i poticajnu nastavu. Prvi dan je rezerviran za inicijalni ispit te će polaznici prema razini znanja biti raspoređeni u grupe.

 

Nakon učenja, vrijeme je za zasluženi odmor i ručak od 12 do 12:30, gdje će se polaznici opustiti i uživati u ukusnim jelima. Popodneva su rezervirana za raznovrsne sportske aktivnosti poput tenisa, nogometa, košarke i odbojke, pružajući priliku za tjelesnu aktivnost i timski rad.


U večernjim satima, očekuju ih društvene aktivnosti koje će ih zabaviti i omogućiti im da se još više zbliže s novim prijateljima.


Tijekom njihovog boravka, organizirana su dva poludnevna izleta tjedno, kao što su šetnja Londonom duž Southbanka, uzbudljiva potraga za blagom u Epsomu te posjeta prekrasnoj palači u Hamptonu. Neće nedostajati ni cjelodnevnih izleta, poput posjeta Londonu i Brightonu, pružajući nezaboravna iskustva i mogućnosti za istraživanje i avanturu.

 

 

 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE

 • Voditelja grupe iz Hrvatske
 • Smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa dijeljenim kupaonicama
 • 20 šk.sati engleskog jezika
 • Puni pansion i lunch paketi tijekom izleta
 • Pranje rublja
 • Korištenje bezičnog interneta
 • 2 poludnevna izleta tjedno
 • 1 cjelodnevni izlet tjedno
 • Cjelodnevni nadzor polaznika
 • Organizirane sportske i večernje aktivnosti
 • Ulaznice na sve organizirane aktivnosti
 • Povratni transfer od zračne luke Heathrow
 • Zrakoplovnu kartu Zagreb-Heathrow-Zagreb

CIJENA

CIJENA ZA 2 TJEDNA PO POLAZNIKU
Po polazniku 3100 €
Polog 400 €

 

GALERIJA

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka